Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Powiem tak dawno nie włączałem konsoli o 5 rano żeby se pograć chwilę tak ten sztos to dziś spowodował. Ile macie tych itemków do respeca? Ja znalazłem jeden jak do tej pory, a gdzie jestem to właśnie zbiłem chromatic trubadura.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No też mam jeden, zdobyty jeszcze w Lumiere. Ktoś wcześniej wspominał, że sekretne ścieżki i itemki mocno skitrane, może trzeba bardziej szukać
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. To narobiliscie smaka. Trzeba ukonczyc w koncu FF Rebirth i zabrac sie za to sztosiwo.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 23 minuty temu, Bzduras napisał(a):Widać, że porządny chłop! W ogóle spora część ekipy to byli pracownicy Ubisoftu i to pokazuje, że prawdziwe talenty dusiły się pod zarządem klepiącym reskiny asasynków w każdej możliwej grze.Ma w ulubionych grach Fajnala VIII, więc wszystko jasne. Gość z wybitnym gustem growym robi grę wybitną
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja wczoraj rozwaliłem bossa i tym samym zakończyłem tą wodną lokację. Chyba z 7h wczoraj nabiłem, dawnooo takiej wczuwy nie miałem, na razie pasuje mi wszystko. Czyli co najlepsze jrpg ostatnich lat od małych Francuzikow (expedition 33) i jednego Niemca (chained echoes)?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Coś czuję, że Pan Spencer przedłuży tę grę w gamepassie, ale to dobrze, kasy im nie pożałuje.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Głupie może pytanie, ale czy wie ktoś jak zrobić screen shota na ps, bez pauzy na ekranie?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Kup goty grę od pana francuza a nie jakieś gejmpassy jak prawnilny zagrajmer
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Biorąc pod uwagę jak oni wycenili swoją gierkę i jaka jest dobra to ta cena to jak za darmo.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Na konsolach wycenili wyżej, bo 219zł cyferka na PSN i 229zł na klocu. Tyle dobrego, że chociaż jest w Play Anywhere na tym drugim plus chmurka jak ma się GP.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Czyli tanio, jak gierka na premierę te ~10 lat wstecz. Gdzie dziś gnioty jak DA zasłonu czy murzynasrake wyceniają na 3 i pół bomby.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W porównaniu do Steamka to jednak więcej, bo tam z promką na start masz 161zł a potem będzie 179zł.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. U mnie prawilnie PUDEŁKO a jak się dalej tak gra będzie podobać to wesprę twórców zakupem upgrade do deluxe
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Upgrejdzik to po wypłacie wleci, tym francuzikom te pieniądze się po prostu należą!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):Widać, że porządny chłop! W ogóle spora część ekipy to byli pracownicy Ubisoftu i to pokazuje, że prawdziwe talenty dusiły się pod zarządem klepiącym reskiny asasynków w każdej możliwej grze.Stylówka menusów i pewne elementy interfejsu: PersonaDupeczki, muzyka, turowe walki: Final FantasySkillowe, efektowne granko: Devil May Cry (bloki czy kontry to po prostu Royal Guard Dantego)Tajemniczy, brutalny świat do eksploracji: Dark SoulsMotyw podróży: JourneyWszystko się zgadza. Pewnie gdyby Ubisoft nie pozbywał się takich ludzi, to by dzisiaj nie szorowali po dnie ze swoimi grami i nie musieliby się martwić o to, że zostaną wykupieni przez Chińczyków. Smutne, że takie talenty kiszą si25 minut temu, katoptg napisał(a):Głupie może pytanie, ale czy wie ktoś jak zrobić screen shota na ps, bez pauzy na ekranie?Też próbowałem, chyba się nie da :/ ta gra aż prosi się o jakiś photomode, może w którejś aktualizacji dodadzą.Wczoraj było bombańsko do 3 w nocy, dzisiaj pobudka krótko po 8, szybka kawa i jazda dalej z tematem. Jeszcze tak przez trzy dni, może nie umrę Teraz kończę lokację wodną i myślałem, że już mnie system walki nie zaskoczy, a tu nagle pojawiło się coś na wzór "mikiri" z Sekiro o_O Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Josh
