Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Graficznie szału nie robi ale ma świetny system walki więc warto ograć.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 514,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
W dniu 15.07.2026 o 17:37, Square napisał(a):

Fahrenheit chciałem od jakiegoś czasu obadać, bo mam mgliste wspomnienia z czasów PS2. Jak był ostatnio drop ceny w PSN do 5 zeta to żal było nie wziąć. Ale rozpieszczony Detroit nie mogłem na to patrzeć w 2026, więc leży póki co xd

Opublikowano

Fahrenheit bardzo fajny, o ile się po dwóch godzinach przestanie grać i nie zanurzy w ten strumień delulu z przećpanej głowy Davida Cage.

Opublikowano

Jak ktoś lubi straszaki i ciekawe historie to SIgnalis jest mega opcją i naprawdę warto zagrać.

Opublikowano
W dniu 28.07.2026 o 19:33, PiotrekP napisał(a):

DL2 wejdzie do biblioteki i sobie poczeka jak nie będę miał w co grać.

a tego już nie było? Pamiętam ogrywałem to właśnie z abonamentu ;/

Opublikowano

O, dobra nasza, to napewno... A dobra moja... sądzę że też... Hmmm, patrząc na możliwości tego, co PS Store oferuje w ,,abo" na PS Premium, to na normalnym PS Plus... te comiesięczne gry raz są ok, raz megaa ubogo. Akurat Sierpień jak dla mnie, jeśli chodzi o zwykłe Ps Plus ,,comiesięczne"... no może być. Oczywiście DL2 wychodzi zwycięsko, a reszta do ogarnięcia... jakoś... xD. GTA VI na Ps Plus pewnie będzie w 2199. :D

Opublikowano

Ja bardzo chętnie zagrałbym w ten duży dodatek do Daying Light 2, jednakże nie ma wersji na płycie, a nie pogięło mnie by dawać 300 zł za cyfrę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny rzucik. Widać chcą ocieplić wizerunek ;)

Opublikowano
W dniu 28.07.2026 o 17:48, Dante napisał(a):

Jak ktoś lubi straszaki i ciekawe historie to SIgnalis jest mega opcją i naprawdę warto zagrać.

Czaiłem sie na to ale plyta jest nie do kupienia a cyfra dość droga byla.

Teraz opłaca sie kupić tego 1 miecha i ograć to i jakas moze inna mniejsza gre.

Opublikowano
1 godzinę temu, Sylvan Wielki napisał(a):

image.png

Świetny miesiąc, wypadałoby jeszcze ograć pierwszą część KCD. Dorzucili jeszcze Metro Exodus i Hell is Us, a do klasyki Onimusha Dawn of Dreams! obama

Opublikowano

Hell is Us będzie idealne na zbliżające się jesienne wieczory ^^

Opublikowano

Oni są chorzy anulowałem miesią temu psplus i odpiąłem karte, jestem na wakacjach wchodzę na email i taka wiadomość”Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrum Obsługi Klienta PlayStation w sprawie Twojego konta.

Rozumiemy, że Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone z powodu cofnięcia opłat na rzecz PlayStation.

Kiedy kupiłeś PlayStation Plus (lub rozpocząłeś okres próbny), w opisie produktu wyjaśniono, że kupujesz subskrypcję, za którą będziesz automatycznie rozliczany z wybraną przez Ciebie częstotliwością. W związku z tym zwykle nie oferujemy zwrotu pieniędzy, ponieważ okres odstąpienia od umowy dotyczy tylko pierwszego zakupu. Niemniej jednak widzę, że Twoja płatność za członkostwo została dopiero pobrana, więc anulowałem subskrypcję i zniosłem zawieszenie. Teraz będziesz mógł logować się jak zwykle.”

Co sie tutaj dzieje?

Opublikowano

I te ćwoki chcą się całkiem zcyfryzować, jak są ze wszystkim w ciemnej dupie. Naprawdę robią wszystko (zamierzenie czy nie), żeby ich totalnie olać w "następnej generacji". Czekam teraz coraz bardziej z ciekawością, co przedstawi Xbox jeśli chodzi o Helixa. Jeśli zrobią dobry sprzęt w sensownej cenie i nie będą mieli monopolu cenowego dla gier (kilka sklepów), a do tego ten pozytron okaże się prawdą i będzie działał jak się wszyscy spodziewają, to nie będę miał wątpliwości jaki sprzęt kiedyś tam w przyszłości kupić.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Z shaormom mieszany mieszany to może być ciężko by nie dostać rozwolnienia po tym co zaoferuje.

Xbox to sól w oczach microsoftu więc tutaj szykuje się zryw ostatniej szansy patrząc na to co się dzieje w branży. Komponenty tańsze nie będą a kto kupi xboxa za 1000 ojro?

Give me a brejk lul

Opublikowano

Jest promka na ps plus na miecha.

25 essential 39 za extra.

Uczciwa cena.

Akurat sobie ogram signalis

bramble the mountain king

I może crow country.

Także tylko cyfra, wygoda fhuj.

No i jeszcze wpadło nobody wants to die.

Opublikowano

MLB the Show 26, idealna gra dla europejskich graczy.