Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Wolverine

Featured Replies

Opublikowano

Hey, I

Ninja Gaiden Sigma 2 - Boss Chapter 4: Liberty Statue - No Damage - Master  Ninja

Edytowane przez Josh

• Odpowiedzi 509
  • Wyświetleń 65,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przesadzają. Streamable Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable.

• Czoperrr chciał rewolucyjny widok od przodu.

• rafanus2
    rafanus2

Ziew w chuj. Kolejna gra film, mimo lania się krwi to przez oprawę i tak mam wrażenie, że to gra family friendly. Oni w tym Sony zapomnieli jak się robi gry? Jedyna gra, którą zapamiętam z tej generac

Opublikowano

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAxMIARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJD&rs=AOn4CLBQD97W2qVnvieYT_JfgcYtpciKNg

images?q=tbn:ANd9GcRUI0s0XmWpYLupyCpgWyZUV36TvRCTx81M3wJ0GynSm28nRG5eKTu2PEzq&s=10

To jest remaster, prawda?

Edytowane przez Badus

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale odpycha mnie ta gra po nowych gameplayach. Jest tu coś tak bardzo niezainspirowanego i bezpiecznego, a to przecież Wolverine.

Opublikowano

Gameplay trzeba zaprojektowac w 3 miesiące. Resztę czasu z tych 5 lat robią ray tracing.

Opublikowano

God of War Laufey wygląda dokładnie w ten sam deseń. Jeżeli takie exy będa mi przechodzić koło nosa po przesiadce na PC, to nawet nie będzie mi smutno.

Opublikowano

Gierkowy sredniaczek który do tej pory mógł funkcjonować na zasadzie "kupie na premiere i po przejsciu sprzedam ze stratą 50 zł" albo " poczekam na używki i kupie w okolicach 150-200 zł". Pomyslec ze od 2028 w takie gry w ogole nie zagram, bo za cyfrówkę nie zaplace 339 bez mozliwosci odzyskania kasy, a na promocję w okolicach 150 zl to będę czekał do usranej śmierci.

Opublikowano

A Mystique ikona seksu Marvela jak się prezentuje w tej grze?

Opublikowano
7 minut temu, devilbot napisał(a):

Jak gówno, a o co chodzi?

CDN media

Edytowane przez Badus

Opublikowano
8 minut temu, devilbot napisał(a):

omeF0bT.jpeg

Edytowane przez Josh

Opublikowano
25 minut temu, Figaro napisał(a):

Nie wiem czemu, ale odpycha mnie ta gra po nowych gameplayach. Jest tu coś tak bardzo niezainspirowanego i bezpiecznego, a to przecież Wolverine.

A jak sobie wyobrażałeś że będzie wyglądał ten Wolverine? Dla mnie to wygląda dokładnie jak wysokobudżetowa gra na drogiej licencji od zachodniego developera która ma trafić do milionów osób.

Opublikowano
17 minut temu, łom napisał(a):

A jak sobie wyobrażałeś że będzie wyglądał ten Wolverine? Dla mnie to wygląda dokładnie jak wysokobudżetowa gra na drogiej licencji od zachodniego developera która ma trafić do milionów osób.

pewnie obstawiali hd 2d, turowy system walki i 27 statystyk postaci, a tu klops - superbohater z komiksów będzie ratował świat w akcyjniaku, szokujące

Opublikowano
2 minuty temu, jimmy napisał(a):

pewnie obstawiali hd 2d, turowy system walki i 27 statystyk postaci, a tu klops - superbohater z komiksów będzie ratował świat w akcyjniaku

No brzmi jak gra taktyczna Marvel midnight suns. Chętnie bym zagrał w kolejną część. Tam chociaż Logan nie wyglądał jak upośledzony.

Opublikowano

Dżimi nawciągał się tyle copium, że starczy mu do końca kolejnej generacji.

Opublikowano

Jak będzie mini gierka z robieniem gejowskiego grafitti to będę musiał kupić ps5 dla tej gry.

Opublikowano

Dżimi już ślini się na myśl o możliwości wypożyczenia cyfrowej licencji day 1 za skromne trzy i pół bomby ) szykuje się szalone (a wręcz ekskluzywne) dziesięć godzin przeciskania się przez wąskie przejścia, oglądania cut-scenek i klikania X podczas przerywników banderas

Opublikowano
1 godzinę temu, szurubur napisał(a):

Gierkowy sredniaczek który do tej pory mógł funkcjonować na zasadzie "kupie na premiere i po przejsciu sprzedam ze stratą 50 zł" albo " poczekam na używki i kupie w okolicach 150-200 zł". Pomyslec ze od 2028 w takie gry w ogole nie zagram, bo za cyfrówkę nie zaplace 339 bez mozliwosci odzyskania kasy, a na promocję w okolicach 150 zl to będę czekał do usranej śmierci.

A korpomózgi od Excela już doliczyli Twoje 339 zł i 339 zł osoby od której kupowałeś/sprzedawałeś jej do przyszłych zysków... Oj jak oni się zdziwią w tym 2028 roku. dance2

Opublikowano
23 minuty temu, Xabi napisał(a):

szykuje się szalone (a wręcz ekskluzywne) dziesięć godzin

Skąd info o czasie gry?

Opublikowano

Tak sobie zgaduję na podstawie czasu gry w Milesa Moralesa i Ratcheta. Spider-Man 2 potrafił zająć na dłużej, ale też nie była to jakaś przesadnie długa gra. Tutaj zapewne będzie podobnie.

Opublikowano

Uncharted 4 też można było w tyle pyknąć, chyba że ktoś lizał ściany. Mi pierwsze przejście zajęło 14h.

Opublikowano

To korytarzówka, ma być krótko i intensywnie. 15 godzin dla takiej gry to maks. Chcę rozpierdol i efekciarskie sceny rodem z najlepszych filmów, a nie 40 side questów w stylu "mojego kolegę przygniotła deska, pomóż"

Może insomniac nie robi goty materiałów, ale wszystkie ich gry w ostatnich latach wahały się przynajmniej od solidnych do bardzo dobrych. Już nie wspominając o tym, że ciągną na swoich barkach tę generację dla Sony.

Remaster pierwszego Pajączka, Miles Morales, Ratchet & Clank Rift Apart, Pajączek 2, teraz Wolverine, a według plotek może jeszcze w najbliższym czasie Venom.

Insomniac zapierdala, żeby Naughty Dog moglo robić jedną grę przez 7 lat.

Opublikowano

Nawet jeśli będzie to dobra gierka to już nasrali tam woke i będzie co najwyżej przeciętna.

Opublikowano

dokładnie, nie za bardzo mam ochotę ruchać tej niebieskiej baby więc preorder anu-lo-wany