Opublikowano 16 stycznia 20241 r Wygląda jak... gra na Unity. Tego nie da się ukryć. Są gorzej wyglądające gierki. Jak już kupisz to będziesz musiał grać odwrócony tyłem do TV
Opublikowano 16 stycznia 20241 r Bossowie w pierwszej polowie gry łatwi, ale teraz to już dają popalić. Aż boję się ostatniego.
Opublikowano 16 stycznia 20241 r 35 minut temu, Donatello1991 napisał: Bossowie w pierwszej polowie gry łatwi, ale teraz to już dają popalić. Aż boję się ostatniego. Idealny początek dla entuzajstów mario i donkey Kong na funky mode
Opublikowano 16 stycznia 20241 r Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Bossowie w pierwszej polowie gry łatwi, ale teraz to już dają popalić. Aż boję się ostatniego. Gra ma pierdyliard opcji accessibility, więc można sobie fajnie pod siebie dostosować.
Opublikowano 16 stycznia 20241 r 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Gra ma pierdyliard opcji accessibility, więc można sobie fajnie pod siebie dostosować. Można. Oczywiście. Powinno to być w każdej grze.
Opublikowano 16 stycznia 20241 r Nie ma trofika za poziom trudności? W demo grałem nanhardzie i było spoko.
Opublikowano 16 stycznia 20241 r 4 minuty temu, Square napisał: Nie ma trofika za poziom trudności? W demo grałem nanhardzie i było spoko. Nie ma
Opublikowano 17 stycznia 20241 r No i ukończone. Bardzo dobra gra, ale już wystarczy. Nie chcę mi się za znajdzkami już latać. 9/10. Ubisoft dowiozło. Avatarek i Książek ograni, można anulować subskrypcję ubi+.
Opublikowano 17 stycznia 20241 r 16 minut temu, Donatello1991 napisał: No i ukończone. Bardzo dobra gra, ale już wystarczy. Nie chcę mi się za znajdzkami już latać. 9/10. Ubisoft dowiozło. Avatarek i Książek ograni, można anulować subskrypcję ubi+. Hahaha, szybko widzę się wyrobiłeś przez 200% podwyżki .
Opublikowano 17 stycznia 20241 r 54 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Hahaha, szybko widzę się wyrobiłeś przez 200% podwyżki . 8 stycznia wziąłem, bo miałem urlop tydzień. Dawałem sobie czas na ogranie do 2 lutego, bo persona 3. Ciachnąłem w sumie w 10 dni dwie gry xd na złość Panu prezesowi czy komu tam co coś bredził ostatnio, to nie zapomniałem anulować:) Nie wiem czy polskie redakcje to przytaczały, ale im głównie o to chodzi, żeby ludzie sobie abonament kupili i zapomnieli anulować. Dobrze przekalkulowali i lepiej wychodzą gdy ktoś 3-4 miechy subskryocje albo i dluzej pociągnie niż grę kupi. Edytowane 17 stycznia 20241 r przez Donatello1991
Opublikowano 17 stycznia 20241 r 11 minut temu, Donatello1991 napisał: 8 stycznia wziąłem, bo miałem urlop tydzień. Dawałem sobie czas na ogranie do 2 lutego, bo persona 3. Ciachnąłem w sumie w 10 dni dwie gry xd na złość Panu prezesowi czy komu tam co coś bredził ostatnio, to nie zapomniałem anulować:) Nie wiem czy polskie redakcje to przytaczały, ale im głównie o to chodzi, żeby ludzie sobie abonament kupili i zapomnieli anulować. Dobrze przekalkulowali i lepiej wychodzą gdy ktoś 3-4 miechy subskryocje albo i dluzej pociągnie niż grę kupi. Polecieli wszystkich po prostu w chuja, bo nie było żadnej sygnalizacji aż takich podwyżek, zresztą to ostatnio norma w każdej branży :).
Opublikowano 17 stycznia 20241 r Glicz na niewidzialność i nieśmiertelność od 7 min xDWysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 stycznia 20241 r 8 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Jak młody Ron Jeremy 2 minuty temu, Butt napisał: Kto to jest ten Kiszczak z wąsem? Idol Szranca, jakiś random, co niedawno wypłynął na fali hejtu na dobre gierki i teraz się panoszy, głosząc swoim piskliwym głosikiem przepełnione gniewem opinie i "hot tejki", żeby klikanko było.
Opublikowano 17 stycznia 20241 r A skąd wiesz że idol?Ja nie mam idoli, to ja jestem idolem dla wielu osób.Essa.Przeszedłem już trochę gierki na yt i jest poprawnie ale bez podjazdu do HK a teraz Salt za free w extra to chyba nie warto tego brać.Tym bardziej że cena z doopy za takiego indora Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 stycznia 20241 r 3 minuty temu, Square napisał: Gracie po angielsku czy persku? Grałem po persku. Od razu mi się nie podobał angielski w tej grze.
Opublikowano 17 stycznia 20241 r Demo przeszedłem po angielsku i było spoko, potem odpaliłem po persku i jak nic nie rozumiałem tak jakoś bardziej to pasowało.
Opublikowano 17 stycznia 20241 r No nie ma co się oszukiwać, są lepsze na rynku metroidvanie, ten nowy Pop to taki typowy średniak, nic odkrywczego, kopiuje nawet aż za bardzo jednego bossa z hollow Knighta, nie wiem skąd takie wysokie oceny 9/10 czy nawet 10/10 . Cena za tę grę jak dla mnie przesadzona, powinna kosztować na pewno poniżej tych dwustu złotych.
Opublikowano 17 stycznia 20241 r No ja ogólnie bawiłem się lepiej przy niedawnym The Last Faith, ale PoP też niczego sobie. Ale no 9/10 i 10/10 to nieeee
Opublikowano 17 stycznia 20241 r Chciałem zagrać w demo na switchu i serio w to się nie da zagrać bez konta ubisoft nie było pytania Edytowane 17 stycznia 20241 r przez BRY@N
Opublikowano 17 stycznia 20241 r Na Pleju nic mi nie wyskoczyło o koncie Ubi, ale może już miałem kiedyś powiązanw i poszło z automatu.