Opublikowano piątek o 21:434 dni Godzinę temu, Pix napisał(a):To korytarzówka, ma być krótko i intensywnie. 15 godzin dla takiej gry to maks. Chcę rozpierdol i efekciarskie sceny rodem z najlepszych filmów, a nie 40 side questów w stylu "mojego kolegę przygniotła deska, pomóżProblem w tym że to co pokazują to właśnie wygląda jak takie sidequesty z open worlda. Ta cała prezentacja z nieE3 to wygląda jak wyzwalanie jakiegoś obozu bandytów których trzeba wyzwolic 50 żeby dostać trofeum, a to skradanie w tej trawie co pokazali teraz to wygląda jak kopia z Tsushimy. Zresztą no wszystko to co pokazali póki co to właśnie poziom sidequestów z openworldów Sony i innych Ubisoftów. Nie mówię że tam nie będzie nic lepszego, no ale to co pokazują to jest miałkie w chuj.
Opublikowano piątek o 21:494 dni Nie zrobiła na was wrażenia ta sekwencja skradana z trzema chłopami w polu w linii prostej? Nie dogodzisz tym graczom.
Opublikowano sobota o 06:464 dni Za krótko też chyba źle. W erze PS3/X360 było sporo takich akcyjniaków, które się dało zaliczyć w 4-6 godzin a potem nie było po co wracać.
Opublikowano sobota o 08:234 dni Fajne nawet, dawno nie grałem w sony the game, więc pewnie będę się dobrze bawił, ale no w piątek odbiór i w niedzielę liczę, że na olx poleci.
Opublikowano sobota o 08:264 dni 2 minuty temu, Soban napisał(a):ale no w piątek odbiórPremiera jest we wtorek
Opublikowano niedziela o 06:593 dni A jak dla mnie ta gra, w porównaniu do odgrywanego przeze mnie GoW Ragnarok, wygląda na tle przygód Kratosa bardzo bezpiecznie i bardzo biednie wizualnie. Odnoszę wrażenie po tych materiałach że gra działa na zrecyklingowanych assetach. Jakby ktoś przepalił po prostu pieniądze, przydałaby się chyba w kilku studiach Sony miotła pani Sharmy.
Opublikowano poniedziałek o 07:372 dni Poczytałem preview roznych redakcji i chyba lekkie kłopoty najmana u sony, bo nawet jakieś igny i gamespoty narzekają, że sony the game i gameplay to trzymanie analoga do przodu i nawalanie jednego guzika.
Opublikowano poniedziałek o 07:432 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4 minuty temu, Soban napisał(a):Poczytałem preview roznych redakcji i chyba lekkie kłopoty najmana u sony, bo nawet jakieś igny i gamespoty narzekają, że sony the game i gameplay to trzymanie analoga do przodu i nawalanie jednego guzika.Przesadzają.StreamableWatch unnamed | StreamableWatch "unnamed" on Streamable.
Opublikowano poniedziałek o 07:502 dni Miejmy nadzieje że forumowi hejterzy mixtape nie zobaczą nic z wovlerina bo będzie bardzo źle z tym tematem!
Opublikowano poniedziałek o 07:522 dni 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Miejmy nadzieje że forumowi hejterzy mixtape nie zobaczą nic z wovlerina bo będzie bardzo źle z tym tematem!O wstałeś już. Było co w weekend młody?
Opublikowano poniedziałek o 08:052 dni W dniu 15.08.2026 o 08:46, PiotrekP napisał(a):Za krótko też chyba źle. W erze PS3/X360 było sporo takich akcyjniaków, które się dało zaliczyć w 4-6 godzin a potem nie było po co wracać.Tak, ale one miały chociaż jakiś gameplay.
Opublikowano poniedziałek o 08:082 dni Skupiliby się na samej napiehdalance i epickich cutscenkach to bym brał DayOne. Niestety rzygam już chodzonymi rozdziałami w grach Sony.Dlatego Saros Returnal Ratchet i Astro to ich najlepsze gry.
