Opublikowano 17 marca17 mar Tu akurat trzeba pochwalic, ze lgbt nie zmasakrowalo swoja chora ideologia jakiejs uksztaltowanej marki tylko probowalo stworzyc swoja od podstaw. Coz, nie wyszlo, ale moze nastepnym razem.
Opublikowano 23 marca23 mar Dramy z największym hitem 2026 ciąg dalszydacie szansę czy dalej będziecie się zachowywać jak cholerne homofoby?
Opublikowano 23 marca23 mar 37 minut temu, Josh napisał(a):dacie szansę czy dalej będziecie się zachowywać jak cholerne homofoby?Dałem szansę, bo jakiś czas temu odpaliłem demo. Lokacje z generatora średniowiecza, wszechobecne bugi i glitche, chujowy system walki, wkurwiająca kamera ulokowana zbyt blisko postaci, brzydkie animacje. Na plus jedynie voice acting (szczególnie Jennifer English, ale to do przewidzenia było) no i to tyle z plusów. Jakby to była dobra gra, to bym sobie pograł i lesbijką rycerzem, bo co mi szkodzi. Po prostu zjebali każdą możliwą rzecz i zganiają na ideologię. Jako dowód niech posłuży to, że usunęli tag lgbt na steam.
Opublikowano 23 marca23 mar Gdyby nie Josh to w życiu bym o tej grze nie usłyszał. Mam wrażenie że te dramy i takie nikogo-gry to żyją głównie w głowach prawackich grifterów bo inaczej by się okazało że by musieli pójść do normalnej pracy.
Opublikowano 23 marca23 mar ja bym może spróbował, ale jak widzę tę kamerę god of warową, to już chcę rzygać.
Opublikowano 23 marca23 mar THIS. Ciekawe czy doczekamy się jeszcze wysokobudżetowej siekanki z kamerką a'la pierwsze DMC albo klasyczne God of Wary. Na pewno nie od tego dewelopera, bo oni już chyba nie zrobią nic.
Opublikowano 23 marca23 mar 1 godzinę temu, Josh napisał(a):THIS. Ciekawe czy doczekamy się jeszcze wysokobudżetowej siekanki z kamerką a'la pierwsze DMC albo klasyczne God of Wary. Na pewno nie od tego dewelopera, bo oni już chyba nie zrobią nic.Najbliżej DMC to chyba teraz Control 2 xddd
Opublikowano 27 marca27 mar Zjeby z PPE czytające ten marny clickbait, w międzyczasie szykujący kolejne 10 szambonewsów o Crimson Desert i GTA6 Edytowane 27 marca27 mar przez Josh
Opublikowano 27 marca27 mar Ktoś tu na forum ostatnio napisał, że ppe to najlepszy polski portal growy xd