Opublikowano 31 sierpnia31 sie Dzisiaj recenzje zgadza się? Zobaczymy co pismaki mówią o grze i jak ją odbierają. Choć to ostatnimi czasy często marny wyznacznik jakości, raz że gusta są różne a dwa... no cóż branża mocno dołuje w tej kwestii.Samą wielkością mapy też nie specjalnie się przejmuje, taki gothiczek boży to raptem trzy wiochy, dwie kopalnie, świątynia i kilka ścieżek w górach a jest napakowany zawartością. Bardziej mnie interesuje czy to trzyma się kupy już dziś. UE5 to jednak trochę kasztan, ale rozumiem że to oszczędność czasu i pieniędzy dla developerów, tylko szkoda że moim kosztem xd.Co do historii i reżyserii to jakoś jestem spokojny, choć chyba wypada dłuższy materiał zobaczyć z gry zamiast samych urywków jak do tej pory. Ten uciekający czas też mnie nie specjalnie frapuje, w takim bg3 które przeszedłem dwa razy nadal są sceny i zakończenia które przegapiłem i nie mam bólu zadka o to.Ciekawi mnie też walka, bo z zapowiedzi to nie jest tylko wciskanie x na pałę, ale to trzeba samemu doświadczyć.Na razie czekam z zakupem, choć najpewniej i tak do czwartku pęknę, zobaczymy jeszcze jak będzie z czasem.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie 13 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Przewiduję meta 88oczywiście niech będzie jak najwyżej ale myślę że 85 max.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Żebyś się nie zdziwił z tym 88. Tu może być 60 jak i 80. Totalna niewiadoma. Ale ciekaw jestem tych recenzji
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Kogo to obchodzi? Dzisiejsze recenzje straciły jakąkolwiek wiarygodność.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Zawsze można posłuchać SkillUpa albo ACG, o ile wezmą się z grami za bary. Jest w tym jakaś wartość informacyjna i rozrywkowa, fajnie chłopaki nawijają Edytowane 31 sierpnia31 sie przez Resident Debil
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Dokładnie, wyjebane w te oceny. To co pokazali mi się podobało i biore day1.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Mocny wajb Berserka ;O Edytowane 31 sierpnia31 sie przez Resident Debil
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Gra była na okładce każdego żyjącego magazynu growego świata, myślę, że to dobry progostyk.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Najbardziej przed szereg wyskoczył chyba GI odpuszczając sobie oklepane artworki z gry na okładce
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Moje bingo, to zdanie, że to wiedźmin 3 2.0 w którymś portalu, na dobrą walkę nie liczę po tym co zobaczyłem, bardziej na fabułę, postacie i eksplorację, no i ten wampirzy klimacik.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Gra była na okładce każdego żyjącego magazynu growego świata, myślę, że to dobry progostyk.Jest to jakiś fenomen, ile promocji przez ten rok widziałem wszędzie w mediach tej gry. "Edge" nie tylko miał cover story, które cytowałem, ale WIELE kolejnych zapowiedzi na każdym etapie. Nie wiem czy o jakiejkolwiek grze tyle pisali od czasów Cyberpunka i Eldena. Jednak mówimy o bardzo, bardzo popularnym temacie. Wiedźmin 3 nie tylko sprzedał kolosalną liczbę sztuk, ale jego fani są też w dość dużej mierze naprawdę oddanymi fanami, interesującymi się tym wszystkim. Ta gra stworzyła jeden z najsilniejszych fandomów XXI wieku. No, przynajmniej jeśli mówimy o grach single dla "naszego pokolenia".
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Nie no ludzie Po tym średniaku żeby nie napisać kasztanie którego ukończyłem w mękach czyli Beast of reincarnation to Dawnwalker za same dialogi które są wypowiadane z pasją, emocjami to najmniej 80 na meta się należy xD
Opublikowano 31 sierpnia31 sie 9 minut temu, Ukukuki napisał(a):I była technicznym kupsztalem na premierę.No tak, to prawda.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie 88 nie będzie, ale okolice 85 to super wynik, a resztę sprawdzą gracze :).niestety na konsoli się gra zacina link do tego momentu https://youtu.be/mYicT52UdE0?t=1769
Opublikowano 31 sierpnia31 sie 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):88 nie będzie, ale okolice 85 to super wynik, a resztę sprawdzą gracze :).No i co wybrać najpierw do uja pana XD
Opublikowano 31 sierpnia31 sie PurePC.plTest wydajności The Blood of Dawnwalker - Jakie wymagania...Jakie są wymagania sprzętowe The Blood of Dawnwalker? Test wydajności kart graficznych NVIDIA GeForce i AMD Radeon w grze The Blood of Dawnwalker,Oj ale kasztan optymalizacyjny będzie w chuj