Rtooj 1 595 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 tak jak poprzednie części uwielbiam, czy to switch czy 3ds, tak ta jest dla mnie odrzucająca, design i setny raz te same środowiska światów, ja już mam dosyć raczej. Słabe te nowe zdolności. Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Dla mnie zapowiada się sztos i zagram z pewnością. NSMBU było do bólu nudne i generyczne, nie mogłem tego ukończyć, nawet pomimo zabawy w coopie. Wonder, w porównaniu do tej poprzedniej części, zapowiada się co najmniej bardzo dobrze. Plansze są bardzo kolorowe i te efekty 'wonder' (aka naćpania się ) fajnie urozmaicą zabawę. Ja tam czekam, chociaż jestem z obozu fanatyków Mariana w 3d Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Ale fakt że w 3d potrafią zerwać ze schematem krain to w 2d zaś klasyczny, prehistoryczny zestaw miejscówek, mogli poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Ja jednak skreślam gierkę z listy zakupowej, od czasów NEW Super Mario Bros na DS nic mnie nie porwało. Ciągle kupuję z nadzieją świetnej zabawy podszytej nostalgią tak teraz odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) Na pierwszym trailerze mi się podobało, a po tym materiale jest jednak trochę... meh. Design jest super, ale poszczególne światy wyglądają bardzo standardowo, mam nadzieję, że może coś ciekawego będzie w bonusowych. Niektóre odznaki wyglądają za bardzo jak samograj, zwłaszcza to odbijanie się od lawy i niewidzialność, oby dało się wyłączyć. No i jeszcze online, który oferuje kilka mało interesujących pierdół, a online co-opa oczywiście nie będzie. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez _Shaman_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Książe Florian jak widać przyczepiony cały czas do postaci znając wielkie Nintento to będzie z nim związana jakaś dodatkowa mechanika o której nic pokaz jako tako, oceniam - 10/10 + co mnie zachwyciło rozwijanie mumii na śmierć, kostiumy słonia i wiertniczy, generowanie baniek mydlanych do skakania, nowi wrogowie sami zajebiści, uczucia starych wrogów animowane jak w bajce, alternatywne światy narkotyczne, wszystkie palety kolorów w planszach zapowiada się na gargantuiczny tytuł, Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Do mnie kopalnia nowych pomysłów, po Mario maker2 zbiorczo podsumowującym wszystkie generacje 2d Mario, myślałem że już będą odcinać kupony Jedynie szkoda że dalej tylko klasyczne krainy, no i głos Mario jakiś taki bez wyrazu Reszta przecudowna Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Jezu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 13 minut czystego gameplayu Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Jak dla mnie day one. Będzie to wspaniały co OP z partnerka Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Day 1, liczę na trudne poziomy pod koniec albo w sekretnym odblokowanym świecie. Od razu lecimy co-op z kobietą. Ile tu pomysłów na metr kwadratowy to Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Ja w tym roku na pewno odpuszczam. Za duzo tego i nawet jak kupie to nie wcisne. Mario 2D to byly dla mnie gry na chill. Swoja droga Sonic 2D tez chyba jakos w tym roku. Nie wiem czy to dobry pomysl tak sie pojedynkowac z marianem. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 (edytowane) Kumpel, którego ulubiona gra to New Super Mario Bros Wii (serio, przeszedł sam i w co-opie co najmniej kilkadziesiąt razy) kupił wreszcie w tym tygodniu Switcha oczywiście z NSMBW Deluxe i Zeldą. Jak mu napisałem, że w październiku wychodzi nowe Mario 2D to już był zajarany, a teraz jeszcze okazało się, że będziemy mogli grać online. Oj zrobiło Nintendo nam jesień Edytowane 1 Września 2023 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 14 godzin temu, funditto napisał: Kumpel, którego ulubiona gra to New Super Mario Bros Wii (serio, przeszedł sam i w co-opie co najmniej kilkadziesiąt razy) kupił wreszcie w tym tygodniu Switch, oczywiście z NSMBU Deluxe Wcale nie taka ulubiona, jeżeli wstrzymywał się z zakupem sequela 11 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 W dniu 31.08.2023 o 23:06, Daffy napisał: 13 minut czystego gameplayu Wolę Mariany 3D, ale wygląda to niesamowicie. Tyle nowych pomysłów na urozmaicenie starej formuły. Czemu tylko nowego Donkey Konga nie chcą zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 21 godzin temu, Damk napisał: Wcale nie taka ulubiona, jeżeli wstrzymywał się z zakupem sequela 11 lat... Sequel przeszedł ze mną najpierw na WiiU, a później na Switchu. To casual i Wii Mu przez lata wystarczało, a miał na nim tylko dwie gry: NSMB Wii i DKCR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Wreszcie grzyby, a raczej kwiatki halucynogenne, które robią robotę, nie jakieś powiększanie, czy rzucanie ognikami, na to czekałem 40 lat xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Chyba szykuje się kolejny w tym roku atak na 97mc, wpadło dużo preview, każda w takim stylu It's going to be a cliché before we even get to the review stage but to state the obvious, Super Mario Bros. Wonder is wonderful. A return to form for the series, that seems to be easily the best 2D Nintendo platformer since Yoshi's Island in 1995. Maybe it'll even end up as better, but we'll have to play the whole game to know that – a prospect which we couldn't be more excited about. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Quote easily the best 2D Nintendo platformer since Yoshi's Island in 1995 Yoshi's island to właśnie moja topka 2d platformerów Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 No po rozgrywce to tego nie widać, wygląda jak odgrzewany kotlet i kontynuacja stylu NSMB z NDS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 2 godziny temu, Sebas napisał: Yoshi's island to właśnie moja topka 2d platformerów a kiedy tę grę przeszedłeś? jedno z tych przykrych przypadków, gdzie gra słabo się zestarzała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 O Yoshi’s Island albo dobrze albo wcale. Spoiler arcydzieło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 1 hour ago, Figaro said: a kiedy tę grę przeszedłeś? jedno z tych przykrych przypadków, gdzie gra słabo się zestarzała. Jak wyszło na GBA Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 - "Mario Wonder przywróciło moją miłość do 2D Mario, czekałem na tę grę 20 lat (...) grając w Super Mario World, tak sobie wyobrażałem, że to by wyglądało "w rzeczywistości", żadna gra wcześniej tego tak nie oddała" - "od razu chce się przejść level innymi postaciami, bo możemy coś odkryć (...) niby klasyczny standard, ale jest w tej grze tyle, że nie można się oprzeć" - "wesoły, dziki i bardzo dziwny. (...) Gra od początku daje uczucie świeżości i nowej energii, choć znowu Bowser porwał księżniczkę" - "przyjemność bycia znowu w tym platformówkowaniu z Mario, ale każdy level to coś, czego jeszcze nie było (...) Wizualnie gra olśniewa, nie mogłem uwierzyć, ile kolorów i detali można było wpakować w każdy punkt (...) Tyle poziomów, postaci, znajdziek, nie mogę się doczekać na kolejne levele, na granie znowu tych samych leveli, i na granie ze znajomymi i rodziną" HYPE TRAIN PRZYJECHAŁ, WSIADAJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi