Opublikowano 18 marca18 mar Są jakieś nagrania jak dokładnie wygląda te "swobodne" podróżowanie z planety na planetę?
Opublikowano 22 marca22 mar Może mi ktoś napisać jak zmienić rozdzielczość w tej grze? System ustawił na 1280x720 i nie mogę tego zmienićWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano poniedziałek o 20:213 dni W dniu 9.10.2024 o 10:40, Krzysztof93 napisał(a):Wrócę do Starfielda jak będę miał problemy z bezsennością. Turbo nudna gierka a to co zdążyłem w niej zobaczyć przypomina te sny gdy budzisz się i myślisz ,,co ja brałem, że takie durnoty mam w głowie '' no normalnie jesteś górnik wybraniec, pochłonąłeś magiczny kamień, masz tu statek za miliardy dolców i latasz w różne miejsca gdzie placówki w środku wyglądają praktycznie tak samo. No brzmi jak durny sen co nie? Kurde chciałem sobie pograć w starfielda dla przełamania i jako odskocznię od korytarzowych gier, ale to chyba był średni wybór xD wszedłem na forumek poczytać co znawcy sądzą o gierce i znalazłem komentarz opisujący moje doznania. Dam jeszcze szansę, bo sam nie wiem czy gra mnie nudzi czy jestem zmęczony po pracy, ale korci mnie żeby dodać maksymalny level w konsoli i hajs i pobawić się w budowę statków i potem adios.