Mat666 11 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 W kioskach brak. I to są konkrety. Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Juz tradycyjnie brakuje extreme plusa. Chyba trzeba zapomniec ze kiedykolwiek byl. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Konsolka ściera się z tekstem na kilka stron i trafia to do... nie wiem... kilku patronów? Dajcie ten dział normalnie w gazecie drukowanej i w kolorze, a nie takie kombinacje. Albo chociaż normlanie w PDFie. To miał być m.in. ten deal przy prenumeracie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Już nie wiem ile razy o tym było pisane ale Extreme Plus powinien trafiać do każdego prenumerata i w PDFie i na papierze, a nie być za paywallem patronite'a którego i tak nikt nie ogarnia. A to że znowu został wgrany wybrakowany PDF a nr 302 nadal nie jest poprawiony to porażka. Mam nadzieję że jak Pixel zakończy swój nędzny żywot to już nie będzie takich potknięć. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Ktoś namierzył dzisiaj numer? Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 U mnie w Kolporterze i Empiku nie ma, nic nie dojechało. Cytuj Odnośnik do komentarza
sph! 831 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 PSX EXTREME 304 + KALENDARZ 2023 (tylko przy wersji drukowanej) przy cietyrie zacząłem widzieć te dodatkowe 5 zł za PDFa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 1 godzinę temu, SlimShady napisał: Ktoś namierzył dzisiaj numer? Też się rozglądałem, ale nie ma. Premiery często miały i mają dzień obsuwy. Przy czwartkowych to nie był problem, bo nawet z poślizgiem szło magazyn kupić w piątek. Teraz te piątkowe premiery to porażka, bo najpewniej numer ogólnodostępny będzie dopiero w poniedziałek. I tak to się żyje w tym Idea Ahead. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 U mnie też nigdzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 U mnie też nie ma. Jest powód, żeby przestać wspierać już i kupować, bo takie akcje, to brak poszanowania dla czytelników, jeszcze te 25 zł. A że padnie? To z ich własnej winy. Ja wiem, że było ostatnio w ciul problemów z wydawaniem, podrożeniem papieru i ciągłych nieprzewidzianych przypadków, co mogłem zrozumieć, ale że to się coś ciągnie znowu, no to halo? Ile można? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Z FB "Drodzy Czytelnicy! Wyczekiwany numer z Kalendarzem Gracza 2023 jest już dostępny w części punktów z prasą w całej Polsce. W części, ponieważ z powodów logistycznych są miejsca, w których na półkach pojawi się w poniedziałek." Więc dzisiaj nawet bym nie szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Faktycznie w cyfrowym wydaniu kalendarza nie ma lol. Ale podwyżka z dupy o 50% a i owszem. Gdyby nie to, że jestem ciekawy co Adamus napisal to dla zasady bym nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zamiast patronajta to powinniśmy zrobić zrzutkę dla @Roger i niech zakłada własne wydawnictwo. Lapuszowi wydawanie magazynu ciąży i do szczęścia nie jest potrzebne najwyraźniej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Łapusza to się powinno z miejsca wyjebać, typ to się nadaje do obierania kartofli i cebuli, a już wyciąganie kasy od ludzi to jest mistrzem, to w ogóle podchodzi pod scam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 19 minut temu, Damian14 napisał: Zamiast patronajta to powinniśmy zrobić zrzutkę dla @Roger i niech zakłada własne wydawnictwo. Lapuszowi wydawanie magazynu ciąży i do szczęścia nie jest potrzebne najwyraźniej Juz o tym pisałem, @Rogeri tak wszystko ogarniał sam ostatnio xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 056 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Niestety ja też jestem tym załamany to kompletnie demotywuje do pracy, do starania się upchania wszystko co się da na ostania chwilę, by było aktualne. Wrzuciłem w kilka miejsc zapowiedź numeru a okazuje się, że nie miało to sensu dziś. Po sygnałach, że numer nie pojawił się w kioskach zadzwoniłem do drukarni. okazuje się, że wczoraj zamiast rano numer został zawieziony do kolporterów dopiero po południu, więc dziś został rozwieziony do znikomej liczny kiosków. Rozumiem Waszą frustrację, zwłaszcza, że dziś pogoda nie zachęca do szukania magazynu po kioskach. redakcyjnie oddaliśmy wszystko na czas, a znowu problemem jest komunikacja na linii drukarnia-kolporterzy i kolejny miesiąc nóż się w kieszeni otwiera, bo podobnie jest z tym terminem wysyłania z drukarni prenumerat, który non stop jest na przesyłkach inny niż w rzeczywistości podawany. Nie wiem co mogę więcej napisać - przepraszam za opóźnienie, w poniedziałek już będzie numer wszędzie, ale dziś ciężko go będzie dostać. 7 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Teraz, Roger napisał: Nie wiem co mogę więcej napisać Może maila do drukarni, żeby ogarnęła dupę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Czyli prenumeraty poszły dzisiaj to jak dojdzie w przyszłym tygodniu to będzie dobrze. Ale obstawiam, że po świętach dopiero, jak nie po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zabawne jest to jak się czasy zmieniły. 20 lat temu Ściera musiał wysłuchiwać ściemniania redaktorów i ich poganiać żeby dostarczyć na czas numer do drukarni, teraz Roger musi wysłuchiwać ściemniania wydawcy i poganiać drukarnię żeby numer trafił na czas do czytelników 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Majjjk 1 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 A czy w normalnych warunkach nie jest tak, że prenumerata dochodzi w dniu premiery stacjonarnej do zamawiającego? Za gówniarza prenumerowałem kilka czasopism i zawsze były w dzień premiery u mnie. A tu z falą nostalgii kupiłem prenumeratę ekstrimka i poczytam w styczniu? Poj**ane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Z dawnych czasów pamiętam, że chyba nawet przed premierą zdarzało się znaleźć w skrzynce różne prenumerowane gazetki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Za obecnych czasów większość dochodzi PRZED premierą. Serio łapiecie sie na te głodne kawałki patologicznego chlora? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Nazwa jednak do czegos zobowiazuje. Nie moze byc za prosto bo by bylo nudno i nie bylo by o czym dyskutowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 1 minutę temu, MichAelis napisał: Za obecnych czasów większość dochodzi PRZED premierą. Serio łapiecie sie na te głodne kawałki patologicznego chlora? Co na przykład? Bo na stronie CDA podobne narzekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 No to może serio rzeczywiście czas wziąć sprawy w swoje ręce, porozdzielać udziały czy cokolwiek między czytelników jak Socios w Barcelonie, a całość pod zwierzchnictwem Rogera jako właściciela całego tego przedsięwzięcia. Zapewne nie wypada mu jako bossowi kminic tak wobec swojego obecnego szefa, ale może wśród czytelników którzy maja w sercu od lat PE można coś rozkręcić - o ile to w ogóle moziliwe i wzbudziłoby zaintersowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi