Opublikowano 19 października19 paź Jest wysoko ten Kula Dziura, prosty koncept zrealizowany bardzo dobrze. Wciąga jak wszystkie tego typu gierki, jak ktoś szuka szybkiej dopaminki to
Opublikowano 20 października20 paź Chyba nie było w temacie, ale rogaliki ostatnio w modzie, więc polecam grę, która już jakiś czas jest w Game Passie i jakoś do tej pory mi umykała:Roboquest
Opublikowano 22 października22 paź Pierwsze 2 ep wlasnie wyszły, podobno jest dobrze, może to nie Wolf Amoung Us 2, ale dobre i to, się sprawdzi jak wyjdzie całość.
Opublikowano 23 października23 paź Wygląda ekstra, opinie nawet nawet, kurde ten styl animacji wspaniały. Wiadomo kiedy reszta epizodów ma się pojawić?
Opublikowano 23 października23 paź W dniu 20.10.2025 o 08:44, Josh napisał(a):Mamy Bloodborne 2 w domuaz mi sie przypomniała taka gra jak nightmare creatures :)
Opublikowano 23 października23 paź Wczoraj odpaliłem ten Ball x Pit, w ogóle mi nie siadło. Ale od vampire survivors też się odbiłem.
Opublikowano 23 października23 paź 3 godziny temu, Szermac napisał(a):Wygląda ekstra, opinie nawet nawet, kurde ten styl animacji wspaniały. Wiadomo kiedy reszta epizodów ma się pojawić?12 listopada już będzie pełniak, o ile nie będzie obsuw. Super obsada, wreszcie trochę więcej gameplayu niż w innych grach Telltare (to robią starsi z ich studia, więc całość jest mocno oparta na ich byłych projektach) być może po premierze gra powinna mieć osobny temat, bo czuję, że to będzie hit.
Opublikowano 23 października23 paź Project Titan: The Redacted Files na SteamJoin Special Agent Detective Trevor Vanguard as he uncovers a world ending threat in the downtrodden mega city of Dynawatch. Explore, shoot and survive in this Action Adventure Sci-fi thriller and uncVibe przełomu PSX i PS2 jak rzadko.
Opublikowano 24 października24 paź W dniu 22.10.2025 o 22:21, KrYcHu_89 napisał(a):Pierwsze 2 ep wlasnie wyszły, podobno jest dobrze, może to nie Wolf Amoung Us 2, ale dobre i to, się sprawdzi jak wyjdzie całość.Kupiłem jednak dzisiaj...:)No wrażenia lepsze po 1 epizodzie, niż przy The Wolf Among Us, czyli moim absolutnym GOAT od Telltare.Niesamowicie wciąga historia i wybory, dialogi na poziomie lepszym, niż cokolwiek od Telltare i niesamowita oprawa audiowizualna, ale niespodziewany sztosik się trafił.Oczywiście grania tutaj dużo nie ma, QTE (które można wyłączyć) i jakieś hakowanie + potem mamy jeszcze mechanikę tytułową, która wygląda na dosyć ciekawą, ale nie o to w tym chodzi, klimat, oprawa audiowizualna i historia naprawdę sztos:).Gość zielony z początku gry mocno mnie rozbawił, fajnie, że gra ma taki dorosły klimat i czarny humor, to w grach rzadkie.Naprawdę polecam tego Blantmana.
Opublikowano 28 października28 paź Trochę taki vibe greckiej trylogii God of War w stylistyce Prince of Persia. Edytowane 28 października28 paź przez Czokosz
Opublikowano 28 października28 paź To mi przypomina bardzo polskie Achilles: Legends Untold. Jak ktoś nie grał to polecam bo spoko slasherek. Wstępnie czekam na Loulan ale na razie to gra widmo.
Opublikowano 28 października28 paź 3 godziny temu, XM. napisał(a):Grał ktoś? Gra twórców blasphemousaNawet temat jest, z pięcioma postami, z czego cztery moje lol. Mimo całego fanostwa Blasphemousa, chyba wszyscy odpuścili widząc żółe recenzje. Treść ma charakter, tylko chyba nikt nie chce dziś faktycznie grać w takie gry.
Opublikowano 28 października28 paź 41 minut temu, ogqozo napisał(a):Nawet temat jest, z pięcioma postami, z czego cztery moje lol. Mimo całego fanostwa Blasphemousa, chyba wszyscy odpuścili widząc żółe recenzje. Treść ma charakter, tylko chyba nikt nie chce dziś faktycznie grać w takie gry.A to nie to że to była zabugowane na start? Mnie nawet kusiło bo była jakaś promka na Switcha
Opublikowano 28 października28 paź Trochę jak AW zmiksowany z SH, tylko w 2d, ale te padakogenne wrzuty są nie do strawienia. Oby tylko na potrzeby zwiastuna.
Opublikowano 28 października28 paź Bugi też, ale gra ogólnie jest starodawnym komandosem, nie ma wielu współczesnych udogodnień gatunku, jest ciężko. W sumie rozumiem ich wiarę, bo Blasphemous też się tym promował, że jest nieco "oldskulową, ciężką" metroidówką/grą akcji 2D, ale jednak wyszło, że nie każdy gatunek ludzie łykają tak łatwo.Na promce teraz jest za 60 zł, niby pół ceny, ale konkurencja jest spora, żeby ludzie kupowali grę mającą 73 na MC (na Switchu znacznie niżej) nawet za 60 zł.Szkoda, bo podjęcie tej tematyki i estetyki przy jakości rozgrywki z Fire Emblema, albo chociaż Banner Sagi, to by super żarło.
Opublikowano 28 października28 paź Autor 15 minut temu, ogqozo napisał(a):Na promce teraz jest za 60 zł, niby pół ceny, ale konkurencja jest spora, żeby ludzie kupowali grę mającą 73 na MC (na Switchu znacznie niżej) nawet za 60 zł.Chyba nie byłeś w temacie Tormented Souls II.