Opublikowano wczoraj o 04:29 1 dzień 6 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):Na PS4 Pro dzialalo w wyzszej rozdzialce niz na bazowym PS4 i widac to golym okiem. One X byl wyraznie mocniejszym sprzetem to i gra naturalnie wygladala lepiej. Nie powiedzialbym przez to, ze wersja na PS4 Pro byla jakos skopana. No w natywnym 4k nie mogla smigac.Moim zdaniem nie widać i potrzebujesz mega zooma jak na tym filmiku żeby to zobaczyć.A ten komentarz najlepiej to podsumuwuje:
Opublikowano wczoraj o 04:52 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie no ludzie piszący że to tak nie będzie wyglądać na konsolach chyba mają krótka pamięć. To samo było przy GTA V że niemożliwe aby to tak wyglądało. Gra wyszła i wyglądała nawet ciutke lepiej niż na trailerach na konsolach z jebanym 512 MB RAM na pokładzie. Potem to samo było z RDR 2 i znowu Rockstar zmasakrowało. Nie mam absolutnie żadnych wątpliwości że Rockstar dowiezie najpiękniejsza i najbardziej zaawansowaną technicznie grę ever która zostanie pobita tylko i wyłącznie przez kolejną ich grę.
Opublikowano wczoraj o 04:56 1 dzień 3 minuty temu, suteq napisał(a):Nie no ludzie piszący że to tak nie będzie wyglądać na konsolach chyba mają krótka pamięćWiesz zawsze jest ryzyko, że to już to nie to samo Rockstar co poprzednio
Opublikowano wczoraj o 05:04 1 dzień 5 minut temu, Basior napisał(a):Wiesz zawsze jest ryzyko, że to już to nie to samo Rockstar co poprzednioAle to to samo Rockstar co od dwunastu lat dyma graczy online. Więc tego nie zmienią. Znowu dostarczą produkt, a ludzie z nimi zostaną na lata bo nic lepszego i bardziej zaawansowanego nie wyjdzie do czasu ich kolejnej gry.
Opublikowano wczoraj o 05:12 1 dzień Przecież graczyki to hipokrytki i znowu bardziej uwierzą cdpr xd
Opublikowano wczoraj o 05:31 1 dzień 15 godzin temu, Patricko napisał(a):Na ile obstawiacie, że Jason to tajniak? Nawet ten tekst w więzieniu, że już go chyba tam widział wcześniej.a nie bylo to przypadkiem potwierdzone juz wczesniej? bo mam wrazenie, ze była o tym mowa
Opublikowano wczoraj o 05:39 1 dzień 6 minut temu, szurubur napisał(a):a nie bylo to przypadkiem potwierdzone juz wczesniej?bo mam wrazenie, ze była o tym mowaNie, nie było. Po pierwszym trailerze wysnułem sobie taką teorię i tutaj na forumku pisałem dla beki ale trzymam się jej dalej
Opublikowano wczoraj o 06:28 1 dzień Ja tam jestem ciekawy, co oni za online wysmażą, bo ze będę chciał zagrać w tym trybie to jest pewne. Tak samo dużo grałem w RDO, którego potencjału nie wykorzystali. Obstawiam, że w dniu premiery, opcji online nie będzie, tylko trochę później.
Opublikowano wczoraj o 06:40 1 dzień Według informacji od Johna Rockstara oni dosłownie przesuwają premierę na 2026 po to żeby dopracować online, który ma wystartować day one z własną walutą. Singiel ponoć jest już gotowy.
Opublikowano wczoraj o 06:46 1 dzień 2 godziny temu, MYSZa7 napisał(a):Moim zdaniem nie widać i potrzebujesz mega zooma jak na tym filmiku żeby to zobaczyć.Nie ma co sugerowac sie youtubem. Ja widzialem na wlasne oczy na dwoch sprzetach i wiem z wlasnego doswiadczenia. Ale nie o tym temat - oby jednak GTA 6 na PS5 Pro nie zawiodlo i wykorzystalo jakos te wieksza moc. Pewnie skonczy sie na wyzszej rozdzielczosci, ale dobre i to.
