Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ten zwiastun jest popularniejszy niż każda cała gra w ostatnich latach mdr.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 234,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

Nasz stary forumowy znajomy wyjaśnia pewnych userów nazywających innych pelikanami wierzących w poziom oprawy trailera.

Opublikowano

Już spokój? Emocje opadły? To teraz na chłodno.

Nie ma to rewolucji jak między GTA 2 a 3 lub San Andreas a GTA IV, niestety rewolucji już nigdy nie będzie w grach a jedynie ewolucja. Dla mnie VI przypomina klimatem GTA V, czuję różnice tak jak między vice city a san andreas gdzie San Andreas po prostu miało naprawione wszystkie bolączki z vice city, miało o wiele większe miasto i kilka więcej aktywności. Także jest dobrze i czekamy na pierwszy gameplay

Opublikowano
7 godzin temu, aset napisał:

Już spokój? Emocje opadły? To teraz na chłodno.

Dla mnie VI przypomina klimatem GTA V.

Także jest dobrze i czekamy na pierwszy gameplay

To chyba główny zarzut który się przewija w komentarzach i filmikach z reakcją na zwiastun. Momentami to wygląda jak dodatek do GTAV zmieszany z jakimiś elo shooterami. Wczoraj ze sto razy oglądałem ten trailer + różne analizy i komentarze. Jeszcze jedno mi się nie podoba, Jason to totalny random. Wiem że skupili się na tej babce (i bardzo dobrze), ale typ wygląda fatalnie, jak jakiś placeholder albo postać z generatora. Tak, oczywiście że będzie dobrze i dostaniemy mega hit a Rockstar pobije kolejne rekordy. Teraz oceniamy tylko pierwszy zwiastun. Niektórzy w tym temacie zachowują się jakby im kto obrażał matke :)

Rozwalił mnie filmik - reakcja na trailer od niejakiego Nitrozyniaka z Youtuba. Koleś wkurzył się jak zobaczył datę 2025 i mówi mniej więcej tak: "będę miał wtedy 40 lat!! Czy nadal będę graczem, czy gry będą mnie jeszcze jarać?".

Opublikowano
8 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Nasz stary forumowy znajomy wyjaśnia pewnych userów nazywających innych pelikanami wierzących w poziom oprawy trailera.

Oczywiście finalne wyglądały lepiej niż trailery... za wyjątkiem pierwszego trailera GTA V (nie gameplay trailera, z którego są tu screeny), który to wyglądał dużo lepiej niż wersja finalna. Są też do znalezienia screeny z bety GTA V, gdzie widać że tereny miejskie miały znacznie więcej detali i obiektów w otoczeniu. 

Poza tym wyjątkiem w sumie się zgadza.

Szkoda, że premiera tak daleko, więc pewnie znowu przez jakiś czas nie zobaczymy nic nowego.

Opublikowano
20 godzin temu, MYSZa7 napisał:

jest spoko dyskusja, aż tu nagle wpierdala się rufi, pan dziewiątka albo pipolino czy inne weskery i chuj w bombki strzelił, ręce opadają

ale o czym ty chłopie pierdolisz w ogóle? jedyne co napisałem, to że gra nie ma prawa wyglądać aż tak dobrze w trakcie gameplayu i to jedyna "negatywna" rzecz ode mnie na jej temat. 2023 i 40 letni fanboje dalej dostają sraczki jak ktoś napisze coś nie tak o jego ukochanej gierce, która istnieje póki co na 1,5 minutowym trailerze XD 

Opublikowano

Polish_20231206_063449485.jpg.7053f4c32acb16f4993debd2b7062d6b.jpg

Ja tam czekam na Gje Te A sześć ale bez jakiejś podpałki, po prostu będzie grane w odpowiednim czasie. Nie na premierę i bez pre-orderów ale ciut później jak już ponaprawiają bo fakapy będą napewno. Spusty i dramy nad laską w grze bo wygląda jak prawdziwa kobieta a nie terminator albo jakiś nowozaimkowy wynalazek? Meh, normalnie stworzona postać jakich wiele w innych grach. Dla mnie na plus zdecydowanie. Mam nadzieję że budynki w końcu nie będą pustymi kartonami i będzie się dało do większości z nich wchodzić. To mi się najbardziej nie podobało w GTAV, już nawet SA był pod tym względem lepszy. No i więcej interakcji ze wszystkim w świecie gry oraz zaludnienia mapy bym poprosił. W piątce moduł online wyglądą strasznie ubogo w porównaniu z singlem, dużo elementów jest pousuwanych.

Opublikowano
1 godzinę temu, aux napisał:

Jeszcze jedno mi się nie podoba, Jason to totalny random.

Trudno, żeby nie był, skoro jeszcze nic o nim nie wiadomo :sadkek:

Opublikowano

Bardziej z twarzy. Taki podobny zupełnie do nikogo. Też mi się to rzuciło w oczy.

