Opublikowano 19 godzin temu19 godz. ależ te puste pudełka droższe o 50 zł od cyfry będą schodzić. Dziś trudny dzień dla prywaciarzy
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Żeby się zaraz nie okazało, że pudło będzie tylko z kodem na bazową grę, a Ultimate jako dodatkowo płatny upgrade xd
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 9 minut temu, Bielik napisał(a):Edycja standardowa 5999 rupi indyjskich, wybierz mądrze graczuturecka wersja uwalona (4000 lir~324pln ale dzięki hindusom trzymamy Straussa za jaja
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 5 minut temu, Rozi napisał(a):Nie ma wersji Ultimate "fizycznej".Łudziłem się, że pokuszą się o jakiegoś steela chociaż, a tak to cyfra wypada znacznie korzystniej cenowo, więc wybór raczej prosty.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 400 zł za pudełko z kodem, w dodatku zwykła wersja Ale ktoś tam miał odpał gruby.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. I tak dostanie za free jak reszta oszołomów na yt ale będą wielce oburzeni. Siedzą jak pizdy z tymi kamerkami, hajs zbierają za pierdolenie kocopołów a ci sami ludzie im donejtują żeby utrzymać tych jebanych nierobów. No kurwa R* takie złe a te zjeby nie są lepsze. Moralizatorzy kurwa jego mać.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ale trzeba przyznać, że wycinanie zawartości, nawet jeśli to jakieś popierdółki, z gry wycenionej na 80$, żeby sprzedać tę samą grę za dodatkowe 20$ to jest praktyka godna EA czy innego Activision i bulwersuje mnie bardziej niż ten kod w pudełku (choć tu też chciałbym znać rozmiar gierki, żeby wiedzieć jak bardzo mam być zniesmaczony).
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W sumie spodziewałem się wyższej ceny niż 3 i pół bomby, nie jest chyba tak źle
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Strzelałem w okolice 370-380 za standard, dobrze czasami się pomylić.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Rockstar dobrze rucha graczy bez wazeliny. Ale i tak gracze beda kupowac to czemu by mieli taktyke zmienic. Ja jeszcze nawet w V nie gralem wiec poczekam jak kiedys bedzie w catalogu do ogrania za friko
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Na 400 byłem nastawiony. Ale brak płytki i brak wszystkiego w podstawce- no to tak średnio. Nawet jak to będę pierdoly, niestety mogą sobie na to pozwolić. Sprzedaż wystrzeli. Pewnie kupię cyfrę, ale lekko ostudzili zapał.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 minuty temu, iluck85 napisał(a):Na 400 byłem nastawiony.Czyli co, czekałeś tyle lat i kupisz wersję z pociętą zawartością? W tej bieda wersji nie ma niektórych misji, lokacji, sklepów itp Cena za pełną grę to 430 zł
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 godzinę temu, Wredny napisał(a):Ale trzeba przyznać, że wycinanie zawartości, nawet jeśli to jakieś popierdółki, z gry wycenionej na 80$, żeby sprzedać tę samą grę za dodatkowe 20$ to jest praktyka godna EA czy innego Activision i bulwersuje mnie bardziej niż ten kod w pudełku (choć tu też chciałbym znać rozmiar gierki, żeby wiedzieć jak bardzo mam być zniesmaczony).i tak weźmiesz to pudło
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 4 minuty temu, GearsUp napisał(a):Czyli co, czekałeś tyle lat i kupisz wersję z pociętą zawartością? W tej bieda wersji nie ma niektórych misji, lokacji, sklepów itp Cena za pełną grę to 430 złA tryb online będzie raczej płatny dodatkowo, nie żeby mnie to interesowało w przypadku GTA, ale tak będzie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Nie napisałem nawet która wersję kupię xDAle jak pytasz to kupię ultimate. Od dawna krążyły ploty że przebija barierę 400zl więc szoku nie mam cenowego. Pisząc wprost- praktyka z uciętą zawartością jest chujowa. Wydanie gry tylko cyfrowo a potem płytka też jest chujowe.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Btw gdzie te bundle z konsolami, gdzie kolekcjonerki xD? Nie no zawód jest ogromny, ale każdy ruch Rostara jest zawodem od roku 2018, więc nic już nie dziwi. Miejmy tylko nadzieję, że nie odjebią fuszerki z singlem, jak z GTA V.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Btw gdzie te bundle z konsolami, gdzie kolekcjonerki xD? Nie no zawód jest ogromny, ale każdy ruch Rostara jest zawodem od roku 2018, więc nic już nie dziwi. Miejmy tylko nadzieję, że nie odjebią fuszerki z singlem, jak z GTA V.Bundle z konsolami pojawiają się w okolicach premiery.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 58 minut temu, GearsUp napisał(a):Czyli co, czekałeś tyle lat i kupisz wersję z pociętą zawartością? W tej bieda wersji nie ma niektórych misji, lokacji, sklepów itp Cena za pełną grę to 430 złMisje też są wycięte? Widziałem wzmiankę o jednym napadzie na jakąś kryjówkę gangu, ale nic poza tym w oczy mi się nie rzuciło. Bardziej pierdoły typu samochody, ubrania, fryzury czy tatuaże.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. chodźmy kiedy rokcstar ogłosi wyniki z sprzedaży GTA 6 z samych preoderow