Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Petycja, Rockstar za jakiś czas wyda grę na płycie, to może jeszcze pecetowa premiera na gogu? A może jakaś mała firemka typu limited run wyda to w pudle. No nie bądźmy naiwni, wiedzą co robią. Gdyby to był problem miejsca na nośniku to by wrzucili sam instalator 5MB na płytkę jak Acti robi to z CoDem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Rooofie napisał(a):Nie wiem czy to beka czy na serio, ale siedziba sklepu Nor-Bit wygląda jak wiarygodne źródło newsów wprost od rockstaraSerio coś takiego napisał Prowadzi ten sklep ponad 20 lat i lepszy taki budynek niż kanały graczdarie czy innych leakerów wg których jeszcze niedawno można było się dowiedzieć że GTA6 będzie kosztowało minimum 100$, do każdego budynku można wejść, będzie rozbudowana destrukcja otoczenia a robotnicy w czasie rzeczywistym naprawiają to co zniszczył gracz i jeszcze parę kilo 'przecieków' z których nic się nie sprawdziło a może Rockstar jeszcze się nie pochwalił tym wszystkim
Opublikowano 35 minut temu35 min Moja teoria jest taka, że Sztrałz chciał to wydać prawilnie na 3-4 płytach, ale atencjusz graczdari zasugerował mu ten sprytny plan podczas, gdy siał ferment zagramanicą, a żyda dwa razy namawiać nie musisz.
Opublikowano 27 minut temu27 min 3 godziny temu, Josh napisał(a):Brzydzę się takimi zagrywkami, AW2 elegancko zbojkotowałem i czekałem aż wyjdzie w pudle i dopiero wtedy kupiłem (dzięki bogu, bo było chujowe). Tutaj nie wiem czy dam radę, ale niech mnie jeszcze czymś wkurwią np. jakąś cenzurą albo woke to mi dylemat przejdzie jak ręką odjął.Niestety jest na to duża szansa:Ale mimo wszystko staram się być dobrej myśli, że ten paskudny team od GTA 5 online nie maczał tu swoich tłustych palców
Opublikowano 24 minuty temu24 min Ten ziomek ma skłonność do wyolbrzymiania, ale jeżeli faktycznie Cockstar przegnie pałę to dla mnie będzie to większy deal breaker niż brak gry na płytce. Muszę się jeszcze zastanowić czy na pewno brać day1.
Opublikowano 23 minuty temu23 min Godzinę temu, Chewie napisał(a):Na PC za to jest darmowy online jako rekompensata do tego można kupować gierki za grosze na jakichś pingwinach. Właśnie od kiedy mam ps5 cieszę się z powrotu do płyt, ma to swój urok i brakowało mi tego od czasu xboxa 360. Szkoda, że ta era dobiega końca.Niektórym hype wypalił już mózg, będą składać pre order za 100 dolarów i jeszcze się cieszyć jak ich Zelnick rucha. Mam nadzieję, że świadomi konsumenci podejmą pewne kroki i powstanie petycja. W sensie żeby gra znalazła się na płycie.Sam mam sporą kolekcję pudełek jeszcze z czasów PS4, kilka fajnych edycji specjalnych ówczesnych exow na tę konsolę, trochę pudełek też z PS5 ale odkąd gram głównie na PC to i tak wyboru nie ma, bo tam od lat jest cyfra. Można oczywiście często kupić pudełko właśnie z kodem ale to bez sensu. W każdym razie wszystko idzie w kierunku cyfry niestety, to było do przewidzenia, bo z handlu używanymi grami wydawca nie ma nic więc ich to na pewno, że tak powiem uwiera.
Opublikowano 18 minut temu18 min Moim zdaniem i tak się przejadą na tym, nie tak jak Remedy na AW2, ale mimo ogromnego sukcesu i tak poczują, że nie ma AŻ takiego szału jak sobie wyobrażali.
Opublikowano 14 minut temu14 min Będzie jeszcze większy szał. Brak płyty nic nie zmienia. Nie w tych czasach. Nie w przypadku Rockstar. Unikniemy też napadu na tira z płytami i filmów w sieci z gry tydzien przed premierą.
Opublikowano 14 minut temu14 min 12 minut temu, Chewie napisał(a):Niestety jest na to duża szansa:Ale mimo wszystko staram się być dobrej myśli, że ten paskudny team od GTA 5 online nie maczał tu swoich tłustych palcówO kruci nawet nie wiedziałem że filmikowo to gta online to taki ściek
Opublikowano 7 minut temu7 min 10 minut temu, SlimShady napisał(a):Moim zdaniem i tak się przejadą na tym, nie tak jak Remedy na AW2, ale mimo ogromnego sukcesu i tak poczują, że nie ma AŻ takiego szału jak sobie wyobrażali.Nie no, można sobie ponarzekać, jaka to chujowa zagrywka z płytą czy nawet tymi sklepami, ale rozbiją bank i nie ma co się czarować, że będzie inaczej.
Opublikowano 4 minuty temu4 min 6 minut temu, Josh napisał(a):Ten ziomek ma skłonność do wyolbrzymiania, ale jeżeli faktycznie Cockstar przegnie pałę to dla mnie będzie to większy deal breaker niż brak gry na płytce. Muszę się jeszcze zastanowić czy na pewno brać day1.Pewnie tak, mam nadzieję. Trochę niepokojące jest to, że wprowadzili cenzurę w online np wycięli niektóre dialogi npców z ulicy no i ten cały gówno content w nowych dodatkach.
Opublikowano 3 minuty temu3 min 2 minuty temu, Shen napisał(a):Nie no, można sobie ponarzekać, jaka to chujowa zagrywka z płytą czy nawet tymi sklepami, ale rozbiją bank i nie ma co się czarować, że będzie inaczej.Według mnie gra nie ma najmniejszych szans na powtórzenie sukcesu GTA V, być może osiągnie liczby RDR2, lub lekko powyżej. Składa się na to wiele czynników i nie chodzi tylko o zawartość.