Opublikowano
8 hours ago, A_Bogush said:

91 mln wyświetleń trailera GTA VI w 24h vs 99 mln GTA V przez 12 lat :obama:

Już 100mln :sadkek:

Opublikowano

I to na samym kanale Rockstar, a jeszcze inne źródła wrzuciły.

Opublikowano
12 minut temu, Luqat napisał:

Bardziej z twarzy. Taki podobny zupełnie do nikogo. Też mi się to rzuciło w oczy.

Nigdy nie zrozumiem jak ma wyglądać postać głównego bohatera w pierwszym trailerze żeby nie wyglądać jak random z generatora?Xd Same shit był przy Arthurze z RDR2. Nie to żebym się czepiał ale może w końcu ktoś by wyjaśnił jak w takim jak wygląda nierandomowa postać 

Opublikowano
1 minute ago, Tralalala said:

Nigdy nie zrozumiem jak ma wyglądać postać głównego bohatera w pierwszym trailerze żeby nie wyglądać jak random z generatora?Xd Same shit był przy Arthurze z RDR2. Nie to żebym się czepiał ale może w końcu ktoś by wyjaśnił jak w takim jak wygląda nierandomowa postać 

Każda nowa postać w jakiejkolwiek grze wygląda na randomową jak dla mnie, potem przestaje być randomowa jak gramy :dunno:

Opublikowano

Randomem na dzień dzisiejszy to jest bambus z piątki. 

Opublikowano

Ten hype wydaje się mega niezdrowy, cały świat drży w posadach bo będzie kolejna część gierki xd Jeszcze przyda się zrobić ze 2 miliony filmików z analizą trailera i dmuchać balonik, pamiętajcie, że to zwiastun najgorszej wersji gry pod każdym względem bo po premierze VI przyjdzie nam czekać na kolejny trailer wersji PC, nowych mechanik, usprawnień i zalew komentarzy ,,dziękuję konsolowcom za testowanie wersji beta :lapka:'' myślę, że już z tego filmiku można tworzyć analizy i dywagować nad fabułą dodatków :dafuq: pewnie będzie coś o motocyklistach.

Opublikowano
23 minuty temu, Bartg napisał:

Już 100mln :sadkek:

Bardziej imponujące jest, że trailer GTA V z 91 mln dobił do 100 mln w 1 dzień po opublikowaniu trailera VI xD. Fenomen popkulturowy, ale nie ma w tym żadnego zaskoczenia, gra była pompowana już od kilku lat. Poza tym przebiła się z tym trailerem nawet na portale niegrowe. 

Opublikowano

1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

Ten hype wydaje się mega niezdrowy, cały świat drży w posadach bo będzie kolejna część gierki xd Jeszcze przyda się zrobić ze 2 miliony filmików z analizą trailera i dmuchać balonik, pamiętajcie, że to zwiastun najgorszej wersji gry pod każdym względem bo po premierze VI przyjdzie nam czekać na kolejny trailer wersji PC, nowych mechanik, usprawnień i zalew komentarzy ,,dziękuję konsolowcom za testowanie wersji beta :lapka:'' myślę, że już z tego filmiku można tworzyć analizy i dywagować nad fabułą dodatków :dafuq: pewnie będzie coś o motocyklistach.

Podejrzewam, że bez takich analiz nie zauważyłbyś co najmniej połowy detali, nowinek i ciekawostek w trailerze.

Opublikowano
Godzinę temu, number_nine napisał:

ale o czym ty chłopie pierdolisz w ogóle? jedyne co napisałem, to że gra nie ma prawa wyglądać aż tak dobrze w trakcie gameplayu i to jedyna "negatywna" rzecz ode mnie na jej temat. 2023 i 40 letni fanboje dalej dostają sraczki jak ktoś napisze coś nie tak o jego ukochanej gierce, która istnieje póki co na 1,5 minutowym trailerze XD 

Ja nigdzie nie napisałem, że gra będzie wyglądać 1 do 1 jak trailer, a latasz za każdym i wyzywasz każdego od bycia pelikanem i bycia 40 letnim fanbojem, gdzie ja sam nawet 30 nie mam. Także zamknij już jape.

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof93 napisał:

pececiarz z bólem wykryty

Opublikowano
3 minuty temu, krupek napisał:

Podejrzewam, że bez takich analiz nie zauważyłbyś co najmniej połowy detali, nowinek i ciekawostek w trailerze.

Mi się najbardziej spodobała analiza, którą dzisiaj widziałem (chyba z forum) "podobnych scen" pomiędzy GTA V, a GTA VI, wtedy może buzia się niektórym zamknie, że nie ma dużych różnic, akurat te graficzno-animacyjne są zdumiewające duże, no ale to w końcu aż 2 generacje różnicy. Wiadomo, że już nigdy nie będzie czegoś takiego jak pomiędzy GTA 2, a 3, z czym do ludzi xD? 

Pioseneczka z trailera też fajnie wchodzi. Tutaj trzeba ich pochwalić, bo dali jej drugie życie i nie użyli jakiegoś nowego "hitu".