Opublikowano 19 października 20222 l Jutro się zerknie, dzisiaj nie będę po nocy siedzieć żeby oglądać jakiś pokaz. Plan ten sam co z RE Showcase, objerzeć rano do kawki
Opublikowano 19 października 20222 l W mojej ocenie będzie dzisiaj sraka szczęścia nie liczcie za to na bezpośredni gameplay z combatu( jest tylko jedna scena jak James wali dechą poczwary), natomiast cały trailer jest na silniku z gry. Będzie na początku dopisek, że niektóre sceny są trochę podkręcone ale umówmy się, mają rok na szlify. I nie remake nie jest ekskluzywny: time ex na PS5 ( chyba niedługi) no i PC.
Opublikowano 19 października 20222 l Ja tam w sumie bardziej czekam na ten Silent Hill: the Short Message. Ale czuje, że blooberzy przy opiece oryginalnych twórców nie spierdolą rimejka dwójki. Także tak czy siak, cytując klasyka 'Nadszedł dzień dzisiejszy'
Opublikowano 19 października 20222 l Ja nie wiem kompletnie nic o tym Short Message, więc nie mogę stwierdzić na co czekam bardziej. Wiem, że Blooberzy tego nie spierdolili
Opublikowano 19 października 20222 l Najbardziej się obawiam drewnianej mimiki twarzy tego remake. Grafikę powiedzmy, że potrafią zrobić, muzyka- luz, fabuły to nawet ruszać nie powinni ale mimika i animacje trochę u nich kuleją.
Opublikowano 19 października 20222 l 1 minutę temu, Jakim napisał: Najbardziej się obawiam drewnianej mimiki twarzy tego remake. Grafikę powiedzmy, że potrafią zrobić, muzyka- luz, fabuły to nawet ruszać nie powinni ale mimika i animacje trochę u nich kuleją. W mojej ocenie mimika twarzy czy animacja jest Spitzenklasse W sensie, to jest zupełnie inny poziom gry, niż to co kojarzymy z The Medium i wcześniej.
Opublikowano 19 października 20222 l Ciekawe jaka jest szansa, że powróci oryginalny VA. Obsadzenie nowych aktorów w wersjach HD wszyscy wiemy jak się skończyło.
Opublikowano 19 października 20222 l Przecież to nie będzie remake 1 do 1, a nie remaster lub naciągany remake jak TLoU Part I więc jak sobie wyobrażasz oryginalny VA? Oczywiście, że będzie od nowa wszystko nagrane i napisane.
Opublikowano 19 października 20222 l VA poszedl dosc mocno do przodu wiec nie obraze sie jak ogarna lepszych aktorow muza pewnie tez zrobiona od nowa, mam nadzieje, ze zachowaja klimat.
Opublikowano 19 października 20222 l Wyobraźcie sobie, że wjedzie zwiastun z tą muzyką. Weź tu człowieku nie złóż preordera
Opublikowano 19 października 20222 l 6 minut temu, Ölschmitz napisał: VA poszedl dosc mocno do przodu wiec nie obraze sie jak ogarna lepszych aktorow muza pewnie tez zrobiona od nowa, mam nadzieje, ze zachowaja klimat. Akurat SH2 miał VA nagrywany razem z mocapem i był zagrany dokładnie tak jak widzieli to twórcy. A jesli tak jak wspomniał dialogi mają byc napisane od nowa przez blubersów to można gasić światlo raczej. A muzyka musi zostać przecież od Yamaoki, co najwyżej mogą ja lekko remasterować. Jak można w ogóle rozważać jakaś inna muzykę?
Opublikowano 19 października 20222 l Będzie Yamaoka, będą projekty potworasów Masahiro Ito, keep calm and till the evening Ja tam kurna chyba 4 preordery na raz złoże xD Edytowane 19 października 20222 l przez Szermac
Opublikowano 19 października 20222 l Ja już sam nie wiem w co wierzyć, tyle plotek że ciężko ogarnąć. Na szczęście już niedługo do oficjalnych informacji.
Opublikowano 19 października 20222 l 24 minutes ago, Szermac said: Będzie Yamaoka, będą projekty potworasów Masahiro Ito, keep calm and till the evening Ja tam kurna chyba 4 preordery na raz złoże xD Żadnych preorderów, na moje zaufanie muszą sobie zapracować
Opublikowano 19 października 20222 l Ito jest w chuj dobry, nie tylko odpowiada za piramidogłowego, ale też za równie kultowe kryształowe zombie z metal gear survive.
Opublikowano 19 października 20222 l Czekanie tyle lat i nastał ten dzień, No jestem zwyczajnie podjarany a OST przesłuchany już kilka razy, będzie moc
Opublikowano 19 października 20222 l Oryginalny VA jest mi kompletnie obojetny, to nie jest solid snake zeby normalna osoba zauwazyla roznice, ja nawet nie pamietam jak brzmialy glosy w kazdej z czesci.
Opublikowano 19 października 20222 l Godzinę temu, Szermac napisał: Będzie Yamaoka, będą projekty potworasów Masahiro Ito, keep calm and till the evening Ja tam kurna chyba 4 preordery na raz złoże xD W remake'u dwójki? Nope, na nowego Silent Hilla nie licze, ze wcześnie. Swoją drogą ciekawe czy dialogi będą na nowo czy wezma VA z remasterów.
Opublikowano 19 października 20222 l 12 minutes ago, Paolo de Vesir said: W remake'u dwójki? Nope, na nowego Silent Hilla nie licze, ze wcześnie. Swoją drogą ciekawe czy dialogi będą na nowo czy wezma VA z remasterów. Już było pisane wyżej. Dlaczego mieliby brać oryginalne VA a tym bardziej te ze znienawidzonych remasterów? Przecież tutaj scenariusz będzie pisany na nowo na bazie oryginalnego, nowy mocap, nowe dialogi.