Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. będzie nowy trailer czy nie chcą odciągnąć uwagi od składania pre orderow w pstore?czy graczdari coś wspominał?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):I tak mnie dziwi ten płacz tutaj na cenę Ultimate jak byle gówno kupujecie w wersjach Deluxe za tyle Tak bardzo to. Mnóstwo gier wychodzi obecnie w jakiś edycjach po 100 dolarów z jakimiś śmieciami jako skórki na broń i nie widziałem jakoś takiej spiny z tego powodu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No to jak w grudniu "normalna" edycja z płytą, to kryzys odwołany, jakoś się przeżyje te parę tygodni, a później idealnie dłuższe wolne #cope2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):2011 było 15 lat temu i to gra z PS3, inne czasy.Przecież odnosiłem się do cytatu o grach i patchach z PS3 właśnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Współczuje sklepom, które się będą bawić w te preordery. Przecież to bedzie armageddon negatywnych opinii, reklamacji i maili z pretensjami, że nia ma płyty.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. kto wytrzyma do grudnia? na pewno nie ja. chciałbym to na płycie i double dip bardzo prawdopodobny..
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, nero2082 napisał(a):kto wytrzyma do grudnia? na pewno nie ja. chciałbym to na płycie i double dip bardzo prawdopodobny..Widać już efekty tej strategii, jak sprzedać graczykom ten sam produkt dwa razy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ludzie dowiedzą się dopiero po fakcie, będzie ciężki gnój, tego można być pewnym. Już lepsza opcja by była, że wjeżdża cyfra, a po miesiącu fizyk, czy nawet tam kilku. Taka praktyka już jest grana od jakiegoś czasu.
Opublikowano 52 minuty temu52 min 10 minut temu, Shen napisał(a):Widać już efekty tej strategii, jak sprzedać graczykom ten sam produkt dwa razyczęsto wymieniam się grami ze znajomymi, kodem w pudełku się nie wymienię chciałbym być alternatywnym rebelem co pieprzy system i Straussa, przy każdej innej grze bym poczekał ale przy potencjalnej Game Of The Forever nawet się nie łudzę
Opublikowano 38 minut temu38 min 100 dolanów edycja ultimate, potem zobaczycie wydadzą osobno Online za kolejne 60 xD
Opublikowano 9 minut temu9 min day1 upodlenie cyfrą a płyta do kolekcji w stosownym czasie i cenie. Najważniejsze żeby była, to się nie godzi żeby mesjasz nie stanął na półce obok reszty gier z serii
Opublikowano 6 minut temu6 min 30 minut temu, Ukukuki napisał(a):I w grudniu fizyk i wyjdzie 240 dolców xd