Opublikowano poniedziałek o 11:392 dni nie mogę z ryja tego wolverina hahahaha, chłop wygląda jakby kupił na shein kostium i se poszedł na konwent komiksiarzy, wystartował w konkursie na najlepszy cosplay wolverina i zajął 7 miejsceprzykro mi, ale przy takim gameplayu wręcz OBOWIĄZKIEM jest żeby gra nadrabiała stylem. a tu ani stylu, ani gameplayu.pierdolona pasza.co mogliśmy dostać: co dostaliśmy: Edytowane poniedziałek o 11:422 dni przez tlas
Opublikowano poniedziałek o 15:072 dni Dobrze, że jeszcze na płycie wydadzą, bo zewsząd tyle sceptycznych opinii, że jak faktycznie nie siądzie to puści się gierkę w obieg. Skąd ten wszech obecny hejt? Ja tam nie wiem, korytarzówka na 15-20 godzin, od razu NG+ na premierę, jeżeli walka będzie w praktyce soczysta, to i kill room select wydłuży całość o nowe wyzwania + te „bramy koszmarów” (nie pamiętam nazwy) pod rozbudowę originu postaci. Nawet jak się przejadę, to biorę na premierę. SM2 zawiódł mnie potężnie, ale ufam, że za scenarzysta Spec Ops The Line dowiezie konkrety i poza dobrą sieką Insomniaki dostarczą solidną fabułkę.
Opublikowano poniedziałek o 15:262 dni Już nawet branżowe łajzy z prasy poczuły krew w wodzie i krytykują ta gierke? Aj trzeba było może płytki zostawić sonka i być czempionem gamingu.Spider-Man 2 tez pewnie zdążył osiąść niektórym w głowie i może sie zorientowali jakie to jest momentami gówno. Przechodzę drugi raz po obejrzeniu ostatniego filmu i dostaję drgawek na myśl o kiczowatej melodramie, jeździe na rowerze, misjach mj i parowaniu gejów.Pierwsze takie doświadczenie w giereczkowie, gdzie można wyraźnie poczuć pogardę dla konsumenta, i to w gierce first party. Ciekawe co tutaj wyjdzie.
Opublikowano poniedziałek o 15:382 dni 20 minut temu, Uzytnik30 napisał(a):Dobrze, że jeszcze na płycie wydadzą, bo zewsząd tyle sceptycznych opinii, że jak faktycznie nie siądzie to puści się gierkę w obieg. Skąd ten wszech obecny hejt?Przez durną decyzję z pudełkami wszystko co zrobi Sony będzie krytykowane (i dobrze), to samo tylko na mniejszą skalę było jak MS podwyższył cenę GamePassa. A opinie 'redaktorów' można standardowo wywalić do kosza bo przypuszczam że gdyby Sony nie zapowiedziało ubicia pudełek to czytał byś "gra w której poczujesz się jak Wolverine".
Opublikowano poniedziałek o 18:031 dzień Chcecie prawdziwego wolverina to zagrajcie w wersje na ps3/xkloc.
Opublikowano poniedziałek o 18:361 dzień 10 godzin temu, Soban napisał(a):Poczytałem preview roznych redakcji i chyba lekkie kłopoty najmana u sony, bo nawet jakieś igny i gamespoty narzekają, że sony the game i gameplay to trzymanie analoga do przodu i nawalanie jednego guzika.E no to chyba siądzie na forum, w zeszłym roku GOTY zdobyła gra o podobnym gameplayu.3 godziny temu, Uzytnik30 napisał(a):Skąd ten wszech obecny hejt?SONY ZŁE WYCOFUJE FIZYKI, o, stąd właśnie.
Opublikowano poniedziałek o 19:001 dzień Obstawiamy ile razy Rosomak będzie płakał w grze. A potem będzie robił siekę żeby pokazać jakim jest głupim białym samcem przed pannami
Opublikowano wczoraj o 06:42 1 dzień 11 godzin temu, Plugawy napisał(a):Obstawiamy ile razy Rosomak będzie płakał w grze. Za każdym razem jak spojrzy w lustro.