Opublikowano 6 stycznia6 sty Przechodząc avatara takie godzinne sesje akurat robiłem. Albo jak odpalałem F1 to też tak było, bo jeździłem tylko kwale i wyścig i też poniżej 1h schodziło.
Opublikowano 10 stycznia10 sty Przypominam, że zostało ostatnie 6h na sprawdzenie Wrapa. Warto to zrobić teraz żeby mieć staty za cały 2024 wliczając grudzień. U mnie Metaphor i Shadow of Mordor podbiły trochę licznik w ostatnich tygodniach. Cel na 2025 - grać więcej! TOP5 czasowo: PoP Lost Crown, AC: Ezio Collection, NFS Unbound, Death Stranding, Metaphor Najmocniejszy miesiąc: kwiecień (100h) Tylko 4 platynki.
Opublikowano 10 stycznia10 sty W dniu 12.12.2024 o 08:54, Square napisał(a): Ok, musiałem na kompie odpalić. Trochę więcej godzin, i jeszcze w grudniu się dobije pewnie jakoś do 1550. Pierwsze miejsce bez zaskoczenia, ale HFW dalej silne. Wynik po miesiącach wrzucę w styczniu. Nawet sporo tych platyn wpadło. Prawie 125 zł od PS wpadło więc nie takie złe te PS Stars. Ok, u mnie się skończyło na ok 1650 godzinach. Drobna zmiana w Top 5, na czwartym HZD Remaster 102h, Ragnarok z wynikiem 101h. Najwięcej grane było w styczniu (176h), grudniu (172h) i listopadzie (170h). Najmniej w kwietniu, bo zaledwie 73h. HFW najczęściej granym tytułem w trzech miesiącach. Wpadło 14 platyn, łącznie 101 od czasów PS3. #100 w Remasterze HZD
Opublikowano 10 stycznia10 sty Chciałbym mieć takie "zaledwie" w miesiącu jak u Ciebie 73h. Ładne staty macie mi wpadło jeszcze trochę godzin w sumie 514 i na szczycie GoT, Ronin i Cyberpunk
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ruszyło podsumowanie roku.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor O nawet pokazuje na jakim controlerze grałem. Fajny featureGodzinowo to powiedziałbym, że nawet sporo, bo jeszcze trzeba dodać drugie tyle na steamie co najmniej.Wrzucam kod na avatar jak komuś się podoba7ACM-L4L9-MB4T
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W sumie myślałem, że trochę więcej tych godzin, bo wydawało mi się że sporo grałem (może na xboxie będzie więcej). Ważne, że ps plus opłacony
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Przy AC Unity ciagle trwaja prace nad platynowa odznaka, a tak no to tak; skromnie, kazualowoStara pees-czworka dala rade u mnie w mmxxv; tyle zabawy tyle radosci
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Nie mogę wejść na stronie wrap up. Chyba padła. Zresztą w tym roku jeszcze nie będę miał dobrze policzonych godzin i gier bo miałem błąd. Zresztą rok temu też i dopiero nalicza mi gry w które grałem dopiero od pół roku. Na infolinii o dziwo mi pomogli, ale i tak muszę rok czekać na prawidłowe naliczanie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor 1 godzinę temu, Square napisał(a):A co poza podium?O na telefonie zlapalo cała stronę . Elder scrollsy trochę mi czasu też zajęły a zrobiłem tylko wątek początkowy do końca.Dodatkowo zmierzyłem się z pierwszą odsłoną watch psiaków i bawilem się na prawdę dobrze. Szkoda, ze DLC zrobione na totalnej wyje.bce przez twórców. Czytałem gdzieś, że mechanik w kodzie gry jest o wiele więcej zaimplementowanych ale ubi chyba czasu nie starczyło by to dodać do finalnego kodu gry.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. W sumie głównie dzieciaki grały w Astro. Ten Black Ops7 to 6. Nie wiem czemu tak.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. U mnie nie ma zadnych wynikow poza pierwsza piatka. Szkoda bo jest jeszcze tego sporo
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Patrząc po innych to moje to rookie numbers ale grałem też trochę na Switchu
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ale ten Symulator Kuriera 2 mi zjadł kawał czasu w tym roku. Się platyny zachciało :/ Ale ogólnie jestem z siebie zadowolony. Grałem w tym roku tylko w gry, w które naprawdę chciałem zagrać i starałem się wyciskać z nich 100 procent.