Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 36 minut temu, messer33 napisał(a):Machanie mieczykiem niestety też podobnie.Nie no machanie mieczykiem to jest zupełnie inne. Coś mi się kojarzy, że w starszym filmie pokazywali system walki i bardziej przypominał ten z kcd.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No w sensie że dla mnie tak samo drewniane z wyglądu jak to z Wieśka. Ale starczy żeby było znośne bo nie walka się ta gra będzie bronić.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Wygląda średnio, no ale wiadomo, tutaj chodzi o fabułę, dialogi, postacie i kto wie, może jakieś bardziej złożone podejście do DECYZJI i KONSEKWENCJI, bo wygląda to jakby mocno na to stawiali.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 11 minut temu, Dahaka napisał(a):Wygląda średnio, no ale wiadomo, tutaj chodzi o fabułę, dialogi, postacie i kto wie, może jakieś bardziej złożone podejście do DECYZJI i KONSEKWENCJI, bo wygląda to jakby mocno na to stawiali.Podobno będzie można ukończyć grę bez sukcesu w żadnym queście xD.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Te czasówki mnie tylko niepokoją, nienawidzę czegoś takiego w grach.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak ogólnie to te materiały walą ciętą toporem gierkę AA, grafa, animacje, ogólne drewienko. I to byłoby do przeżycia jakby ta gra dostarczała wszystkim innym i była odpowiednio wyceniona... Za 40$ mamy Clair Obscur i Tainted Grail i imho właśnie wygląda na taki target(bliżej tej drugiej gierki w odbiorze), a oni wylecieli z 70$.... Pragmata była za 60$ i to powinien być sufit po tym co pokazują. Jeszcze się pewnie się okaże że na premierę wyjdzie zabugowana pod korek :). Za 70$ to powinien być top of the top pod każdym względem. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Kangus
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Klimat fajny, zarys fabularny też ciekawy wraz z koncepcja wizji świata z wampirami, ale te drewniane animacje są straszne. Zwykłe otwieranie drzwi, wygląda tandetnie, jakby fizyka nie istniała. Bohater wchodzi jak do obory. Walka oglądając z boku, nie podoba mi się. Brak finezji w ruchach i miękkości. Obiekty chaotycznie machają do siebie. Myślę że tak juz zostanie do premiery. Na razie obserwuję i poczytam opinie po premierze.