Opublikowano 23 czerwca 20222 l Pewnie tak, ta wycena klasyków jest dziwna. Na PS3 Syphon Filter 21zł a na PS4 42zł...
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, schabek napisał: Bedzie dzialac. Wszystkie znizki, gry ktore pobierasz na dysk, triale, online itd wszystko dziala na glownym koncie. Z tego co inni pisza tylko streming gier z ps3 ma nie dzialac. Rok premium na turcji wychodzi dokladnie za 123zl teraz. Platnosc karta wirtualna cinkciarza, revoluta jakis czas temu zablokowali. W Turcji nie ma PS Plus Premium tylko PS Plus Deluxe - różni się właśnie tym, że nie ma streamingu gier z PS3.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 2 minuty temu, łom napisał: Pewnie tak, ta wycena klasyków jest dziwna. Na PS3 Syphon Filter 21zł a na PS4 42zł... na ps3 bez pucharkow pewnie
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Fajne to premium, nawet w wybrakowanej formie. Na razie będe korzystał bo mnóstwo tam gier które mnie interesują. Czyli zakup PS5 oddala się w czasie, hehe. Póki co wybrałem stareńkiego Residenta z PS1 i Strażników Galaktyki.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l BTW da się jakoś z poziomu www wyświetlić całą listę dostępnych gier i od razu dodać je do biblioteki? Bo na razie widzę tylko listę wszystkich gier, ale jako tekst, przecież nie będę każdej interesującej wyszukiwał przez przeglądarkę...
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 4 minuty temu, Shen napisał: na ps3 bez pucharkow pewnie Bez ale jak kupisz to chyba i tak dodatkowo dostajesz wersję na PS4 z pucharkami.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 7 minut temu, Shen napisał: na ps3 bez pucharkow pewnie Ale kazda grę kupiona na PS3 teraz mam na PS4 w lepszej wersji więc albo od dzis ten upgrade juz nie zadziała albo sami sie podkładaja
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Z poziomu PS5 gry, które mam zakupione, mają etykietkę "premium". Jakiś bug, czy faktycznie starocie typu Ethan, ABC Murderes czy chociażby Horizon 1 Complete wymagają premium? Jak właze do stora z poziomu przeglądarki w incognito to widzę etykietkę "Extra" wiec chyba sklep na PS5 ma buga z oznaczeniami? Ogólnie jakiś bałagan mają. Wchodzę w Taba "gry strumieniowe" a tam na początku widać Death Stranding i inne do pobrania na dysj.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Mmmm sentymenty, testuje Red Dead Redemption w wersji strumieniowej. Działa to całkiem sprawnie. No i łezka mi popłynęła po policzku gdy zobaczyłem poczciwego Cross Media Bara Kurde, niech dadzą szybko GTA IV.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Jak streaming jest dobry (a ten w PS+ podobno jest) to niewiele odbiega od natywnego granka na prawdziwej maszynie.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l jest dobry ale mimo wszystko do jakichs slasherow sie nie nadaje za bardzo bo jednak czuc ze cos jest nie tak
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: Jak streaming jest dobry (a ten w PS+ podobno jest) to niewiele odbiega od natywnego granka na prawdziwej maszynie. te 690p czy ile miał ten RDR na PS3 chyba nie wygląda za najlepiej w streamingu
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 4 minuty temu, Bzduras napisał: Jak streaming jest dobry (a ten w PS+ podobno jest) to niewiele odbiega od natywnego granka na prawdziwej maszynie. No to i tak rdr z ps3 xD No mam nadzieje że poprawili bo na psnow niegrywalny był ten streaming gier z ps3
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Jest gdzieś porównanie katalogów gier aby zobaczyć co jest w pakiecie premium, a co w ekstra? Coś jak przy zakupie jednego z wariantów telewizji satelitarnej. Sama sucha lista gier mnie nie interesuje. Chodzi mi o poziom przeglądarki, konsoli jeszcze nie włączyłem. I gdzie te rabaty? Jakbym chciał przejść na Extra to Cytat Do zapłacenia dziś: 256,00 zl. Płatność obejmuje pozostałe 584 dni bieżącego planu. Następna płatność: 400,00 zl co 12 mies., począwszy od 28.01.2024. Natomiast Premium Cytat Do zapłacenia dziś: 384,00 zl. Płatność obejmuje pozostałe 584 dni bieżącego planu. Następna płatność: 480,00 zl co 12 mies., począwszy od 28.01.2024. Extra jeszcze wydaje się w miarę o ile różni się tylko tym, że nie ma dostępu do tych staroci, które oferuje Premium. Nie mam PS5 więc nie skorzystam z części opcji tylko tam dostępnych typu dema czy kolekcja gier z playstation.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Sam mam PS5 i XSX zakupiłem na 3 msc premium bo mam sporo tytułów do nadrobienia ale śmieszne jest ze osoby który hejtowaly gp teraz spuszczają się tutaj
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, Figuś napisał: bo pewnie miał jeszcze na ps3 zakupione i dlatego mu się za free wyświetla Dzis wpadlo. Pacz na foto
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Odnośnie strimingu i RDR, po włączeniu gry wita nas hasło: Pobierz grę, baw się lepiej. I wszystko jasne Zwłaszcza że wielu gier nie da się pobrać Jak dla mnie da się grać w to RDR, ale trzeba się liczyć z nienajlepszą grafiką (koszmarne ząbki) i stałym lagiem. No ale to nie jest bijatyka czy wyścigi. Da się grać, zwłaszcza że mamy tutaj auto-namierzanie
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Mordy, jak mi sie skonczy obecny plus i wykorzystam stary voucher na 12 miesiecy to bede mogl wybrac ze chce 9 miesiecy extra lub 6 miesiecy premium czy w gre wchodzi tylko 12 miesiecy essentiala i doplata?
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Autor 1 minutę temu, Ölschmitz napisał: tylko 12 miesiecy essentiala i doplata?
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Jak już wiadomo lista gier w zależności od regionu trochę się różni. Oto ekskluzywne gry w ofercie dla USA i Europy Spoiler PS Plus Extra Games Exclusive to Europe 428: Shibuya Scramble (PS4) Zanki Zero: Last Beginning (PS4) PS Plus Extra Games Exclusive to USA Dark Rose Valkyrie (PS4) Garou: Mark of the Wolves (PS4) Harvest Moon: Light of Hope (PS4) Harvest Moon: Mad Dash (PS4) Harvest Moon: One World (PS4) JumpJet Rex (PS4) Nightmares from the Deep 2: The Siren's Call (PS4) Q*Bert Rebooted (PS4) Sparkle Unleashed (PS4) Touhou Genso Rondo: Bullet Ballet (PS4) Umbrella Corps (PS4) PS Plus Premium Games Exclusive to Europe Battle vs. Chess (PS3) Dark Mist (PS3) Garou: Mark of the Wolves (PS4) Genji: Days of the Blade (PS3) Guilty Gear Xrd -REVELATOR- (PS4) Order Up!! (PS3) PS Plus Premium Games Exclusive to USA Air Conflicts: Secret Wars (PS3) Air Conflicts: Vietnam Ultimate Edition (PS3) All Zombies Must Die (PS3) Alone in the Dark: Inferno (PS3) Bang Bang Racing (PS3) Battle Fantasia (PS3) Battle of Tiles EX (PS3) Bellator: MMA Onslaught (PS3) Burn, Zombie, Burn! (PS3) Class of Heroes 2G (PS3) Comet Crash (PS3) Crash Commando (PS3) Cuboid (PS3) Dead or Alive 5: Last Round (PS3) Deadliest Warrior: Legends (PS3) Deadliest Warrior: The Game (PS3) Derrick the Deathfin (PS3) Divekick (PS3) Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time (PS3) Dogfight 1942 (PS3) Dragon Fin Soup (PS3) Dragon's Lair (PS3) Dragon's Lair II: Time Warp (PS3) Earth Defense Force 2025 (PS3) Earth Defense Force: Insect Armageddon (PS3) Eat Lead: The Return of Matt Hazard (PS3) Enemy Front (PS3) Enslaved: Odyssey to the West (PS3) Escape Dead Island (PS3) Fuel Overdose (PS3) G-Force (PS3) Ghostbusters: Sanctum of Slime (PS3) Go! Sports Ski (PS3) Heavy Fire: Shattered Spear (PS3) High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition (PS3) Hot Shots Golf: World Invitational (PS3) inFAMOUS (PS3) Interpol: The Trail of Dr. Chaos (PS3) Jimmy Johnson's Anything with an Engine (PS3) Karateka (PS3) Lead & Gold: Gangs of the Wild West (PS3) Mamoruken Curse! (PS3) Narco Terror (PS3) Ninja Gaiden Sigma (PS3) Okabu (PS3) Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode One (PS3) Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode Two (PS3) Ratchet & Clank: Quest for Booty (PS3) Record of Agarest War (PS3) Record of Agarest War 2 (PS3) Record of Agarest War Zero (PS3) Resident Evil 4 (PS3) Resident Evil 5: Gold Edition (PS3) Resident Evil 6 (PS3) Rocket Knight (PS3) Rogue Warrior (PS3) Sacred 3 (PS3) Sanctum 2 (PS3) SkyDrift (PS3) Slender: The Arrival (PS3) Spelunker HD (PS3) StarDrone (PS3) Street Fighter III: 3rd Stike Online Edition (PS3) Super Street Fighter II Turbo HD Remix (PS3) The Undergarden (PS3) Thunder Wolves (PS3) Warlords (PS3) Way of the Samurai 3 (PS3) Way of the Samurai 4 (PS3) Wizardry: Labyrinth of Lost Souls (PS3) XBLAZE Code: Embryo (PS3)