Opublikowano 23 października 20213 l Jezu ale się dziś obudziłem podjarany ze serio będzie to można ograć pod kołderką na switchu i to jeszcze z sluchaweczkami na bluetooth
Opublikowano 23 października 20213 l Całą trylogię ogrywałem będąc jeszcze w ogólniaku na PC jak tylko wychodziły, no SA kilka miesięcy później bo musiałem nazbierać na nową kartę graficzną, żeby gra wogóle ruszyła na najniższych detalach, ale komu to przeszkadzało :). Takie były czasy, że płytki wszystkich trzech części wypalałem sobie sam , więc teraz z przyjemnością odwdzięczę się Rockstarowi za te setki godzin spędzonych w GTA i kupię pudełko, bo zapowiada się na fajny i biorąc pod uwagę zmiany oby całkiem grywalny powrót. Szczególnie liczę na VC, klimat tamtych lat, muzyka, rewelacyjne samochody. Ehh Edytowane 23 października 20213 l przez Artur_K
Opublikowano 23 października 20213 l Pod tym kątem patrząc to ja też powinienem odpokutować za okradanie Rockstar (dając się okraść im) bo z trylogii to jedynie Vice City mam w oryginale. GTAIII w ogóle nie mam, a San Andreas to oczywiście Verbatim
Opublikowano 23 października 20213 l Troszkę mi hajp opadł, jak dowiedziałem się, kto tę trylogię robi: https://grovestreetgames.com/games/ Oni są właśnie odpowiedzialni za crapiszczowe porty na komórki
Opublikowano 23 października 20213 l 38 minut temu, Wredny napisał: Verbatim Gdzieś cd1 się zapodziała, ale to już 19 lat
Opublikowano 23 października 20213 l 13 minut temu, Rozi napisał: Troszkę mi hajp opadł, jak dowiedziałem się, kto tę trylogię robi: https://grovestreetgames.com/games/ Oni są właśnie odpowiedzialni za crapiszczowe porty na komórki Czyli dziwek tez nie bedzie? I bialych mezczyzn?
Opublikowano 23 października 20213 l Rockstar i GTA przez całe swoje lata było bezkompromisowe i mieli gdzieś poprawność polityczną, a tu widzę, że zmienili, ciekawe jak z resztą rzeczy w grze, chyba im się cohones skończyły.
Opublikowano 23 października 20213 l 7 minut temu, Artur_K napisał: Gdzieś cd1 się zapodziała, ale to już 19 lat GTA:VC każdy szanujący się gracz ogrywał na PS2 na DVD-R jak król, a nie jakies obesrane CD-R jak biedak
Opublikowano 23 października 20213 l 51 minut temu, Wredny napisał: GTA San Verbatim Btw dali by kawałek gameplayu, bo jeżeli te kapiszony przekonwertują po najmniejszej linii oporu zacne porty to nawet nie wiem, czy warto będzie z GP pobierać. Może się okazać, że największa zmiana to dodanie lokalizacji. Aż se dzisiaj odpalę gta4 w 60 klateczkach. Edytowane 23 października 20213 l przez Boomcio
Opublikowano 23 października 20213 l 2 minuty temu, dee napisał: GTA:VC każdy szanujący się gracz ogrywał na PS2 na DVD-R jak król, a nie jakies obesrane CD-R jak biedak Akurat w 3 i VC dużo lepiej grało się na PC, niż na ps2 z kalekim sterowaniem w 12fps.
Opublikowano 23 października 20213 l Nadmienię, że GTA:SA już legancko ogrywane na oryginalnej kopii. Oczywiście na PS2
Opublikowano 23 października 20213 l Ta firma już chyba porzuciła gówno porty, rozbudowała się i ma w planach poważniejsze produkcje. Coś takiego na gtaforums czytałem jakiś czas temu. Co do grania w GTA na PC, to faktycznie zawsze lepiej to wyglądało i działało, ale bez pada latanie było takie, że jebla szło dostać. Szczególnie w SA z tyloma maszynami.
Opublikowano 23 października 20213 l Mam wrażenie że wszystkie oprócz pociągu wyglądają lepiej w oryginale xd
Opublikowano 23 października 20213 l Przed trailerem było narzekanie, że mało zmienią. Okazało się, że zmienili bardzo dużo i nadal narzekanie Za 3,5 bomby raczej odpuszczam, ale jak spadnie do 2 stów to czemu nie.
Opublikowano 23 października 20213 l W każdym przypadku oryginał lepszy. Mmm to pomarańczowe grove Street
Opublikowano 23 października 20213 l 3 minuty temu, Chmielinski napisał: Za 3,5 bomby raczej odpuszczam, ale jak spadnie do 2 stów to czemu nie. Na żadnej platformie tyle nie kosztuje. Aktualnie 270 zł, ale można i taniej (np. za 170 zł na Xboxa).
Opublikowano 23 października 20213 l 23 minuty temu, Bigby napisał: Na żadnej platformie tyle nie kosztuje. Aktualnie 270 zł, ale można i taniej (np. za 170 zł na Xboxa). Na nowe konsole nie ma być po $70, czyli na nasze ~350zł?
Opublikowano 23 października 20213 l 5 minut temu, Chmielinski napisał: Na nowe konsole nie ma być po $70, czyli na nasze ~350zł? Normalnie 269zl na PS5 kosztuje
Opublikowano 23 października 20213 l O co chodzi, że "Ulepszono z myślą o PS4 Pro", skoro to wersja tylko na PS5?
Opublikowano 23 października 20213 l Bo nie ma pewnie natywnej wersji PS5, będziesz miał opcje graficzne dostępne tylko na PS5 jak np w remasterach Mass Effect czy NFS Hot Pursuit ale dalej będzie to gra natywna dla PS4