Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Wolverine

Featured Replies

Opublikowano

No ja bym chętnie zagrał ale to za 100zł kiedyś tam.

• Odpowiedzi 509
  • Wyświetleń 65,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przesadzają. Streamable Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable.

• Czoperrr chciał rewolucyjny widok od przodu.

• rafanus2
    rafanus2

Ziew w chuj. Kolejna gra film, mimo lania się krwi to przez oprawę i tak mam wrażenie, że to gra family friendly. Oni w tym Sony zapomnieli jak się robi gry? Jedyna gra, którą zapamiętam z tej generac

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Previewsy zwiastują ładnego, brutalnego, szybkiego i krótkiego, niezbyt nachalnie rozbudowanego mechanicznie akcyjniaka. Tak, pasuje do narracji paczkomatowej.

Taka gra akcji z PS3, za którą podobno gracze tęsknili.

Troy Baker, Zendaya gamingu xD

image.png

Chyba to jest zendaja gejmingu
Star Wars Jedi: Fallen Order Just Got Called Out By Its Dev

Opublikowano

Dokładnie. Przecież to jest taki Wanted Dead, tylko z ładniejsza grafiką turned czyli w sumie spoko, ja lubię prostsze, korytarzowe tytuły, ale szanujmy się, nie za 300zł i jeszcze robić z tego jakiegoś system sellera xD

Opublikowano

Feeling gierki z ps3 jest zaletą przy gierce aa za 200zł której jakość po premierze jest miłym zaskoczeniem a nie exa (jednego z dwóch na ten rok) za 3 bomby

Opublikowano

BIEDOTA przemówiła. Nie stać was na grę o rosomaku to coś nie tak poszło w waszym życiu!

Opublikowano
2 minuty temu, messer33 napisał(a):

Ale bomba premiera września, day one.

Się wstrzelili zajebiście xD.

Opublikowano

No nie powiem, będzie naprawdę dylemat czy brać Wolverina czy Onimushę kekw

Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał(a):

Feeling gierki z ps3 jest zaletą przy gierce aa za 200zł której jakość po premierze jest miłym zaskoczeniem a nie exa (jednego z dwóch na ten rok) za 3 bomby

Ogólnie gierki w tym gatunku jakoś nie rozwinęły się pod względem rozgrywki od czasu PS3 i wszystko to wariacje Batmana/Soulsów/DMC. Obecnie ogrywam sobie ponownie Batmana Arkham Origins i jakoś nie zestarzała się ta gra względem nowszych produkcji.

Za Wolverinem na pewno przemawia bardziej liniowa struktura (ludzie byli pewni jak wyciekł wczesny build że to będzie open world XD bo rozlazłość GoW Ragnarok czasami męczyła. Kiedyś się ogra.

Opublikowano

nie wiem, mam wrażenie że już kiedyś w to grałem i to nie raz

Opublikowano
31 minut temu, ASX napisał(a):

A kupił byś Wolverina gdyby wychodził na pc? Z tego co pamiętam masz wszystkie gry playstation na steamie.

Nawet Spider-Many których gameplay loop też gdzieś już kiedyś ktoś widział.

Opublikowano

No faktycznie awesome pawel

Od początku zapowiadało się mocno średnio i to się nie zmieniło. Kolorki jak z Rage 2

Opublikowano

Ja lubię od czasu do czasu zagrać w te gierki AAA sony zrobione za kosmiczne pieniądze. To są takie odpowiedniki blockbusterowych wakacyjnych filmów. Pograsz, nacieszysz oczy ładną graficzką, chwilę się dobrze pobawisz i szybko zapomnisz.

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał(a):

A kupił byś Wolverina gdyby wychodził na pc? Z tego co pamiętam masz wszystkie gry playstation na steamie.

Nawet Spider-Many których gameloop też gdzieś już kiedyś ktoś widział.

Wszystkich nie mam, ale kupiłem na przykład Moralesa razem z jedynką i szczerze mówiąc to po przejściu jedynki nie mam już ochoty grać w kontynuacje.

To była całkiem spoko gra, przez większość czasu bawiłem się świetnie. Ale pod koniec byłem już tak zmęczony generycznymi aktywnościami, że nie czuje potrzeby grania więcej w to samo.

Teraz jak oglądam gameplaye z Wolverine'a, jak tę sekcję ze skradaniem, pościgiem czy walką z bossem to nie widzę niczego poza kolejną generyczną grą AAA, tylko już bez bujania się po mieście jak w Pająku, które było akurat super zrobione. Na pewno nie zabraknie ludzi którym Wolverine będzie się podobać, oceny na pewno będzie mieć bardzo dobre, ale ja chyba robię się za stary na to. Czekam teraz na hejt.

Opublikowano
46 minut temu, ASX napisał(a):

A jakie masz wrażenia grając po raz piętnasty w takie samo Halo?

Opublikowano
3 minuty temu, Masorz napisał(a):

A jakie masz wrażenia grając po raz piętnasty w takie samo Halo?

No nie bardzo, do Reach masz super gierki a później na poziomie slopu Sonki.

Opublikowano

Bardzo fajne, dziękuje za to pytanie. Spodziewałem się jakiegoś lepszego puncha po discordzie pechowiec

Opublikowano
18 minutes ago, Pix said:

Ja lubię od czasu do czasu zagrać w te gierki AAA sony zrobione za kosmiczne pieniądze. To są takie odpowiedniki blockbusterowych wakacyjnych filmów. Pograsz, nacieszysz oczy ładną graficzką, chwilę się dobrze pobawisz i szybko zapomnisz.

A ktoś w ogóle do gier inaczej podchodzi?

Ja czasami czytam tu chłopów to mam wrażenie,że chuy wie czego oni szukają w tym hobby.

Spędzić miło czas tyle i aż tyle.

Czekam mocno na tą gierkę od insomniac można brać w ciemno boomer

Opublikowano

Jasne wszystko na końcu sprowadza się do beztroskiej zabawy.

Ale chyba można dyskutować o tym co widać na trailerze, gameplayu i jak recenzenci podeszli do preview.

W sumie po chuj. A bierzcie preordery w ciemno. Sony na was liczy. Docenią to w przyszłej generacji.

Opublikowano

Fakt, fajnie jakby Sony zrobiło kiedyś znowu grę, jak The Last of Us Part 2, taką, o której można rozmawiać.

Opublikowano

Seria last of us to jest dobra do dyskusji dla ludzi co żadnej książki nie przeczytali w życiu "Zemsta jest zła i nie prowadzi do niczego" piękne dzieło kultury.

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał(a):

Seria last of us to jest dobra do dyskusji dla ludzi co żadnej książki nie przeczytali w życiu "Zemsta jest zła i nie prowadzi do niczego" piękne dzieło kultury.

No ciekawe, a jednak większość graczy przerosła xD.

Opublikowano

Przez takie proste umysły jak ten Karola niestety nie dostajemy więcej takich perełek jak sotc od sony

Opublikowano

Nie wiem kurwa jakoś mi się śmiać chce jak patrzę na tego wolverina xd co oni tam odpierdolili za gówno.

To wygląda jak produkcja skrojona pod graczy Fify, którzy szukają krótkiego i niewymagającego skoku w bok.

Edytowane przez rafanus2