Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 353,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano

Łysy z uniblo też nie ma dobrego dnia. Miały być nocne premiery, rekordowa sprzedaz i się zesrało.

Zrzut ekranu 2026-06-24 190910.png

Opublikowano

Bardzo dobrze, w pudełkach powinny wychodzić jedynie gry wybitne typu Zelda

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał(a):

I tak mnie dziwi ten płacz tutaj na cenę Ultimate jak byle gówno kupujecie w wersjach Deluxe za tyle

Te same osoby? :)

Opublikowano

Sam biorę cyfrę, ale no ten brak pudełka z płytą mnie wkurwił. Mam nadzieję, że po czasie wyjdzie coś jak było w przypadku Baldurs Gate 3 czy Alana Wake’a 2.

Opublikowano

Przynajmniej będzie połatana :).

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

I co weźmiesz jeszcze raz?

Nie no to jednak R* wie co robi ;)

Jak będzie normalne wydanie pudełkowe to wezmę, chce mieć w kolekcji z innymi GTA, które posiadam.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

Że niby Rockstar w późniejszym terminie płytkę da?

Podobno wyjdzie razem z napedem na PS6 za 100000 zł.

Opublikowano

Tak da plyte jak 60 klatek na konsolach.

Opublikowano

To ile ma być wydań cyfrowych? Zwykła i ta edycja ultimate?

Opublikowano

Akcja z kodem w pudełku żenująca, ale chyba wszystko zostało już tu na ten temat powiedziane. Sam jestem pudełkowcem i o ile GTA jakościowo i zawartościowo to pewniaczek i nie jest to tytuł, który kupię, żeby szybko zaliczyć i odsprzedać/w przypadku którego będę czaił się 2 miechy, żeby kupić stówę taniej, więc kontekst używek tutaj nie gra dla mnie roli, ale w skali makro: okropna praktyka. Ale czego w sumie oczekiwać po Rockstar i grze, w przypadku której masowa publika parę lat przed premierą masowa publika wręcz godziła się na potencjalną cenę w wysokości 100 dolarów xD?

I co, mam się obrazić i nie kupić pierwszej od 22 lat gry, na którą mam ochotę na premierę? Pewnie wezmę cyfrę, bo skoro na jedno wyjdzie, to po chuj mam sobie dokładać całej otoczki z zamawianiem pudełka.

4 godziny temu, MichAelis napisał(a):

@Kuba0101 Mhm. Odpal sobie gierki z ps3 bez paczy za 10 lat. Kolekcjonowanie miało sens do ps2, potem to już w większości pudełko na półkę. I pudełko na zainteresowanych KOLEKCJINERÓW nadal jest dostępne przy gta6.

No ja odpalam co jakiś czas, ostatnio choćby Duke Nukem Forever z 2011 i abstrahując od jakości samej gry: zaliczona bez żadnych problemów bez patchy. Wiadomo, że możemy się wymieniać dowodami anegdotycznymi i szukaniem tytułów, które działają spoko i takich, które działają chujowo, no ale meritum jest takie, że to żadna reguła.

Co do kolekcjonerów, to jakby chociaż potwierdzona była mityczna mapka i instrukcja-książeczka, to może R osłodziłoby ten mityczny kod na karteczce. A tak to faktycznie trzeba być wyższego poziomu zbieraczem, żeby sobie stawiać puste pudło na półce.

Opublikowano
5 minut temu, kotlet_schabowy napisał(a):

I co, mam się obrazić i nie kupić pierwszej od 22 lat gry, na którą mam ochotę na premierę?

What... what? :D Ciekawi mnie ta gra wyszła 18 lat temu? :D

Opublikowano

Niby dwa duże wydarzenia w tym tygodniu czyli start zamówień na steam machine i gta6 a oba zostawiają Wielki niesmak. Jeszcze chwilę temu w życiu bym się tego nie spodziewał

Opublikowano
6 minutes ago, kotlet_schabowy said:

Akcja z kodem w pudełku żenująca, ale chyba wszystko zostało już tu na ten temat powiedziane. Sam jestem pudełkowcem i o ile GTA jakościowo i zawartościowo to pewniaczek i nie jest to tytuł, który kupię, żeby szybko zaliczyć i odsprzedać/w przypadku którego będę czaił się 2 miechy, żeby kupić stówę taniej, więc kontekst używek tutaj nie gra dla mnie roli, ale w skali makro: okropna praktyka. Ale czego w sumie oczekiwać po Rockstar i grze, w przypadku której masowa publika parę lat przed premierą masowa publika wręcz godziła się na potencjalną cenę w wysokości 100 dolarów xD?

