Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Diablo Immortal

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, p3r3z napisał:

utraciłem cały progress i postać. miał tak ktoś? z czym to jest związane? to już 2 raz nie wiem jak to ogarnąćemoji849.pngemoji849.png

Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka

a masz gre podpięta pod konto battlenet?

• Odpowiedzi 210
  • Wyświetleń 22,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Często mozna sciagnac apke z innego zrodla, zainstalowac na telefonie i gra smiga, mimo, ze teoretycznie nie spelnia wymagan. sprawdz sobie, legitna strona, uzywam od lat https://apkpure.com/pl

• czyli jak każde diablo

• Proponuje wybrac jeden server i omijac polaczkowo, bo w grach f2p to piekło     https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/mozna-juz-sciagac-diablo-immortal-mamy-polskie-serwery

Opublikowano

Taki mieczyk właśnie wypadł

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

To może na temat: czy tylko mnie wkurwia kamera tak blisko postaci? Przecież to jest spierdolone :/

Rozumiem, sa ograniczenia, ale sa tez urzadzenia o różnej mocy, a gra i tak jest p2w.

Opublikowano

Mnie drażni, że na S22 muszę wybierać między 60fps a wysoką rozdziałką. Nie wiem na jakim sprzęcie można i to i to. Chyba, że nie ma fonach.

Opublikowano

Podobno mają to poprawić. Np. ultra nie działa chyba nigdzie.

Opublikowano

Gierka odinstalowana i wam moi drodzy polecam to samo. Nie dosc ze sama w sobie jest gownem, a juz szczegolnie dla mnie bedac graczem D2, to samo model tych platnosci powoduje ze jakiekolwiek wspieranie tego gowna jest niemoralne i zle :lapka:

Opublikowano
  • Autor

51 level, story nadal nie skonczylem. Szczeliny idealne na szybka partyjke, zajmuja tylko pare minut.

Chce dzis dobic 55 i odblokowac piekło :lapka:  Świetna gra

Opublikowano

Gameplay to czysty miód i to szybkie przeskakiwanie między lokacjami. 

Opublikowano

Zajebista gierka, szkoda że nie ma na znicza   :) 

Opublikowano

Na steam decku też działa wersja androidowa i to z obsługą pada. Oczywiście działa też pecetowa. Wspaniale mieć wybór.

Opublikowano

Podstawowy atak się zbugował, wielu graczy zgłasza z tym problem, czasami ataki są przerywane, grać się da ale głównie skillami

Opublikowano

Gra ktoś na Steamdecku? Z tego filmiku wynika, że jest tragedia, na medium 40Hz mode spadki do 25 fps a na low nie trzyma 60

Trzeba czekać na wersję na Switcha

Opublikowano

Gram na decku ale dopiero 32lvl mam w sumie to nie zwróciłem uwagi ile fps ale na bank w miastach dropi. No i w handheld niegrywalne bo nie widzi pada i nawet jak się wgra profil pad steam to trzeba by mieć 3 ręce żeby ogarnąć tracking skilla.

Opublikowano
  • Autor

Wspaniały sprzęt, gdyby tylko istniała wygodniejsza opcja do grania mobilnie :reggie:

Opublikowano

Nowa gra znanej marki i do tego za darmo, normalnie szok, nikt się nie spodziewał takiej popularności. Ciekawe tylko jak długo, podejrzewam że jak większość graczy dobije do endgame'u i odbije się od paywalla wracając do szarpania w D2 / czekania na D4, a na placu boju zostaną tylko bananowe dzieciaki, to szybko słuch o tym hazardowym potworku zaginie. 

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Szok jest taki że jakby blizzard zmniejszył ilość mikrotransakcji i powiedzmy skupili się na zarabianiu głównie w postaci ubioru postaci/battle pass to blizz mocno by odkupił się w oczach graczy bo gra sama w sobie jest świetna i tylko te mikrotransakcje psują jej wizerunek.

Opublikowano

Ciężko nie cisnąć beki z Blizzarda, jak po tylu latach wtop i obiecanek poprawy wypuszczają tytuł, którego założeniem jest wyciąganie hajsu od graczy komórkowych XD zamiast skupić się na pełnoprawnym sequelu bez mikropłatności i innego bullshitu. Była szansa na poprawę wizerunku, ale po co, jak lepiej golić frajerów i casuali. A wszystkie gadki o słuchaniu fanów serii i całego community to już zwykły marketingowy bełkot. Niestety moje nadzieje względem D4 są coraz mniejsze patrząc co ta firma robi. Ale w sumie czemu mają tak nie robić, jak nawet "prawdziwi gracze" nie widzą problemu w mikrotransakcjach bo przeciez można popykać za darmo na sraczu 

Opublikowano

Dostają grę z zawartością na 10 lat grania za darmo i narzekają... Zawistnicy i zwierzęta!