Opublikowano 25 września 20241 r 5 godzin temu, Observer napisał(a): Ubisoft spierdolił ze strachu z targów jak się dowiedział że to zapowiedzą. Aż się przypomina Gołota z Tysonem, tylko tutaj przed pierwszym gongiem.
Opublikowano 25 września 20241 r Znów będzie jatka z całą otoczką tej aktorki ehh w każdej grze coś musi być
Opublikowano 25 września 20241 r Jakoś mnie wcale nie zdziwiło że zagramy babą. Ale Czuszima była zajebistą przygodą więc liczę tutaj na równie udaną zabawę.
Opublikowano 25 września 20241 r No ja liczyłem, że Ghost wyskoczy poza wyspy. Korea, Chiny, Indie. A tu zawód i jeszcze kobieta. Jaram się ale jarałbym się bardziej gdyby nie to.
Opublikowano 25 września 20241 r 20 minutes ago, Rozi said: Już jest znana aktorka, która zagra Atsu: Niech mnie chuj no i elegancko, chłop i baba w jednym to nie ma co narzekać na głównego bohatera.
Opublikowano 25 września 20241 r Oj jak zarzucili westernową nutką w pewnym momencie to zrobiło robotę
Opublikowano 25 września 20241 r W asasinku nikt na babe nie narzekał, bo dali murzyna do odciągniecia uwagi.
Opublikowano 25 września 20241 r 26 minut temu, Rozi napisał(a): Już jest znana aktorka, która zagra Atsu: Niech mnie chuj To, że jest taka w życiu, to nie znaczy, że będzie taka w grze, prawda?
Opublikowano 25 września 20241 r 1 minutę temu, Shen napisał(a): W asasinku nikt na babe nie narzekał, bo dali murzyna do odciągniecia uwagi. No musieli to zrobić i znowu zamiast skupić się na gameplayu będzie jebanie baby lesby przez 99% czasu na forum xDD.
Opublikowano 25 września 20241 r To zależy czy ma zagrać siebie, czy wcielić się w inna rolę. 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): To, że jest taka w życiu, to nie znaczy, że będzie taka w grze, prawda?
Opublikowano 25 września 20241 r Ale z niej silna i niezależna kobie... mężczy... genderfluidowe osobiszcze
Opublikowano 25 września 20241 r 10 minut temu, PiotrekP napisał(a): W SB dali bohaterce odpowiednie walory i też nikt nie narzekał Narzekania były, ale drugiej strony co nawet nie zagrała.
Opublikowano 25 września 20241 r 8 minut temu, Josh napisał(a): dobre, widać twarda babka jak samuraj to pasuje
Opublikowano 25 września 20241 r Ciekawe czy w grze też będzie krzyczeć na najebanych ludzi i flexować się tym na twitterku.
Opublikowano 25 września 20241 r Odnośnie technikaliów wygląda dosyć podobnie do GoT, włącznie ze średniej jakości shaderami skóry i ogólnie modelami postaci tylko "ok". Para poszła na dużo lepszy draw distance i wygląda na to, że też na RT shadows. Być może też RTGI, ale to akurat może być ręcznie ustawione oświetlenie dla wstawek i konkretnych miejsc i okaże się później.
Opublikowano 25 września 20241 r 26 minut temu, jimmy napisał(a): Curwa kolejny temat przejęty przez Josha będzie Bez jaj, nie można dać mu bana na ten temat czy coś? Jego jedyny celem w tym temacie będzie nieustanne zatruwanie miejsca.
Opublikowano 25 września 20241 r 3/4 postow o tym, ze sie gra kobieta, foruming nigdy nie zawodzi. trailer w ogole mysle dojebany, dla mnie tez mocno na plus, ze nie eksploatuja Jina tylko dostaniemy nowa historie z nowymi bohaterami.
Opublikowano 25 września 20241 r Autor 1 minutę temu, Ölschmitz napisał(a): 3/4 postow o tym, ze sie gra kobieta pięknie to wyjaśnił @Homelander dlaczego tak się dzieje
Opublikowano 25 września 20241 r Blue Eye Samurai sobie jeszcze raz obejrzę i Shoguna i pogram sobie w chinkę w japonii na PPE jakiś typ w komentarzach pisze, że Tomb Raider jest realistyczny bo kobiety są archeologami
Opublikowano 25 września 20241 r Grę robi sucker punch a nie naughty dog i gorilla games więc jednak jest spora szansa że to będzie bardzo fajna chińska dziewucha którą da się polubić
Opublikowano 25 września 20241 r Odważna ale moim zdaniem dobra decyzja z przejściem w inną epokę, i zrobieniem nowych bohaterów. Liczę na coś podobnego z Uncharted jak kiedyś wróci. GoT było przyjemne, więc tutaj powinno byc podobnie.