Opublikowano 29 września29 wrz Blood Refreshed Supply.17 minut temu, devilbot napisał(a):Fajny indyk i ukryta perełka ten bloodChyba nie ma tematu o boomer shooterach a zakładać nowego mi się nie chciało, pozwij mnie.
Opublikowano 29 września29 wrz Myślałem, że może chodzić o Cultic. Mocna inspiracją Blood tworzona przez jednego gościa.
Opublikowano 7 października7 paź Wygląda jak darmowa gra na telefon, w której co 10 sekund lecą reklamy.
Opublikowano 8 października8 paź Absolum jutro premiera, a trochę PO CICHU, jak na to, jakiej gry się spodziewam. Strach zakładać temat, ale w skrócie mówiąc to widzę w tej gierce wiele oznak hiciora. Demko jest tak dobre... Trochę podejrzana sprawa, że nie widzę właściwie żadnych wspominek o tej grze.
Opublikowano 11 października11 paź Kurde, ale wkręca to Absolum Miałem se chwilę pyknąć, a już lecę 3 run. Te rougeliteowe mechaniki oczywiście, że uzależniają i się chce próbować kolejny raz będąc silniejszym, odblokowywanie nowych postaci też oddaje. No i beatem upowa całość jest ekstra, combosy, skille, ścieżki do wyboru, potworasy i bossy. Polecam se wziąć, tym bardziej za taką cenę.
Opublikowano wtorek o 13:384 dni Absolum rewelacja z każdej strony - od cudownej grafiki, przez soundtrack (kawałki Micka Gordona z bossami :O ) i angażujący gameplay. Mam nadzieję, że contentu jest tutaj jak najwięcej
Opublikowano środa o 15:253 dni Też cisne Absoluma na switchu i jestem zachwycony, ale po ludziach od SoR4 spodziewałem się co najmniej bdb beat em upa. Mocno mi to przypomina Dragon's Crown.Zawartości sporo, dużo rozgałęzień by urozmaicać runy i naprawdę fajne buildy można robić. Liczę jednak, że w przyszłości rozbudują trochę środkowe i ostatnią wyspę, bo w porównaniu z gigantyczną ilości lokacji z 1 wyspy to tam jest dużo mniej wyborów.Z minusów to chyba bym dał dosyć kiepski balans buildów, bo są rzeczy absurdalnie op trywializujące grę, a nie będące jakimś iq 200 wymagającym skilla(byle jaki build oparty na thorn daggers i dmg throwables robi absolutną siekę z bossów w tym final bossa) i są też buildy IMO dosyć kiepskie jak wiatr czy woda.
Opublikowano środa o 17:283 dni Zgadzam się co do zawartości, trzeba liczyć na dopakowanie dlc jak do sor4 z nowymi wyzwaniami, lokacjami i obowiązkowo postaciami.
Opublikowano czwartek o 19:252 dni @Soban Wiatr dziala swietnie na Cider ogolnie poza broken Chaosem ktory jest busted dla kazdego to jej najlepszy Element Karl woda i Throw Mastery moze one shootowac wszystko co moze rzucic...Super gierka 2 trofki do Platyny Rip zas nie bedzie w co grac...
Opublikowano piątek o 10:591 dzień Ion Fury: Aftershock od wczoraj jest dostępne na konsolach.Recka dla potencjalnie zainteresowanych:
Opublikowano piątek o 11:411 dzień Przedwczoraj miał premierę Ball X Pit, kolejny uzależniający rogalik. Idziesz ziomkiem i strzelasz kulkami w przeciwników, teoretycznie brzmi jak jakaś sraka ale ciężko się od tego oderwać. Wyszło chyba na każdą możliwą platformę. https://www.youtube.com/watch?v=xU1voPpJkJA