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak się robi turowy system walki, czuć tu Lost Odyssey, wreszcie świetna kontra i unik na który mamy wpływ.Kilka moich walk no damage, jedna nawet z sub bossem.Jest ogień!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, Daffy napisał(a):Ja wczoraj rozwaliłem bossa i tym samym zakończyłem tą wodną lokację. Chyba z 7h wczoraj nabiłem, dawnooo takiej wczuwy nie miałem, na razie pasuje mi wszystko.Czyli co najlepsze jrpg ostatnich lat od małych Francuzikow (expedition 33) i jednego Niemca (chained echoes)?Zaraz odpalam też, zobaczymy o co tyle hałasu, że niby Francuziki zrobiły jRPG, dobre sobie hehehe.Wrzuta, może komuś się przyda, parę fixów na PC od Lyalla https://github.com/Lyall/ClairObscurFix
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 2 godziny temu, Bzduras napisał(a):Widać, że porządny chłop! W ogóle spora część ekipy to byli pracownicy Ubisoftu i to pokazuje, że prawdziwe talenty dusiły się pod zarządem klepiącym reskiny asasynków w każdej możliwej grze.A tu całość ekipy - sami zwyczajni ludzie, żadnych ulańców i kolorowłosych they/themów - tamto zostało w Ubisofcie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, Wredny napisał(a):A tu całość ekipy - sami zwyczajni ludzie, żadnych ulańców i kolorowłosych they/themów - tamto zostało w Ubisofcie.Dokładnie tak sobie wyobrażałem ekipę, która zrobiła tę grę. Zero zdziwienia. Normalni, fajni ludzie z pasją, którzy przede wszystkim chcieli zrobić dobrą grę, a nie przekaz propagandowy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, katoptg napisał(a):Głupie może pytanie, ale czy wie ktoś jak zrobić screen shota na ps, bez pauzy na ekranie?Chyba tak jak z Keną, da się to ominąć tylko robiąc sam zrzut. Czyli zależy od ustawień jakie masz co do screenshotów w konsoli, nie pamiętam jakie są dokładnie, ale zrób tę drugą rzecz w ustawieniach, odpowiedzialną za sam screenshot, nie za włączanie capture. Czyli zamiast wciśnięcia przycisku, przytrzymaj go, albo odwrotnie. Gram na Xboksie, ale zakładam, że tak jak w Kenie to nie włączy pauzy w grze. Albo w sumie druga możliwość to nagrać wideo ostatnich X sekund i zrobić screenshota puszczając to video hehe.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dziś już trzeci raz widzę o tej pauzie i obstawiam, że tak jak ogór pisze - ja mam ustawione wciśnięcie na screenshota i przytrzymanie do nagrywania - nie mam żadnej Pauzy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, messer88 napisał(a):Powiem tak dawno nie włączałem konsoli o 5 rano żeby se pograć chwilę tak ten sztos to dziś spowodował.Ile macie tych itemków do respeca? Ja znalazłem jeden jak do tej pory, a gdzie jestem to właśnie zbiłem chromatic trubadura.Pamiętam tego trubadura, myślę, że z góra 3 mógłbyś już mieć.W grze jest ich pewnie z kilkadziesiąt. Głównie są albo gdzieś jako itemka, albo wiele wypada ze specjalnych przeciwników (ale trzeba ich znaleźć), i wiele jest w sklepach (ale część sklepów też trzeba znaleźć).
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Koledzy jaki to erpegie jak to najlepsze gra muzyczna, bicik plynie I sobie robie uniki, skoki I counter tez wejdzie. No miod.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dla picitowców na wyłączenie sharpena i odblokowanie klatek w cutscenkach https://github.com/Lyall/ClairObscurFix/releases/tag/v0.0.3Co ten utwór jest zajebisty
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. wczoraj raptem 3 godzinki, ale w weekend szykuje mi sie niezly maraton.1 wrazenie - szok. szok, ze to naprawde dziala i wyglada jak na trailerach. szok, ze jest taka swietna muza. ze historia wciaga od razu. ze gejmplej jest W CHUJ miodny. rozwalenie tego pierwszego sub bossa opcjonalnego nie obrywajac ani razu dalo tone satysfakcji.wspaniala gierka sie szykuje.