Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 258 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

Ja to w sumie nie wiem czego ludzie jeszcze "bardziejszego" od tego oczekują, zwłaszcza po piątce i RDR2. Większość to pewnie będą pierdoły do wyłapania na filmikach, pokroju "czy palec nie wtapia się w broń". Bo w kwestii rozgrywki, to nie wiem co niby nowego mogą wymyślić.

Opublikowano

Ja w sumie wiele nie oczekuje od rozgrywki. Tak dawno nie bylo nowego GTA, czlowiek troche teskni za ta seria, ze kolejne, liniowe misje w zyjacym swiecie mnie zadowola. Nie oczekuje nie wiadomo czego, misji rodem z jakiegos erpega. Oczywiscie fajnie jesli gra czyms zaskoczy, ale na obecna chwile ja chce po prostu nowe GTA.

Opublikowano
6 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Bo w kwestii rozgrywki, to nie wiem co niby nowego mogą wymyślić.

No pomyślmy, jakakolwiek swoboda w podchodzeniu do zadań, większa ich różnorodność, zabawa z przejmowaniem obiektów (jak w Vice City), system moralny wykorzystujący to że mamy dwóch bohaterów i różne cutscenki/dialogi/zachowania zależne od tego. To tak na szybko. Ale coś mi się zdaję że to będzie kolejny ich tytuł stawiający na Cinematic experience a YT będzie zawalony filmikami z cyklu "100 szczegółów o których nie wiedziałeś" które kompletnie nie wpływają na rozgrywkę.

Opublikowano

Czekają na spokojnie, aż będzie sprzedane 100 mln PS5 szekle

Opublikowano
1 hour ago, Krzysztof93 said:

o jezu ale po co

Bo to zajebista pod każdym względem gra?

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

Bo to zajebista pod każdym względem gra?

trzymaj się tam kolego Homelander!

Opublikowano
Just now, Krzysztof93 said:

trzymaj się tam kolego Homelander!

Dzięki!

Ale serio, GTA V zajebiście mi się podoba, dla mnie jedna z gier żyćka, a nawet nie dotykałem kijem online

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał(a):

Ale serio, GTA V zajebiście mi się podoba, dla mnie jedna z gier żyćka, a nawet nie dotykałem kijem online

w czasie premiery GTA V miałem równe 20 lat, podczas ogrywania tejże zwątpiłem w siebie, zacząłem myśleć, że jestem za stary na gry wideo (20 lat xdddd). GTA V to na pewno jedno z największych rozczarowań jeśli chodzi o gierki, może największe ale nie chce mi się teraz przypominać wszystkiego. Wynudziłem się za wszystkie czasy. Ten tytuł miał takie poważanie i kult, że kupiłem jeszcze wersję na PS4 i jeszcze na PC żeby uczciwie podejść do niej jeszcze raz i szybko pożałowałem. Jeśli jest gdzieś wolna przestrzeń bym mógł napisać, że GTA V jest nudne to zawsze chętnie to zrobię. Fenomen, którego nigdy nie zrozumiem.

Opublikowano

Niestety mam podobnie do GTAV podchodziłem 2-3 razy i nie skończyłem nigdy, za to RDR2 cymesik i wolałbym RDR3 zamiast GTAVI.

Opublikowano

a ja się jaram wchoy i będę grał jak pojebion, elo banderas

Opublikowano

MP4, dobrze by wjechał po rimejku dylogii i remasterze trójki. Jak się Remedy spisze, to może będzie jeszcze okazja.

Opublikowano

MP4 jak już to byśmy chyba jako stare dziadki grali. Ten rimejk 1+2 niby już trochę robią, najpierw trailer a potem nie wiadomo ile czekania. To co, premiera najwcześniej w 2027?

Opublikowano

Ehh GTA5...gdyby tylko singla nie wykastrowali pod obsrany online albo choć dawali content on linowy do kampanii to by była fajna gra. A tak jak tylko hype opadł i wyszło na wierzch że powycinali zawartość to się okazało że przeciętna gierka z fajną atrapa świata, słaba fabułą bezsensownie rozproszoną na trzech protagonistów ot taka 7/10. Z 6 bedzie tak samo. Kupić kupię na premierę żeby pozwiedzać ale jakiś uniesień gameplayowych czy fabularnych nie oczekuje.

Opublikowano

No kto by się spodziewał, aha:

W dniu 11.05.2025 o 23:02, Elitesse napisał(a):

Jakoś też nie daję wiary, że gra wyjdzie za rok pod koniec maja. Nie to okno wydawnicze. Już prędzej listopad albo grudzień (maksymalnie wrzesień po wakacjach jak GTAV), a to się może zbiec z wydaniem nowych konsol gdyby główni gracze zdecydowali się na taki krok. Ewentualnie będą sprzedawane bundle z GTA VI jako system-seller na zakończenie generacji na koniec 2026 r. i na rozpoczęcie nowej pod koniec 2027 r. Różnica pomiędzy wersjami będzie na podobnym poziomie jak pomiędzy x360 i xone (więcej, lepiej, szybciej), a może dodadzą jeszcze coś z AI. [koniec wróżenia z fusów]

Wiedziałem, że tak będzie :) Najlepsze okno wydawnicze, koniec generacji a może początek nowej - tego nie można było tak zostawić konkurencji. Ostatnio jestem zawiedziony gierkami i nie śpieszyłbym się z przejściem na nową generację, a tak to może będzie dodatkowa motywacja do kupna nowego plastikowego pudełka pod telewizor.

Ktoś tam pewnie zrobił też dobry interes na spadku cen akcji, a później zrobi na wzroście ich ceny ;) szekle