Skocz do zawartości

Mafia: The Old Country

Featured Replies

Opublikowano

Wygląda nietypowo, ale fajnie, coś nowego, coś świeżego. Nie pamiętam gry, w której można jeździć koniem, a za chwilę samochodem. Liczę na mocną i wciągająca fabułę. No i też mam nadzieję, że te efektywne headshoty czy inne strzały zostaną i będą tak ukazane, jak na zwiastunie.

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czekam mocno. Jak mi brakuje takich krótkich, ale intensywnych giereczek z czasów ps3/360. Żadnych rozwleczonych zadań pobocznych w bezdusznym openworldzie

• Ostatnio remake jedynki, teraz prequel(pewne ze znanymi postaciami w ich latach młodości). Trochę bezpiecznie, bo nie chcą ruszyć do przodu(i gdzieś tam rzucić rękawic GTA VI, nawet jeśli to od zawsze

Opublikowano
18 godzin temu, Plackus napisał(a):

Chyba zapowiada się mniejszy projekt sądząc po cenie.

Już niedługo będzie więcej wiadomo ale na pewno nie będzie to typowa mafia jaką znamy

O tym samym pomyślałem. Wpisałem w google jaki ma byćczas tej nowej gry, a AI odpowiada że od 10 do 15 godzin. Ciekawe czy okaże się to prawdą.

Opublikowano

Czyli tyle co dwójka. 14 rozdziałów tam było, większość na mniej niż godzinę. Tam i tak część misji wycięli i przedstawili w formie filmiku.

Opublikowano

Jeśli dostaniemy dobrą, mocną, gangsterską fabułę to spoko, niech to będzie w takiej formie. Lepiej tak, niż mieliby sztucznie rozwlekać historię i wrzucać tu kompletnie niepasujące rzeczy.

Opublikowano

Wleciał nieco rozbudowany gameplay-behind the scenes-zwiastun.

Opublikowano

O gameplay będę się martwił do dnia premiery i chyba nic nie zapowiada sporej poprawy względem rimejku jedynki i trójki, ale ten klimacik fsg super że tak skaczą po latach w tej serii bo mimo wszystko w takim temacie łatwo pójść na łatwize i się okopać w jakimś chicago w latach 40' i tam siedzieć przez 10 części

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

O gameplay będę się martwił do dnia premiery i chyba nic nie zapowiada sporej poprawy względem rimejku jedynki i trójki, ale ten klimacik fsg super że tak skaczą po latach w tej serii bo mimo wszystko w takim temacie łatwo pójść na łatwize i się okopać w jakimś chicago w latach 40' KAMUROCHO i tam siedzieć przez 10 części

Opublikowano

Czekam mocno. Jak mi brakuje takich krótkich, ale intensywnych giereczek z czasów ps3/360.

Żadnych rozwleczonych zadań pobocznych w bezdusznym openworldzie fsg

Opublikowano

To jaką strukturę ta Mafia ma? Do czego podoba? Tam będzie jakieś miasto, aktywności, coś podobnego?

Opublikowano

Chyba miks korytarzowych liniowych etapów ( i pościgi) plus mniejsze lokacje w ramach danej misji.

Przynajmniej mi się tak wydaje.

Opublikowano

Trza poczekać jednak do premiery, co powiedzą recenzenci i gracze, bo day one na tę chwile nie wchodzi w rachubę.

Opublikowano

Nie no na bank będzie open-world, bo to Mafia przecież.
Po prostu nie będzie świata zajebanego szajsem, jak w części trzeciej, a raczej powrót to lokacji, które są tłem wartko prowadzonej fabuły, jak w dwójce, tudzież remake'u.