Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

Project EVE to jedna z tych gier z Playstation Showcase, która zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Uwielbiam gatunek, klimat i całą resztę. Koreańczycy z Shift Up dłubią nad grą którą można nazwać połączeniem Bayonetty z Automata. 

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 152,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Wszystko fajnie, pewnie zagram i będę łamał palce, tylko te lokacje - nienawidzę industriali w slasherkach :sir: 

Opublikowano
  • Autor

Też wolałbym dizajn Bayonettowy, ale tutaj jest spoko i mi pasuje, a przecież widzieliśmy niewiele jeszcze :)

Opublikowano
  • Autor

Day 1 oczywiście i u mnie. No i przygrywający K-Pop w tle podczas gameplayu, mocarny kawałek tam leciał :)

Opublikowano

Co ten developer zrobił wcześniej? Przyznam, że wygląda obiecująco. 

Opublikowano

Tu jeszcze coś starszego, kurcze szkoda, że bez daty premiery na tym pokazie. Coraz bardziej się nakręcam jednak :D

Opublikowano
W dniu 11.09.2021 o 12:00, oFi napisał:

Lateksik :fsg:

Dayone jak nic. Czuć vibe Bayonetty

Jak na pokazie zobaczyłem pierwsze ujęcia to myślałem, że Sony ładnie posmarowało by z Nintendo przenieść serię Bayonetta, a tu całkiem coś nowego, nieźle się pomyliłem. 

Opublikowano

Dynamika starć jest potężna, oprawa gniecie, jedynie bohaterka - która wygląda jak lateksowa prostytutka z hentaja, zostawia pewien niesmak.

Opublikowano
  • Autor

Bohaterka świetna, pasuje idealnie - podobnie jak Bayonetta :) No, ale co kto lubi.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Szkoda, że do tego 2023 nie dodali jakiegoś Early, albo coś.

Jaram się jak choinka, będzie ciachane fchuj :banderas:

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

To i Rise of the Ronin to najlepsze gierki pokazu (GoW to pewniak, nie oglądałem, żeby sobie nie spoilować).

Kurde, czekam na to jak poyebany :banderas:

Opublikowano

Mmm, nawet muzyczką próbują nawiązać do Niera.

Opublikowano

Najlepsza gra SoP, nadal wygląda tak, że chętnie kupię w dniu premiery, najlepiej limitke z tą dupiastą Ewunią. Technicznie to wygląda pięknie, zobaczymy czy cała reszta da radę, zwłaszcza że to dla studia pierwsza, tak duża gra.

Mocno czekam i trzymam kciuki.

Opublikowano

Zarówno gameplay jak i główna bohaterka wyglądają bardzo apetycznie ^^ Może w końcu jakiś inny niż DMC slasher, który mnie zaciekawi.

Opublikowano
2 godziny temu, Emet napisał:

Zarówno gameplay jak i główna bohaterka wyglądają bardzo apetycznie ^^ Może w końcu jakiś inny niż DMC slasher, który mnie zaciekawi.

Zapowiada się mocny czas slasherów, Bayo 3 i Stellar Blade.