Skocz do zawartości

Mafia: The Old Country

Featured Replies

Opublikowano

Wygląda nietypowo, ale fajnie, coś nowego, coś świeżego. Nie pamiętam gry, w której można jeździć koniem, a za chwilę samochodem. Liczę na mocną i wciągająca fabułę. No i też mam nadzieję, że te efektywne headshoty czy inne strzały zostaną i będą tak ukazane, jak na zwiastunie.

• Odpowiedzi 112
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czekam mocno. Jak mi brakuje takich krótkich, ale intensywnych giereczek z czasów ps3/360. Żadnych rozwleczonych zadań pobocznych w bezdusznym openworldzie

• Ostatnio remake jedynki, teraz prequel(pewne ze znanymi postaciami w ich latach młodości). Trochę bezpiecznie, bo nie chcą ruszyć do przodu(i gdzieś tam rzucić rękawic GTA VI, nawet jeśli to od zawsze

Opublikowano
18 godzin temu, Plackus napisał(a):

Chyba zapowiada się mniejszy projekt sądząc po cenie.

Już niedługo będzie więcej wiadomo ale na pewno nie będzie to typowa mafia jaką znamy

O tym samym pomyślałem. Wpisałem w google jaki ma byćczas tej nowej gry, a AI odpowiada że od 10 do 15 godzin. Ciekawe czy okaże się to prawdą.

Opublikowano

Czyli tyle co dwójka. 14 rozdziałów tam było, większość na mniej niż godzinę. Tam i tak część misji wycięli i przedstawili w formie filmiku.

Opublikowano

Jeśli dostaniemy dobrą, mocną, gangsterską fabułę to spoko, niech to będzie w takiej formie. Lepiej tak, niż mieliby sztucznie rozwlekać historię i wrzucać tu kompletnie niepasujące rzeczy.

Opublikowano

Wleciał nieco rozbudowany gameplay-behind the scenes-zwiastun.

Opublikowano

O gameplay będę się martwił do dnia premiery i chyba nic nie zapowiada sporej poprawy względem rimejku jedynki i trójki, ale ten klimacik fsg super że tak skaczą po latach w tej serii bo mimo wszystko w takim temacie łatwo pójść na łatwize i się okopać w jakimś chicago w latach 40' i tam siedzieć przez 10 części

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

O gameplay będę się martwił do dnia premiery i chyba nic nie zapowiada sporej poprawy względem rimejku jedynki i trójki, ale ten klimacik fsg super że tak skaczą po latach w tej serii bo mimo wszystko w takim temacie łatwo pójść na łatwize i się okopać w jakimś chicago w latach 40' KAMUROCHO i tam siedzieć przez 10 części

Opublikowano

Czekam mocno. Jak mi brakuje takich krótkich, ale intensywnych giereczek z czasów ps3/360.

Żadnych rozwleczonych zadań pobocznych w bezdusznym openworldzie fsg

Opublikowano

Tym bardziej że kosztuje 200zl, a nie 3.5 bomby. Zobaczymy na ile faktycznie będzie tego grania.

Opublikowano

To jaką strukturę ta Mafia ma? Do czego podoba? Tam będzie jakieś miasto, aktywności, coś podobnego?

Opublikowano

Chyba miks korytarzowych liniowych etapów ( i pościgi) plus mniejsze lokacje w ramach danej misji.

Przynajmniej mi się tak wydaje.

Opublikowano

Trza poczekać jednak do premiery, co powiedzą recenzenci i gracze, bo day one na tę chwile nie wchodzi w rachubę.

Opublikowano

Nie no na bank będzie open-world, bo to Mafia przecież.
Po prostu nie będzie świata zajebanego szajsem, jak w części trzeciej, a raczej powrót to lokacji, które są tłem wartko prowadzonej fabuły, jak w dwójce, tudzież remake'u.