I co, mam się obrazić i nie kupić pierwszej od 22 lat gry, na którą mam ochotę na premierę? Pewnie wezmę cyfrę, bo skoro na jedno wyjdzie, to po chuj mam sobie dokładać całej otoczki z zamawianiem pudełka.

No ja odpalam co jakiś czas, ostatnio choćby Duke Nukem Forever z 2011 i abstrahując od jakości samej gry: zaliczona bez żadnych problemów bez patchy. Wiadomo, że możemy się wymieniać dowodami anegdotycznymi i szukaniem tytułów, które działają spoko i takich, które działają chujowo, no ale meritum jest takie, że to żadna reguła.

Co do kolekcjonerów, to jakby chociaż potwierdzona była mityczna mapka i instrukcja-książeczka, to może R osłodziłoby ten mityczny kod na karteczce. A tak to faktycznie trzeba być wyższego poziomu zbieraczem, żeby sobie stawiać puste pudło na półce.

2011 było 15 lat temu i to gra z PS3, inne czasy. Teraz na dzień dobry masz patche 10-30 GB albo zawartość wymaganą do pobrania.

Opublikowano
2 godziny temu, Kangus napisał(a):

Ja piszę :).

screen zrobiony jakby co

Opublikowano
35 minut temu, MYSZa7 napisał(a):

Sam biorę cyfrę, ale no ten brak pudełka z płytą mnie wkurwił. Mam nadzieję, że po czasie wyjdzie coś jak było w przypadku Baldurs Gate 3 czy Alana Wake’a 2.

Sklep Nor-Bit napisał że w 2027 ma być wersja z płytą, ile w tym prawdy nie wiadomo i równie dobrze może to być edycja PS6 leo

Opublikowano

Jeszcze cena nowych konsol trochę zaszokuje, potem jak zabraknie napędów i płytek, to zaskoczą ceny cyfry. Jakoś to będzie.

Opublikowano
2 minuty temu, łom napisał(a):

Sklep Nor-Bit napisał że w 2027 ma być wersja z płytą, ile w tym prawdy nie wiadomo i równie dobrze może to być edycja PS6 leo

Nie wiem czy to beka czy na serio, ale siedziba sklepu Nor-Bit wygląda jak wiarygodne źródło newsów wprost od rockstara

image.png

Edytowane przez Rooofie

Opublikowano
5 godzin temu, Qbon napisał(a):

Ja bym się zaczął przyzwyczajać do takich praktyk na konsolach, że pudełko z kodem bez płyty. Na PC to jest od wielu lat a w przypadku konsolowych wydań wydawcy sporo tracą na obiegu używkami.

Na PC za to jest darmowy online jako rekompensata do tego można kupować gierki za grosze na jakichś pingwinach. Właśnie od kiedy mam ps5 cieszę się z powrotu do płyt, ma to swój urok i brakowało mi tego od czasu xboxa 360. Szkoda, że ta era dobiega końca.

Niektórym hype wypalił już mózg, będą składać pre order za 100 dolarów i jeszcze się cieszyć jak ich Zelnick rucha. Mam nadzieję, że świadomi konsumenci podejmą pewne kroki i powstanie petycja. W sensie żeby gra znalazła się na płycie.

Opublikowano
2 minutes ago, Chewie said:

Na PC za to jest darmowy online jako rekompensata do tego można kupować gierki za grosze na jakichś pingwinach. Właśnie od kiedy mam ps5 cieszę się z powrotu do płyt, ma to swój urok i brakowało mi tego od czasu xboxa 360. Szkoda, że ta era dobiega końca.

Niektórym hype wypalił już mózg, będą składać pre order za 100 dolarów i jeszcze się cieszyć jak ich Zelnick rucha. Mam nadzieję, że świadomi konsumenci podejmą pewne kroki i powstanie petycja. W sensie żeby gra znalazła się na płycie.

Taa, już się przejmą jakąś petycją xD

Opublikowano
2 minuty temu, Rooofie napisał(a):

Nie wiem czy to beka czy na serio, ale siedziba sklepu Nor-Bit wygląda jak wiarygodne źródło newsów wprost od rockstara

image.png

Właścicielem jest jeden z najstarszych redaktorów PsxExtreme, nie ma bardziej wiarygodnego źródła informacji.