Skocz do zawartości

Słuchawki dla Series X | S - patrz pierwszy post

Featured Replies

Opublikowano

Ja teraz przeszedłem z Cloud II na właśnie nowe słuchawki od MS różnica jest ogromna, grają dużo lepiej głośniej gram w nowego CODa i jest bajka i to, że nie ma sticka na USB tylko łączą się jak pad i jest moim zdaniem mega rozwiązaniem :) 

• Odpowiedzi 914
  • Wyświetleń 113,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale huopie ty nie filizofuj lepiej, mój problem wynika z dzwona który miałem jakiś czas temu a nie dlatego że zajadam top chipsy i siedzę całe życie na kanapie grając w gierki, na tej samej zasadzie j

• Sprawdziłem trzy gierki.  Sam początek w Gearsach robi niesamowite wrażenie. Nawet kobieta na przelatujący helikopter zrobiła WOW. Granat w tył, granat w przód. No pieknie pozycjonuje.  Ori

• Znalazłem chyba idealne słuchawki gejmingowe open back, grają tak że nie mam pytań, a co będzie jak membrany się rozruszają Sennheiser PC38X

Opublikowano

Ja jestem jednak zwolennikiem dongla bo stabilniejsze połączenie, ale nie ma  co się oszukiwać za taka cenę i funkcje  słuchawki MS to świetny deal.

Opublikowano

Wczoraj testowwlem moj nowy zakup czyli Arctisy 7x. Skorzystałem z ostatniej promocji na DTS, a Atmos’a mam juz od dluzszego czasu. I tak jak sluchawki dzialaja przecudnie na performance w zakladce Game tak musze jeszcze sprawdzic o co chodzi z tymi calymi usteieniami na lapku. Mowia, ze z wlasnymi ustawieniami sluchawki wyja jeszcze lepiej. 
Prawda to? Performance nie jest top topów? A moze ustwic swoje 3 customy? 

Opublikowano

Wydaje mi się ze 7x nie ma presetow jak 9x, wiec jak masz zamiar zmieniać ustawienia w aplikacji SS engine to za każdym razem musisz łączyć z komputerem 

Opublikowano

Aplikacja prowadzi za raczke. Ustawilem sobie dwa custom’y na PC, ale watpie bym uzywal wiecej niz jednego. Przestrzen i sam dzwiek wbijaja mnie w fotel. 

Opublikowano

Odnośnie nowego headsetu M$. Kupiłem na prezent dla syna i jest to bardzo udany zakup. Headset działa z xonex plus jednocześnie telefon albo laptop i wszystko chodzi super, zero opóźnień nawet przy włączonym DA, bardzo dobra jakość dźwięku z solidnym basem według mnie lepszym niz ss7x. Bardzo udana konstrukcja, są lekkie i dobrze leżą na głowie małej czy dużej bardzo intuicyjnie rozłożone sterowanie, generalnie same plusy i za te pieniądze produkt godny polecenia 

Opublikowano
On 4/1/2021 at 11:18 AM, Soul said:

Ja teraz przeszedłem z Cloud II na właśnie nowe słuchawki od MS różnica jest ogromna, grają dużo lepiej głośniej gram w nowego CODa i jest bajka i to, że nie ma sticka na USB tylko łączą się jak pad i jest moim zdaniem mega rozwiązaniem :) 

22 hours ago, Absolem said:

Odnośnie nowego headsetu M$. Kupiłem na prezent dla syna i jest to bardzo udany zakup. Headset działa z xonex plus jednocześnie telefon albo laptop i wszystko chodzi super, zero opóźnień nawet przy włączonym DA, bardzo dobra jakość dźwięku z solidnym basem według mnie lepszym niz ss7x. Bardzo udana konstrukcja, są lekkie i dobrze leżą na głowie małej czy dużej bardzo intuicyjnie rozłożone sterowanie, generalnie same plusy i za te pieniądze produkt godny polecenia 

+1 do powyższych wypowiedzi, posiadam headset MS i oprócz konsoli używam z TV głownie netflix, YT oraz laptop. Zero laga. dziwęk dobry. Jedynie co denerwuje to brak desynchronizacji z konoslą i za każdym razem jak uruchamiasz headset to włącza się konsola. Nie mam prównania z innymi headsetami bezprzewodowymi ale w tych pieniądzach ja jestem zadowolony i mogę polecić. 

Opublikowano

te steel series mają jakikolwiek bass? bo miałem parę dni i nie słyszałem, 9x

Opublikowano

Jeżeli ma być detalicznie i selektywnie a tak jest w przypadku SS to basu musi być mniej. Tak jest w przypadku każdego sprzętu audio że brak rozdzielczości maskuje się bułowatym basem.

Opublikowano
9 godzin temu, Lokomotywa napisał:

co one takie małe

Może murzyn ma 220 cm wzrostu i banie jak sklep, dlatego tak się wydaje? 

Opublikowano

ile wynosiła normalna cena arctic 7x gdy były ogólnodostępne?

Edytowane przez szurubur

Opublikowano

Gdyby ktoś chciał zakupić nowe słuchawki od MS to aktualnie w Media Markt są za 418 zł zawsze to troszeczkę taniej .

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/zestaw-sluchawkowy-microsoft-xbox-wireless-headset?utm_campaign=tradedoubler&utm_source=tradedoubler&utm_medium=affiliate&utm_content=lowcygier.pl+PL&utm_term=MMGeneral

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

dzięki za info, miałem zamiar kupić i nawet dzisiaj rano przeglądałem oferty ale wszędzie był wyprzedany xd

Opublikowano

A mi się wydaje, że były po 700, a że był popyt i mała dostępność podnieśli na 800. Sam kupiłem za bodajże 719 ( po zniżce pracowniczej kumpla w media) i się cieszyłem, że prawie jak początkowa cena sugerowana.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
2 godziny temu, BatataPl napisał:

Gdyby ktoś chciał zakupić nowe słuchawki od MS to aktualnie w Media Markt są za 418 zł zawsze to troszeczkę taniej .

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/zestaw-sluchawkowy-microsoft-xbox-wireless-headset?utm_campaign=tradedoubler&utm_source=tradedoubler&utm_medium=affiliate&utm_content=lowcygier.pl+PL&utm_term=MMGeneral

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

no i cyk wszystko wyprzedane a moje zamówienie anulowane xd

Opublikowano

ktoś używał i może ocenic sluchawki Audeze Penrose X?

Opublikowano

Szukam słuchawek:

-bezprzewodowych do xboxa, komputera i telefonu

-które wykorzystają DA i dobrze spiszą się zarówno w grach, jak i muzyczce

-myślałem, żeby wydać około 5 stówek, ale jeśli jest jakiś model do których warto dopłacić stówkę czy dwie, też się zastanowię