Opublikowano piątek o 09:325 dni Nie wiem czemu, ale odpycha mnie ta gra po nowych gameplayach. Jest tu coś tak bardzo niezainspirowanego i bezpiecznego, a to przecież Wolverine.
Opublikowano piątek o 09:345 dni Gameplay trzeba zaprojektowac w 3 miesiące. Resztę czasu z tych 5 lat robią ray tracing.
Opublikowano piątek o 09:355 dni God of War Laufey wygląda dokładnie w ten sam deseń. Jeżeli takie exy będa mi przechodzić koło nosa po przesiadce na PC, to nawet nie będzie mi smutno.
Opublikowano piątek o 09:355 dni Gierkowy sredniaczek który do tej pory mógł funkcjonować na zasadzie "kupie na premiere i po przejsciu sprzedam ze stratą 50 zł" albo " poczekam na używki i kupie w okolicach 150-200 zł". Pomyslec ze od 2028 w takie gry w ogole nie zagram, bo za cyfrówkę nie zaplace 339 bez mozliwosci odzyskania kasy, a na promocję w okolicach 150 zl to będę czekał do usranej śmierci.
Opublikowano piątek o 09:435 dni 7 minut temu, devilbot napisał(a):A Mystique ikona seksu Marvela jak się prezentuje w tej grze?Jak gówno, a o co chodzi? Edytowane piątek o 09:455 dni przez Badus
Opublikowano piątek o 09:445 dni 8 minut temu, devilbot napisał(a):A Mystique ikona seksu Marvela jak się prezentuje w tej grze? Edytowane piątek o 09:495 dni przez Josh
Opublikowano piątek o 10:005 dni 25 minut temu, Figaro napisał(a):Nie wiem czemu, ale odpycha mnie ta gra po nowych gameplayach. Jest tu coś tak bardzo niezainspirowanego i bezpiecznego, a to przecież Wolverine.A jak sobie wyobrażałeś że będzie wyglądał ten Wolverine? Dla mnie to wygląda dokładnie jak wysokobudżetowa gra na drogiej licencji od zachodniego developera która ma trafić do milionów osób.
Opublikowano piątek o 10:225 dni 17 minut temu, łom napisał(a):A jak sobie wyobrażałeś że będzie wyglądał ten Wolverine? Dla mnie to wygląda dokładnie jak wysokobudżetowa gra na drogiej licencji od zachodniego developera która ma trafić do milionów osób.pewnie obstawiali hd 2d, turowy system walki i 27 statystyk postaci, a tu klops - superbohater z komiksów będzie ratował świat w akcyjniaku, szokujące
Opublikowano piątek o 10:255 dni 2 minuty temu, jimmy napisał(a):pewnie obstawiali hd 2d, turowy system walki i 27 statystyk postaci, a tu klops - superbohater z komiksów będzie ratował świat w akcyjniakuNo brzmi jak gra taktyczna Marvel midnight suns. Chętnie bym zagrał w kolejną część. Tam chociaż Logan nie wyglądał jak upośledzony.
Opublikowano piątek o 11:105 dni Dżimi nawciągał się tyle copium, że starczy mu do końca kolejnej generacji.
Opublikowano piątek o 11:205 dni Jak będzie mini gierka z robieniem gejowskiego grafitti to będę musiał kupić ps5 dla tej gry.
Opublikowano piątek o 11:215 dni Dżimi już ślini się na myśl o możliwości wypożyczenia cyfrowej licencji day 1 za skromne trzy i pół bomby szykuje się szalone (a wręcz ekskluzywne) dziesięć godzin przeciskania się przez wąskie przejścia, oglądania cut-scenek i klikania X podczas przerywników
Opublikowano piątek o 11:385 dni 1 godzinę temu, szurubur napisał(a):Gierkowy sredniaczek który do tej pory mógł funkcjonować na zasadzie "kupie na premiere i po przejsciu sprzedam ze stratą 50 zł" albo " poczekam na używki i kupie w okolicach 150-200 zł". Pomyslec ze od 2028 w takie gry w ogole nie zagram, bo za cyfrówkę nie zaplace 339 bez mozliwosci odzyskania kasy, a na promocję w okolicach 150 zl to będę czekał do usranej śmierci.A korpomózgi od Excela już doliczyli Twoje 339 zł i 339 zł osoby od której kupowałeś/sprzedawałeś jej do przyszłych zysków... Oj jak oni się zdziwią w tym 2028 roku.
Opublikowano piątek o 11:455 dni 23 minuty temu, Xabi napisał(a):szykuje się szalone (a wręcz ekskluzywne) dziesięć godzinSkąd info o czasie gry?
Opublikowano piątek o 11:585 dni Tak sobie zgaduję na podstawie czasu gry w Milesa Moralesa i Ratcheta. Spider-Man 2 potrafił zająć na dłużej, ale też nie była to jakaś przesadnie długa gra. Tutaj zapewne będzie podobnie.
Opublikowano piątek o 12:175 dni Uncharted 4 też można było w tyle pyknąć, chyba że ktoś lizał ściany. Mi pierwsze przejście zajęło 14h.
Opublikowano piątek o 20:174 dni To korytarzówka, ma być krótko i intensywnie. 15 godzin dla takiej gry to maks. Chcę rozpierdol i efekciarskie sceny rodem z najlepszych filmów, a nie 40 side questów w stylu "mojego kolegę przygniotła deska, pomóż"Może insomniac nie robi goty materiałów, ale wszystkie ich gry w ostatnich latach wahały się przynajmniej od solidnych do bardzo dobrych. Już nie wspominając o tym, że ciągną na swoich barkach tę generację dla Sony. Remaster pierwszego Pajączka, Miles Morales, Ratchet & Clank Rift Apart, Pajączek 2, teraz Wolverine, a według plotek może jeszcze w najbliższym czasie Venom. Insomniac zapierdala, żeby Naughty Dog moglo robić jedną grę przez 7 lat.
Opublikowano piątek o 20:474 dni Nawet jeśli będzie to dobra gierka to już nasrali tam woke i będzie co najwyżej przeciętna.
Opublikowano piątek o 20:594 dni dokładnie, nie za bardzo mam ochotę ruchać tej niebieskiej baby więc preorder anu-lo-wany