Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Poprawili apkę na tv Samsung, bo można w końcu przerzucać sceny, a nie przewijać jak kasetę w magnetowidzie.

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 60,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurnia, ten Obi-Wan jest jak parodia  Starwarsy (czyt. starwarsy) nigdy wybitne nie były i kiczem okraszone, ale to jest gruba przesada.  

• https://variety.com/2023/tv/global/disney-junior-ariel-the-little-mermaid-1235642365/   Ariel. Bielsze już nie będzie. 

Opublikowano

U mnie pokazuje, że "updated 16/2/2022" tak jakby dawno w app store Samsunga nic nie aktualizowali. Nawet konto Samsung utworzyłem bo myślałem, że przez brak zalogowania mam stare appki, ale nie.

Opublikowano

Do 19 września jest miesiąc za 7 ziko chłopaki :lapka:

Opublikowano
10 godzin temu, _Red_ napisał:

U mnie pokazuje, że "updated 16/2/2022" tak jakby dawno w app store Samsunga nic nie aktualizowali. Nawet konto Samsung utworzyłem bo myślałem, że przez brak zalogowania mam stare appki, ale nie.

U mnie w tym tygodniu pokazał się komunikat, że soft tv się zaktualizował, więc może część apek razem z nim.

Opublikowano

Zawsze jak widze nowy post i tu wchodze to mam nadzieje, ze moze ktos pisze o jakims nowym serialu, a od kilku stron tylko o apce albo kto ile zapłacił za abonament:balon:

Opublikowano

Doszło sporo nowości ostatnio, ale niczego nie sprawdzałem, bo nadrabiam starsze seriale. Jest nowy serial o Tysonie, nowy sezon Spoza Układu, nowy Thor i serial o Sex Pistols, niezłe oceny zbierają. Pojawił się też nowy odcinek The Simpsons, taki jakby mashup z postaciami Disneya.

Opublikowano
5 minut temu, krupek napisał:

Doszło sporo nowości ostatnio, ale niczego nie sprawdzałem, bo nadrabiam starsze seriale. Jest nowy serial o Tysonie, nowy sezon Spoza Układu, nowy Thor i serial o Sex Pistols, niezłe oceny zbierają. Pojawił się też nowy odcinek The Simpsons, taki jakby mashup z postaciami Disneya.

Cos ciekawego ze sportowych dokumentow jeszcze kojarzysz?

Opublikowano

Chyba nie ma za bardzo, albo nie rzuciło mi się w oczy. Jest kilka bardzo dobrych okołosportowych klasyków jak Tytani, Droga do Sławy, Cud w Lake Placid, Vince Niepokonany, czy Debiutant. Kilka sportowych, świeżych dokumentów pojawiło się na Netflixie ostatnio.

Opublikowano
59 minut temu, Shen napisał:

Zawsze jak widze nowy post i tu wchodze to mam nadzieje, ze moze ktos pisze o jakims nowym serialu, a od kilku stron tylko o apce albo kto ile zapłacił za abonament:balon:

Dobrze widzę, że Spider-Man z 1994 jest tylko pierwszy sezon dostępny?

Opublikowano
7 godzin temu, krupek napisał:

Doszło sporo nowości ostatnio,  serial o Sex Pistols, niezłe oceny zbierają. 

Wzywam @Absolem

Opublikowano
9 godzin temu, Square napisał:

Dobrze widzę, że Spider-Man z 1994 jest tylko pierwszy sezon dostępny?

Jo. Ciekawe, czy dojdą kolejne za jakiś czas, bo dziwna akcja.

Opublikowano

Początek Mandaloriana strasznie słaby, myślałem że to lepsze będzie po tym co się czytało w necie. Dalsze odcinki co prawda już fajne no ale chyba 4 czy 5 jak się wkręciłem. Drugi sezon już na start bdb. 

Opublikowano

Właśnie obejrzałem Buzz Astral, ale świetna animacja. Zaraz chyba jeszcze Toy Story wleci.

Opublikowano

nie no Pixar (nie mylić z animacjami Disneya) to od lat klasa sama w sobie i wyznacznik jakości. Mogą nawet zrobić film o kosmicznej zabawce astronaucie  a  i tak wychodzi spoko

Opublikowano

A nie wzbudzał właśnie mieszanych uczuć ten buzz? Ja nadrobiłem ostatnią część toystory nawet nie wiedziałem że wyszła xD ale była bardzo fajna jak każde ts

Opublikowano

ten Buzz Astral straszna sraka, do Toy Story to się nawet nie umywa

Opublikowano

ktoś używa na LG, oglądam i czasami mi odpala odcinek z HDR a czasami DV, ocb? w opisie dostępne wszystkie, można jakoś wymusić co ma używać? 

Opublikowano

Na razie zero problemów z appką na Androidzie oraz na TV z Tizenem od Samsunga. Fajna, szybka, wygodna, zapamiętuje progres oglądania. Od razu wsiadłem w stare odcinki Kaczora Donalda oraz serial Orville z McFarlanem polecany już tu wyżej. Widzę, że jest nawet Dr Strange 2, który przecież dopiero był w kinach :obama: I jeszcze tyle nieobejrzanych sezonów Family Guy oraz American Dad :fsg:

Zapowiada się zacna usługa, nie żałuję przerzucenia kasy z Netflixa tutaj.

Opublikowano

No właśnie mi ten progres oglądania najbardziej szwankuje. Kończę oglądać odcinek serialu i wyłączam tv. Przy następnym oglądaniu odpala mi się poprzedni odcinek w randomowym momencie. Nie dzieje się tak zawsze, ale zdarza się to.

Opublikowano

Pewnie mam coś z głową, ale She Hulk wchodzi całkiem lajtowo jako popcorniak po pierwszych 3 odcinkach. W Marvelach imho większe idiotyzmy i cringe były w Iron Fist, którego ciężko mi było przełknąć.

Twerking musiałem nieco rozchodzić, ale przeżyłem.

Opublikowano

Pierwszy odcinek jest nudny. Potem się trochę rozkręca, ale szału nie ma. Marvel robi słabe seriale. 

Opublikowano

Nabrałem ochoty na jakieś starocie z Willisem, tym bardziej że facet już idzie w demencję i więcej nie zagra w dobrym filmie :( 

Zrobię sobie seans całej trylogii na raz, by wyłapać smaczki i powiązania:

- Niezniszczalny

- Split (kiedyś widziałem, ale nie wiedziałem, że to część serii) 

- Glass

1 & 3 jest na D+, dwójka na Amazonie i pewnie Netflixie.