Opublikowano 11 lutego11 lut Ok, teraz widzę info, że tylko na PC to demko. No trudno. To oświetlenie nie wygląda jak coś, co pójdzie na moim domowym laptopku heh.
Opublikowano 11 lutego11 lut Ograłem to demo i walka to faktycznie Batman Arkham a sekcje platformowe/zagadkowe to bardziej Inside niż Limbo i to połączenie wraz z oprawą 2D HD najbardziej mi się skojarzyło z Herculesem : ) Dosłownie gdyby wyszedł Hercules 2 na PS2/DC to coś takiego by wyszło.
Opublikowano 11 lutego11 lut Ograne. Pixelart to absolutny top. Sam gameplay raczej standardowy (choć full pewnie jeszcze czymś zaskoczy). Nie napalam się jakoś mocno, niemniej i tak będzie grane. Aha, szkoda że na Decku gra mocno gubi klatki. Do poprawy zdecydowanie. Edytowane 11 lutego11 lut przez Amer
Opublikowano 11 lutego11 lut Również ograłem demo. Całkiem fajne, u mnie zostaje na wishliście, ale raczej będzie sobie tam gnić, bo niczym mnie to demo nie porwało. Podoba mi się oczywiście styl graficzny, walka niby jak w Batmanie, ale nie daje mi takiej satysfakcji. Najbardziej to mi się spodobało to retro urządzenie do czytania notatek.
Opublikowano poniedziałek o 18:012 dni W dniu 11.02.2026 o 18:51, Amer napisał(a):Aha, szkoda że na Decku gra mocno gubi klatki. Do poprawy zdecydowanie.Wymuś ręcznie taktowanie procka na 1600hz, będziesz miał 50-60fps, lock na 45fps i śmiga jak złoto
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No i obsuwa o kolejny miesiąc, na 14 kwietnia.https://www.ign.com/articles/replaced-release-date-delayed-again-less-than-a-month-from-launch
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Luqat napisał(a):No i obsuwa o kolejny miesiąc, na 14 kwietnia.https://www.ign.com/articles/replaced-release-date-delayed-again-less-than-a-month-from-launchNie spodziewałem się, aż taki zły feedback zebrali?W sumie to jednak ma sens, głównie narzekania były na optymalizację np. Na Steam Decka i mniejsze pierdoły, jak kamera, pewnie da się to w miesiąc ogarnąć.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja sie tylko obawiam że ta walka bedzie taka prostacka. Tego bossa w demie to połamałem tak ze nic mi nie zrobił... Nudne sie to robiło, bo nie stanowiło wyzwania, a tylko czekałem az sie możliwość odpalenia pocisku pojawi. Ale generalnie demko mi bardzo siadło.