January 11, 20241 yr No i jak mówię, ucieczka w Ori to był przepiękny, wyciskający łzy z oczu, niezapomniany punkt kulminacyjny i jeden z kultowych momentów historii grania. Tutaj jest anonimowy korytarz z platofrmami i kolcami. Gierka ma słaby fragment, bywa.
January 11, 20241 yr Recenzje dzisiaj o 17, no ciekaw jestem, czy Ubi zrobiło rzeczywiście wreszcie tak udaną grę, jak tutaj niektórzy piszą (przynajmniej dla recenzentów).
January 11, 20241 yr 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Recenzje dzisiaj o 17, no ciekaw jestem, czy Ubi zrobiło rzeczywiście wreszcie tak udaną grę, jak tutaj niektórzy piszą (przynajmniej dla recenzentów). No chyba nie o 17.
January 11, 20241 yr Na razie tak więc kolejny bdb tytuł do ogrania. Edit: Nieźle podskoczyło. Edited January 11, 20241 yr by suteq
January 11, 20241 yr Już 88, dopiero się ładują, oceny wysokie, jak na Ubisoft w ostatnich 10 latach to nawet bardzo :).
January 11, 20241 yr https://www.nintendolife.com/reviews/nintendo-switch/prince-of-persia-the-lost-crown Switchowa recka, jest hit. To ta sama Raymanowa ekipa więc można było się tego spodziewać.
January 11, 20241 yr Pograłem chwilę w demo i wyłączyłem. Czekam na fulla i ogień. Eh warto było wziąć ubi+ na miesiąc xd
January 11, 20241 yr W dniu 16.06.2023 o 18:01, GSPdibbler napisał: Ale to będzie kupsztal 50 na meta. W dniu 14.06.2023 o 10:20, LukeSpidey napisał: No niestety rozczarowanie. To już ten Prince z 2010 roku był lepszy. Szkoda, że marka poszła do piachu (no pun intended). W dniu 14.06.2023 o 10:55, messer88 napisał: Graficzka jak jakiś forcik i te murzyńskie hip hopy, dramat Uwielbiam sobie cofać forumek do początkowych stron brawo Ubi, takiego szpilu właśnie mi trzeba
January 11, 20241 yr Demko przejdzione, w pre-order klepłem aż prawie pada roziebałem. Wspaniale jest, tak jak miało być Edited January 11, 20241 yr by Szermac
January 11, 20241 yr Godzinę temu, jimmyyy8 napisał: Uwielbiam sobie cofać forumek do początkowych stron brawo Ubi, takiego szpilu właśnie mi trzeba Akurat messer z tamtym reveal trailerem dobrze napisał. Pchają ten hiphop wszędzie nieważne czy pasuje. Po ograniu dema - Jest dobrze. Spoko system walki i ogólnie sterowanie księciem. Muszę się zastanowić czy chce 120 fps, czy pudełko na Switcha xd
January 11, 20241 yr Lub 90 na SD, coraz więcej rozkminek się teraz pojawia przy kupowaniu nowych gier
January 11, 20241 yr Author Oczywiście team steam deck OLED, oczywiście od początku wiedziałem że to będzie sztos gierka Oczywiście mam dylemat co robić bo jak zawsze chętnie biorę na premierę to na co mam ochotę to kurvva yebane ubi i gierka 2d dla masowego odbiorcy...to bankowo za miesiąc lub dwa będzie smigac w turbo promocjach
January 11, 20241 yr Gry chyba nie ma na steamie. Ograłem demo, wlatuje gierka na premierę. Jest bardzo dobrze .
January 11, 20241 yr No nie działa to zbyt płynnie na Decku. Spadki do 30 fps jak tylko zacznie pojawiać się więcej efektów na ekranie.
January 11, 20241 yr Na switchu działa i wygląda super ale gdzie wezmę to zależy od ceny w Argentynie bliżej premiery.
January 11, 20241 yr Dawno nie grałem w żadną metroidvanię, ale tutaj na Normalu poszło sprawnie, choć pewnie boss sprawiłby problemy... gdyby pozwolili mi z nim zawalczyć W każdym razie jest ładnie, dynamicznie, responsywnie i ogólnie fajnie się gra. Nie wiem, czy wezmę to na premierę, bo nie jest to typ gry, który wywołuje we mnie niezdrową podnietę, ale na pewno kiedyś kupię.