Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stellar Blade

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 182,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Ciekawe ile sobie będą życzyć za stroje w dlc

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

Wszystko spoko oprócz postaci dla graczy stulejarzy marzących o azjatkach

Abstrahując od stulejarstwa itp. to w ostatnich latach jakoś designem kobiecych postaci nie byliśmy rozpieszczani, więc można powiedzieć, że jak na duży tytuł to wręcz design niszowy :D. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY :kojima:

GFNBbkjXIAA8Ilt.png

Opublikowano

Graficzka piękna, ale ten gameplay i świat jakiś dziwny, jak z typowych koreańskich mmo. Ale jeśli będzie się w to grało chociaż w połowie tak dobrze jak oglądało, to spoko 

Opublikowano

Wrażenie lepsze, niż się spodziewałem. Może dlatego, że po poprzednich zajawkach nie spodziewałem się właściwie niczego ciekawego? A tu proszę, fajny świat, npce, sporo ciekawych przeciwników i bossów, system walki może być ok. No i te stroje, kurła, pierwsza gra, w której naprawdę podobają mi się dodatkowe ciuchy, a nie, że to tylko zapychacze. Jeśli tylko ten system walki nie będzie zbyt chaotyczny, to wstępnie jestem na tak.

Opublikowano

Tylko błagam niech to nie będzie jakiś duży otwarty świat i gameplay w stylu ubisoftu i kupuje nawet wersję deluxe, wreszcie jakaś gra bez tego całego woke gówna :balon:

Opublikowano

Na ten moment nic mnie w tej grze nie przekonało i wygląda jakby chłopy po zobaczeniu automaty na szybko to wymyślili. Te przebitki gameplayu też raczej nic wybitnego, szykuje się mocne 7/10 w moich oczach

Opublikowano

Miał być slasher, a jest action RPG :(

Opublikowano

Jak tam, jakieś wojujące feminazistki banują już grę czy jeszcze nie? :leo:
Prawda, że świat trochę generyczny, ale gameplay wygląda soczyście, a atrakcyjna bohaterka przyciągnie masę odbiorców. Przydałoby się jednak demko, żeby sprawdzić to w praniu, ale jeśli recenzje będą dobre to szykuję się na zakup blisko premiery. 

Opublikowano

Mi się podoba, setting, ogólny koncept i styl graficzny. Napewno kupię ale dopiero po ograniu DDogmy2.

Opublikowano

I też nie wiadomo czy to soczysty np 8-10h epicki singiel czy jakiś rozwleczony twór z klonami misji z huba gdzie farmi się godzinami walutę na dodatkowy ciuszek lub płaci realną kasę bo gen stulejki silny

Opublikowano

Nie no jak jest open wordo/hubowy świat to pewnie 20h+  z palcem w dupie. Trochę szkoda, bo w sumie liczyłem na czysty slasherowy korytarz ale chyba chińczyk od zeldy miał racje z tym że takich gier już się nie robi

Opublikowano

Na razie wiemy o rozgrywce tyle, że bohaterka w trailerze miała na sobie 26 strojów, więc w tym dowiozą xD. 

Opublikowano

Pierwszy komentarz pod zwiastunem, prawie 2tys łapek, Man of culture is rising. :gigachad:

Teraz czekać tylko na oburzenia tych grubych, brzydkich z różowymi włosami.

Ps. Onlyfansiary będą miały nieźle pole do popisu kupując kolejne stroje Evy :leo:

Opublikowano
1 godzinę temu, Daffy napisał:

I też nie wiadomo czy to soczysty np 8-10h epicki singiel czy jakiś rozwleczony twór z klonami misji z huba gdzie farmi się godzinami walutę na dodatkowy ciuszek lub płaci realną kasę bo gen stulejki silny

Sidequest z odnalezieniem kotka na liście zadań był? Był. Także jakiego poziomu misji można się spodziewać, to chyba już wiemy ;) 

Opublikowano

Tyłeczek w lateksowym wdzianku to by się chciało jak najdłużej oglądać. Wykonywanie pobocznych misji to chyba dobra wymówka. :leo:

Opublikowano

Akurat tutaj, to chyba bardziej przydałby się ten mityczny widok od przodu, co by falujące cycusie oglądać.