Opublikowano 30 marca30 mar Stare chłopy a zamiast być na dzień dobry umiarkowanie sceptyczne nastawieniu po tym co się dzieje w tej branży, to się nakręcają jak dzieci w przedszkolu ;). Też liczę że będzie dobra giera :D. Edytowane 30 marca30 mar przez Kangus
Opublikowano 30 marca30 mar Nostalgia robi swoje, a trailer idealnie uderzał w klimaty pierwszej części. A co tu dużo mówić, nigdy więcej w życiu nie miałem takiego kopa w ryj, jak odpalenie pierwszych girsków na 360, to uczucie przeskoku graficznego nigdy już się w życiu nie powtórzyło i nie powtórzy. Sama gra oczywiscie wtedy też robiła mega dobre wrażenie.
Opublikowano 30 marca30 mar 6 minut temu, Moldar napisał(a):Nostalgia robi swoje, a trailer idealnie uderzał w klimaty pierwszej części. A co tu dużo mówić, nigdy więcej w życiu nie miałem takiego kopa w ryj, jak odpalenie pierwszych girsków na 360, to uczucie przeskoku graficznego nigdy już się w życiu nie powtórzyło i nie powtórzy. Sama gra oczywiscie wtedy też robiła mega dobre wrażenie.Nie no, największy przeskok to z generacji 5 na 6. RE z 1996 i Remake z 2002 to dobry przykład.
Opublikowano sobota o 19:531 dzień ale nie mogę się doczekać jutrzejszego pokazu, nie licząc gta6 to najbardziej wyczekiwany tytuł przeze mnie. modlę się żeby udało im się wypuścić w tym roku jeszcze, mimo zasranej premierami jesieni. sierpień, październik?
Opublikowano sobota o 21:451 dzień Przecież ten wrzesień to będzie jakaś rzeź jak jeszcze Gearsy wrzucą, też mocno czekam na prezentacje mam nadzieje że będzie ciężka atmosfera pierwszej części.
Opublikowano wczoraj o 08:54 1 dzień Jeff Grubb says Gears of War: E-Day was originally going to come to PS5, but the decision was "just made" to not bring the game to PS5zajebię ich tam jak anulują Horizon 6 na PS5
Opublikowano wczoraj o 08:59 1 dzień Niech anulują wszystko, gry ekskluzywne od wydawców first party premium smakują inaczej i chodzą lepiej. Microsoft zaczyna rozumieć.
Opublikowano wczoraj o 09:21 1 dzień Miło że w końcu ktoś tam zaczął myśleć i zrozumiał że exy są siłą marki. A tylu z braku nadziei stawało na czele marszu unifikacji rynku. Przegrali.
Opublikowano wczoraj o 09:28 1 dzień 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Niech anulują wszystko, gry ekskluzywne od wydawców first party premium smakują inaczej i chodzą lepiej. Microsoft zaczyna rozumieć. Niech wracają.Na tym rynku też co chwilę zmieniali decyzje
Opublikowano wczoraj o 09:30 1 dzień Najpierw to niech to ogłoszą oficjalnie, bo zaraz znowu okaże się, że poszła plotka w świat i będzie zdziwko jak wyjdzie inaczej.
Opublikowano wczoraj o 09:39 1 dzień 36 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Niech anulują wszystko, gry ekskluzywne od wydawców first party premium smakują inaczej i chodzą lepiej. Microsoft zaczyna rozumieć.Smak gry to kwestia subiektywna, ale pod jakim względem ekskluzywne E-Day miałoby działać lepiej niż odpalone na jakimś mocarnym PC np. na Steamie?
Opublikowano wczoraj o 09:49 1 dzień A to nie jest tak, że jak gra wychodzi tylko na jedną platformę to jest z reguły najbardziej dopieszczona?
Opublikowano wczoraj o 09:57 1 dzień 7 minut temu, Donatello1991 napisał(a):A to nie jest tak, że jak gra wychodzi tylko na jedną platformę to jest z reguły najbardziej dopieszczona?Przeszedłem jakoś 664 gry i tak mi się wydaję, hmm :).18 minut temu, ASX napisał(a):Smak gry to kwestia subiektywna, ale pod jakim względem ekskluzywne E-Day miałoby działać lepiej niż odpalone na jakimś mocarnym PC np. na Steamie?No z PC nie ma mowy że zrezygnują na tym etapie, ale patrząc przez pryzmat konsol sprawa oczywista, że nie będzie jęczenia, jak nie ma z czym porównać, poza tym zawsze tak było, że exy są bardziej dopracowane.Ja to nawet wywaliłbym pecety i zostawił do strategii, ale to już ortodox :).
Opublikowano wczoraj o 10:10 1 dzień 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Przeszedłem jakoś 664 gry i tak mi się wydaję, hmm :).Gratuluję. Całkiem sporo jak na kogoś kto odkrył gry w 2020
Opublikowano wczoraj o 10:11 1 dzień 13 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):poza tym zawsze tak było, że exy są bardziej dopracowane.Imho to nigdy nie było prawda dla obozu zielonych.
Opublikowano wczoraj o 10:19 1 dzień 48 minut temu, Bzduras napisał(a):Najpierw to niech to ogłoszą oficjalnie, bo zaraz znowu okaże się, że poszła plotka w świat i będzie zdziwko jak wyjdzie inaczej.Nie ma takiej potrzeby, info przyklepane przez PPE to wiarygodne i rzetelne źródło informacji z insider-ami oraz analitykami na całym globie.
Opublikowano wczoraj o 10:34 1 dzień Jeszcze jakby Microsoft mógł się odciąć od największej kuli u nogi, tylko jakoś tak głupio odcinać się pewnie od series S.Ale pewnie twórcy E-day wcale nie uważają że robienie wersji dla konsolowego mongoła jest męczące i daremne. Edytowane wczoraj o 10:35 1 dzień przez Rtooj
Opublikowano wczoraj o 10:36 1 dzień Z tym dopracowaniem to nie ma uniwersalnej zasady. Taka multiplatformowa Forza Horizon 6 jest super zoptymalizowana od handheldow, po konsole, a kończąc na mocarnych pecetach.Konieczność przygotowania gry pod różne konfiguracje ta zawsze więcej pracy dla developera, ale dobry zespół dopracuje grę na różne urządzenia, a słaby polegnie choćby miał robić grę tylko na jeden sprzęt.