Opublikowano wczoraj o 06:50 1 dzień 5 minut temu, Rooofie napisał(a):Według informacji od Johna Rockstara oni dosłownie przesuwają premierę na 2026 po to żeby dopracować online, który ma wystartować day one z własną walutą. Singiel ponoć jest już gotowy.To fake info raczej było - Jason Schreier zdementował to.
Opublikowano wczoraj o 07:18 1 dzień Niesamowite, jaką falę contentu napędza 2.5 minutowy trailer gierki. Tysiące artykułów i setki filmów z analizą trailera do gierki? No poyebane.
Opublikowano wczoraj o 07:32 1 dzień W dniu 4.05.2025 o 11:14, Rooofie napisał(a):Analiza spierdolenia i plucia w morde graczom przez mesjasza game developmentu z duszom. A jeszcze lepszy jest wykres akcji take two, obrany kurs ubisoftu więc pewnie po spotkaniu akcjonariuszy w połowie maja będą ratować ten pierdolnik jakimiś gówno screenami lub nawet trailerem bez jakiegokolwiek gameplayu.W dniu 2.05.2025 o 22:09, Rooofie napisał(a):Tak było, nie zmyślam. 6200 osób, które zatrudnia rockstar teraz będą tylko łatać bugi przez ponad rok xD Ta gra jest w piekle developeskim i życzę rockstarowi pięknej porażki.#piekłodeweloperskie obrany kurs ubisoftu gówno screeny
Opublikowano wczoraj o 08:45 1 dzień Bez kitu, temu Roofiemu musiał pracownik Rockstar wchodzić do wanny często, stąd taka żółć w nim.Albo co gorsza, ma PC tylko.
Opublikowano wczoraj o 08:56 1 dzień Niesamowity szum to robi wszędzie nawet mimo tego, że GTA V było jakie było. Siła marki over 9000. Po piątce nie chce mi się tym interesować, zagram w 2030 jak wpadnie gdzieś za darmo.
Opublikowano wczoraj o 09:16 1 dzień 18 minut temu, Bartg napisał(a):Arthur, trust me I have a planJedna z postaci która od razu przypadła mi do gustu :) analizy już oglądałem i ten świat to będzie jakiś nowy poziom w grach. Oby tylko dowieźli jakość do tego :)
Opublikowano wczoraj o 09:17 1 dzień Jestem ciekawy co nowego przyniesie kolejna gra od Rockstra.Każda z nich ma zajebiste smaczki ale jedynie dobrze bawiłem się przy max Payne 3.Gta 5 i RDR 2 nawet nie ukończyłem, wszystko w tych grach jest niby zrobione na tip top ale nie chcę się w to grać.
Opublikowano wczoraj o 09:22 1 dzień Nawet jak rozgrywka nie przypasuje to RDR2 warto ograć dla historii, postaci i świata robiąc tylko misje, szczególnie fabularnie to jest inna liga niż GTA5.
Opublikowano wczoraj o 09:33 1 dzień Mimo że sam dość niechlubnie wypowiadam się na temat warstwy fabularnej GTAV to jednak nie demonizowałbym aż tak bardzo tej odsłony.U mnie takie lekceważące podejście może również wynikać z tego, że chwilę wcześniej ogrywałem absolutnie wyjątkowe i dojrzałe pod względem fabularnym The Last of Us, więc później grając w GTAV miałem wrażenie obcowania z fabularną wydmuszką i popierdółką.Może jakbym rozdzielił trochę czasowo te dwie gry to miałbym po latach lepsze zdanie na temat "piątki"W ogóle jaki to był rok ten 2013 - wspomniane powyżej dwa sztosy, plus ACIV Black Flag, Bioshock Infinite, DmC Devil May Cry i Tomb Raider