Opublikowano 13 grudnia 20222 l Jak tam wasze giercowanie w 2022? Porównajmy nasze statystyki Overall : I licznik ulubionych gier: Spoiler Z ostatniej pozycji nie jestem za specjalnie dumny Udostępniajcie tutaj swoje https://wrapup.playstation.com/
Opublikowano 13 grudnia 20222 l U mnie mniej niż rok temu (1895), ale i tak dużo. Pierwsze miejsce to wiadomo w tym roku, ale Returnal bardzo blisko z czego znaczna większość w coop. Potem GoT 223h, GoW Ragnarok 100h i Crash 71h. I coś o trofeach. Spoiler
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Te staty często przekłamane. Np mam obecnie w Ragnaroku 33h wg zapisu, a w tym sum up pokazuje mi 41h…
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Autor 1 minutę temu, balon napisał: Te staty często przekłamane. Np mam obecnie w Ragnaroku 33h wg zapisu, a w tym sum up pokazuje mi 41h… Liczy odpalona aplikacje, a zapis często jest mierzony bez zapauzowanej gry.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 6 minut temu, Square napisał: Save w Ragnaroku nie liczy zgonów. Spoko, ale ja z 5 razy może zginąłem
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Na PlayStation więcej grałem w pierwszej połowie roku, bo wtedy wychodziło sporo interesujących mnie tytułów. Tradycyjnie najwięcej katowałem w RPG, ale tak sporo rzeczy udało się ograć. No i nie dziwi mnie, że najwięcej czasu na PS5 spędziłem z Elden Ring.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 461 w horizonie... co mozna robic w singleplayer ubisofcie przez tyle godzin?
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Jak już stwierdziliśmy w osobnym temacie, mnie w ogóle nie policzyło czasu spędzonego przy PS4, tylko samo PS5 kupione w drugiej połowie roku i odpalane raczej oszczędnie, więc te "podsumowanie" raczej bezsensowne w moim przypadku. A wydaje mi się, że przy PS4 przesiedziałem drugie tyle, jak nie więcej. Natomiast najwięcej czasu w tym roku, jeśli chodzi o SONY, z pewnością spędziłem przy PS3.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Większość swojego growego czasu w tym roku poświęciłem xboxowi, dlatego tak mało. Ale za to jakie tytuły. No i do końca roku może jeszcze wpaść trochę godzin z elden ring jeżeli się nie odbije.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Square mnie ledwo pobił Ale coś jest nie tak z zliczonymi godzinami grania ps4/5, według info miałem na ps4 80% czasu co jest niemożliwe, bo piątke mam chwile po premierze Horizona i tylko na niej cioram
Opublikowano 13 grudnia 20222 l W końcu godny przeciwnik Co do PS4 to są gry, a nie że na tej konsoli grałeś, czyli np ten Ark się tam wlicza.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 11 godzin temu, 20inchDT napisał: 461 w horizonie... co mozna robic w singleplayer ubisofcie przez tyle godzin? Wow, znowu zdziwienie że ktoś gra sporo w grę która mu się podoba. No dziwne.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Doliczyć do tego Switcha i bariera 1000 godzin w roku spędzonych na graniu luzem przebita.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Dzięki! Przez przesiadkę na XSX nie gram teraz za wiele na PS4 więc szalu nie ma. Miłe podsumowanie. No i ciekawe, że teraz pokazuje mi 0 rozegranych gier kiedy na stronie podało mi 24... Edytowane 14 grudnia 20222 l przez Elitesse
Opublikowano 14 grudnia 20222 l W sumie chyba dużo Ale liczmy w to posiadowki młodego przy LEGO City i przejście Uncharted 4 przez żonę xd