Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Syn chcial pojezdzic w speed champions w 4ce,wyszla tez chwila po UK i jednak tamta mapa bije Meksyk na glowe różnorodnością i klimatem. 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 303,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano
6 godzin temu, Faka napisał:

Wiadomo, co to za 9 gigabajtowy patch, który dziś wyszedł? 

nowe auta, nowy sezon który rusza jutro, dwa bodykity do velostera &golfa + standardowe poprawki

Opublikowano

mój ulubiony Godrizon

Opublikowano

Jedyneczka zawsze w serduszku. Chciałbym, żeby kolejna część nawiązywała strukturą do pierwszej części właśnie. Niech zostaną sezony i inne sieciowe elementy, ale niech singiel będzie soczysty, przemyślany i długi. Nie musi też być tysiąca aut, ale niech każde będzie użyteczne. No i dużo dobrej muzy. Takie moje skromne wymagania :szopenhauer:

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

taką Forze sobie sobie wymarzyłem. Lubię nowe części, ale jedynka miała najfajniejszą strukturę i najlepszy wakacyjny klimat.

Opublikowano
21 minutes ago, ASX said:

taką Forze sobie sobie wymarzyłem. Lubię nowe części, ale jedynka miała najfajniejszą strukturę i najlepszy wakacyjny klimat.

No jedynka była tak świezutka w swoim czasie, że szok. I faktycznie miała najlepszą strukturę progresu i nie miała tych cholernych losowań, które zaburzają jakikolwiek sens progresu. Mam nadzieję, że ten update to faktycznie będzie godne 10lecia, a nie 4 auta pomalowane w logo jedynki, 5 kawałków na krzyż i lekko przebudowane wyścigi uliczne. Chociaż to będzie Horizon Story, więc pewnie coś do zaliczenia w 20 minut :( 

Opublikowano

Pewnie każda pora roku, to będzie kolejna część w historii.

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

To będzie darmowe, czy w ramach płatnego DLC? 

darmowa aktualizacja

Opublikowano
21 godzin temu, Luqat napisał:

Jedyneczka zawsze w serduszku. Chciałbym, żeby kolejna część nawiązywała strukturą do pierwszej części właśnie.

Ludzie o to proszą od dwójki, ale Ci po prostu olewają tę prośbę. Skisłem jak skończyłem "kampanię" w FH 5.

Opublikowano

Zdaje sobie sprawę jak wygląda sytuacja, po prostu wyrażam swoje preferencje. Pewnie i tak pójdą swoją drogą, ale zawsze można mieć nadzieję, ewentualnie pograć w odświeżoną jedynkę na koxie :reggie:

No i poza tym, cały czas się dobrze bawię w piątce, więc nie narzekam, ale jednak gdybym miał wybór albo jakiś wpływ na to, to wybrałbym styl jedynki:dunno:

Opublikowano
7 minutes ago, Figaro said:

Ludzie o to proszą od dwójki, ale Ci po prostu olewają tę prośbę. Skisłem jak skończyłem "kampanię" w FH 5.

Niestety tabelki nie kłamią, każda kolejna część to stały wzrost liczby graczy. Forza w strukturze jedynki umiejscowiona w Japonii to będzie nigdy niespełnione marzenie.

Opublikowano
9 godzin temu, PiPoLiNiO napisał:

Mam akurat 2 wolne dni, a serwery od wczoraj nie działają i nie można robić listy. Coraz ku** lepiej.

QR?  Ogóle lecą w chuja. Od kilku tygodniu miałem problemy z zaliczeniem  cotygodniowych Forzathonów, bo po wybraniu odpowiedniego samochodu, gra jakby to nie widziała i nie zaliczała rozdziału. 

Pomagają wielokrotne resety a najczęściej przejście do trybu solo+ reset gry.  Niby pierdoła ale zawsze mi szkoda Forza Points. 

Opublikowano

Trochę średni ten dodatek Hot Wheels, a nigdy nie grałem, no ale jakoś tak mi nie przypadł do gustu. Wolę jeździć po meksyku. No nic, trzeba czekać na drugi dodatek, może tym razem będzie lepszy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

być może Forza Horizon 5 dostanie wsparcie dla DLSS, jeśli to prawda byłaby to druga gra XGS, po MFS, która skorzystałaby z tej technologii

Opublikowano
być może Forza Horizon 5 dostanie wsparcie dla DLSS, jeśli to prawda byłaby to druga gra XGS, po MFS, która skorzystałaby z tej technologii

Mogliby ogarnąć jakiś tryb 40 klatek czy coś.
Opublikowano

Musieliby zrobić drzewka i krzaki jak w Gran Turismo, czyli kartony. Wszystko co jest ładniejsze potrzebuje podmianki na bardziej szczegółowy model, a że konsole są słabe, to nie liczyłbym, że coś w tym aspekcie poprawią. 

Opublikowano

Jak lecisz 3 paki przez las to i tak nie zauważysz, niestety bez porzucenia past genów to jeszcze poczekamy. Wczoraj w ramach sezonowych grałem Juggernauta trailblazera po dluugiej przerwie i znowu uświadomił mi on, jak pusta jest ta mapa generalnie. Lecisz te 3 minuty na przełaj przez mapę i poza polami i drzewami praktycznie nic ciekawego nie spotykasz. Układ dróg jest dużo lepszy niż w 4 jeśli chodzi o fun z jazdy, ale sama sceneria to mega krok wstecz.

Opublikowano

W ogóle pokazywałem ostatnio synowi Gymkhane TEN i myślę, że nie przez przypadek znalazło się tam Guanajato, już wtedy nas trollowało Turn10, że będzie meksyk w piątce. :notsure:

Opublikowano
W dniu 27.09.2022 o 14:02, Michał102 napisał:

Musieliby zrobić drzewka i krzaki jak w Gran Turismo, czyli kartony. Wszystko co jest ładniejsze potrzebuje podmianki na bardziej szczegółowy model, a że konsole są słabe, to nie liczyłbym, że coś w tym aspekcie poprawią. 

Albo po prostu obnizyc rozdzialke i pozostawic reszte ustawien z trybu jakosci.

PG ewidentnie poszli na latwizne i w trybie 60fps dali preset z one X.

Opublikowano

W czwartek będzie "forza monthly" stream z twórcami. Będą pokazywać 10th anniversary season. Czyli zobaczymy co będzie dodane, w tym pewnie nowe autka. Czekam czekam ;)... 

PS. 

Stream o 18.00

Edytowane przez Plackus