Opublikowano 6 września 20222 l Screeny w lepszej jakości Temat można przenieść do działu PS5, Sony opłaciło czasową ekskluzywność by gra nie wyszła na Xboxa
Opublikowano 6 września 20222 l Dobre Sony, takie antymonopolistyczne Zapewne wyjdzie też od razu na PC więc dopóki nie ma oficjalnych informacji proponuję temat zostawić tu gdzie jest.
Opublikowano 6 września 20222 l Dobre te screeny. Jak tak będzie wyglądać gra, to jest to dobry prognostyk. 12 godzin temu, Mejm napisał: Silenty w ogole wyje.baly z cenami. Nawet ten crapowaty homecoming. Sporo ciekawych tytułów z ery x360/ps3 tak poszło w górę. Takie mniej znane lollipop chainsaw na allegro zaczyna się od 200 zł w górę...
Opublikowano 6 września 20222 l 8 minutes ago, ASX said: No gra wyjdzie na PS5 i PC To od teraz Bloober to zdolna i super firma
Opublikowano 6 września 20222 l Remake remakiem, bardziej ten sequel mierzi, co oni takiego super wymyślili, że leakerzy radzą bardzo sobie nie spojlerować o czym ma być demko
Opublikowano 6 września 20222 l Nowa odsłona pewnie będzie o młodej kobiecie szukającej swojej tożsamości seksualnej
Opublikowano 6 września 20222 l Godzinę temu, Czoperrr napisał: Nowa odsłona pewnie będzie o młodej kobiecie szukającej swojej tożsamości seksualnej Wątpię. Azja raczej nie bawi się w te lewicowie gierki.
Opublikowano 6 września 20222 l 27 minutes ago, Wojtq said: Wątpię. Azja raczej nie bawi się w te lewicowie gierki. Azja daje tylko nazwę, resztę robi zachód.
Opublikowano 6 września 20222 l 5 minut temu, Czoperrr napisał: Azja daje tylko nazwę, resztę robi zachód. Podobno tak. Nie wiemy jednak jaki zespół kroi SH5, może Kojima Productions?
Opublikowano 6 września 20222 l 2 minuty temu, Szermac napisał: Hasan Czy to już czas, by wrzucić to znów?
Opublikowano 6 września 20222 l 5 minutes ago, Wojtq said: Podobno tak. Nie wiemy jednak jaki zespół kroi SH5, może Kojima Productions? To ostatni zespół który miałby się tym zająć. Myślisz, że po anulowaniu poprzedniego projektu i odejściu z Konami Kojima jeszcze kiedykolwiek chciałby z nimi współpracować? Nie nie sądzę
Opublikowano 6 września 20222 l 4 minuty temu, Bzduras napisał: Czy to już czas, by wrzucić to znów? Nie inaczej
Opublikowano 6 września 20222 l 7 minut temu, Czoperrr napisał: To ostatni zespół który miałby się tym zająć. Myślisz, że po anulowaniu poprzedniego projektu i odejściu z Konami Kojima jeszcze kiedykolwiek chciałby z nimi współpracować? Nie nie sądzę Myślę, że to jest biznes, a tutaj nie ma wrogów aż po grób.
Opublikowano 6 września 20222 l 23 minuty temu, Wojtq napisał: Myślę, że to jest biznes, a tutaj nie ma wrogów aż po grób. Zwłaszcza,że jeżeli między Kojima, a Konami pojawił się ktoś trzeci i powiedział, nie kłóćcie się, macie tu tira z dolarami, zróbmy to, a zarobimy wszyscy.
Opublikowano 6 września 20222 l 3 godziny temu, Mejm napisał: Jak remasterowac to zgodnie z prawda historyczna Oddajcie remake KOTORa!
Opublikowano 6 września 20222 l Godzinę temu, Czoperrr napisał: To ostatni zespół który miałby się tym zająć. Myślisz, że po anulowaniu poprzedniego projektu i odejściu z Konami Kojima jeszcze kiedykolwiek chciałby z nimi współpracować? Nie nie sądzę Godzinę temu, Wojtq napisał: Myślę, że to jest biznes, a tutaj nie ma wrogów aż po grób. Do tego trzeba dodac ze projekt byl bardzo goraco przyjety jeszcze przed ukonczeniem kiedy nikt nie wiedzial z czym ma do czynienia. Pozniej okazalo sie ze to nowy Silent i wszystkich z butow wyje.balo moze kiedys
Opublikowano 13 września 20222 l Co prawda temat o remakeu, ale ostatnio gadaliśmy tu o SH2 EE, tu fajne porównanie na zachętę jak ktoś jeszcze nie próbował tego moda (tylko trochę niepotrzebnie koleś w EE wyłączył w opcjach film grain, bo jest aż za "czysto", z film grainem jest lepszy sajlentowy vibe). Swoją drogą nawet nie wiedziałem, że to HD Collection to takie gówno. Edytowane 13 września 20222 l przez tjery
Opublikowano 13 września 20222 l 1 godzinę temu, tjery napisał: Swoją drogą nawet nie wiedziałem, że to HD Collection to takie gówno. No dlatego mówiłem - gówno rozmazane
Opublikowano 20 września 20222 l W dniu 5.09.2022 o 20:22, Bzduras napisał: Na Xboxie wyszło najpierw DC z tym dodatkowym scenariuszem i było tylko w zwykłym wydaniu, potem dostało port na PS2 i chyba od razu wskoczyło do platyny. @Hoipolloipewnie wie, ale zanim tu wejdzie to już pewnie wydadzą remake trójki i czwórki. Tak jak piszesz Zbyszek, niestety moje serduszko krwawi jak mam w kolekcji jedna jedyną platynę, ale co zrobić jak tylko w tym wydaniu wyszło, a szkoda :>
Opublikowano 26 września 20222 l W dniu 13.09.2022 o 09:10, tjery napisał: Co prawda temat o remakeu, ale ostatnio gadaliśmy tu o SH2 EE, tu fajne porównanie na zachętę jak ktoś jeszcze nie próbował tego moda (tylko trochę niepotrzebnie koleś w EE wyłączył w opcjach film grain, bo jest aż za "czysto", z film grainem jest lepszy sajlentowy vibe). Swoją drogą nawet nie wiedziałem, że to HD Collection to takie gówno. Bardzo polecam moda, zwłaszcza, że jest banalny w instalacji. Obecnie najlepsza opcja do zagrania w SH2 w godnych warunkach:)