Czoperrr 5 010 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 1 hour ago, Homelander said: Widziałem na screenie z bijatyką. Przeciwnik ma Krzyż Żelazny bez swastyki i orła Wehrmachtu z pustym kółkiem w miejscu gdzie powinna być swastyka Może w trailerze nie ma żeby Niemcy nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 19 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Jeśli ktoś się martwił że w Indianie nie będzie nazistów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Przecież to normalne, że w trailerach swastyki zmieniają się w krzyże - w Wolfach, czy starym The Saboteur też tak było, ale w grach normalnie już "hakenkreuz", więc wyluzujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 41 minutes ago, ASX said: Jeśli ktoś się martwił że w Indianie nie będzie nazistów Super! Ale to tylko dowód na to, że nie tylko ja to zauważyłem i uznaję za problem Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Może na PC w 4k i 60fps będzie widać dobrze swastyki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia No kurwa w koncu. Snieg, dzungla, ruiny, grobowce, miasta, przygoda Momentami wyglada ladnie ale do u4 bez podjazdu no i nazwisko tego nieudacznika, gownianego midasa todda powoduje odruch wymiotny ale to sie moze udac. Mam dobre przeczucia Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 20 godzin temu, ASX napisał: ale będzie napierdalanie nazistów Spasł się trochę haaland 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Jedyne co mi się nie podoba to te przeskoki w tpp i obsraniec Baker jako indie ale poza tym wygląda na miłą gierke. Oby było jak najmniej bitki i to zagadki stanowiły główną część gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Jak ktoś ma wątpliwości co do przejść z FPP do TPP to polecam sobie przypomnieć Kroniki Riddicka bo tam jest to identycznie rozwiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Pokazują puzzle, więc wiedzą że ludzie na to czekają i widać, że chyba nie będzie to tylko jakiś mini dodatek do gameplayu. Niech już datę podają, bo mocne CZEKANKO Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Jesień 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 15 minut temu, balon napisał: Pokazują puzzle, więc wiedzą że ludzie na to czekają i widać, że chyba nie będzie to tylko jakiś mini dodatek do gameplayu. Niech już datę podają, bo mocne CZEKANKO niech tylko nie ogłupią tych zagadek, gdzie po 6 sekundach bezruchu Indy zacznie ci podpowiadać co robić, jak w pewnych grach Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia No zobaczymy jak będzie, mówili, że im więcej szukamy, tym więcej sekretów, więc wnioskuję, że będzie też sporo opcjonalnych znajdziek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 9 godzin temu, Figaro napisał: niech tylko nie ogłupią tych zagadek, gdzie po 6 sekundach bezruchu Indy zacznie ci podpowiadać co robić, jak w pewnych grach Sony. Tak szczególnie w Horizon Forbiden West. Ostatnio jak grałem była zagadka z jakąś datą i żebym czasem się nie pomyliłem zostałem poinformowany, że październik to 10 miesiąc w roku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia W dniu 20.01.2024 o 16:38, Czoperrr napisał: Jak ktoś ma wątpliwości co do przejść z FPP do TPP to polecam sobie przypomnieć Kroniki Riddicka bo tam jest to identycznie rozwiązane. Riddick miał super lore. Szkoda, że tak szybko umarła marka, bo miała gigantyczny potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 174 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 18 godzin temu, balon napisał: Pokazują puzzle, więc wiedzą że ludzie na to czekają i widać, że chyba nie będzie to tylko jakiś mini dodatek do gameplayu. Niech już datę podają, bo mocne CZEKANKO Q1 2025. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Teraz, suteq napisał: Q1 2025. Ty no weź, s styczniu 2025 po 5 latach GPU mi się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Myślę że wszystko co zapowiedzieli wyjdzie w tym roku. Na huj mieliby wogóle pokazywać Indiane jeśli wiedzieliby że będą przesuwać, narażając się na hejt. Przecież mogli to przytrzymać, nikt o tym nie wiedział i byłby spokój. Na czerwcowej konferencji Indy i Avowed dostaną konkretne już daty (tak jak było ze Starfieldem i Forza) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 8 minut temu, drozdu7 napisał: Na huj mieliby wogóle pokazywać Indiane jeśli wiedzieliby że będą przesuwać, narażając się na hejt. Chyba urodziłeś się wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia No przecież ja wiem że nieraz im się zdarzyło zjebac coś i przesunąć. Ale jakoś od zeszłego roku jestem optymistą i wydaje się że po prostu zaczęło trybić w tym kalendarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 22 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Nikt nie ogłasza daty premiery jeśli wie że jej nie dotrzyma. Jednocześnie robienie gier to na tyle skomplikowany proces że w ciągu tych kilku miesięcy jeszcze wiele rzeczy może pójść nie tak lub się wydłużyć, więc do ostatniego momentu nie można być pewnym że nie będzie opóźnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Fajne omówienie UVa, pisałem wcześniej no świetnie mi się go słucha. Oczywiście ma różne obawy względem zaprezentowanych gier ale mówi na tyle rzeczowo i daleko od jakichkolwiek wojenek, że często trudno się nie zgodzić. Nawet jest odniesienie o braku dat premier gier które wychodzą dopiero w drugiej połowie roku. No i ciekawe też o tym że skutki pandemii często są odczuwalne i dziś Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Mam w stosunku do tego tytułu mieszany stosunek jako fan marki i osoba, której nowe Wolfensteiny (a przynajmniej pierwsza część spod ręki Machinegames) nie przekonały. Z perspektywą nie mam problemu, zwłaszcza, jeżeli zostanie przy jej użyciu dobrze zrobiony element zagadkowy i platformówkowy. Walka wyglądała dla mnie dosyć niemrawo, więc liczę, że albo będzie jej mało, albo w praniu będzie miała feeling znacznie lepszy, niż na pokazanym gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi