Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Blood of Dawnwalker

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

No i co wybrać najpierw do uja pana XD

ja biorę dwie gry ale japońska perła od Capcomu będzie lepszym wyborem do grania na premierę, wampira pewnie bedą z 10x paczować w najbliższym okresie

• Odpowiedzi 800
  • Wyświetleń 48,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czaicie mieć jedno życie, którego każda mijająca minuta nigdy nie wróci, móc z nim zrobić wszystko, i wybrać: spędzę cały ten czas licząc każdą klateczkę i piksel w świecie którego nawet nie ma bo jes

• Ken Adams
    Ken Adams

the Blood of Dawnwalker >>> gta vi

Opublikowano

A wjedzie dayone nie ma co żałować. Zwłaszcza że ten trailer ze współczesności mnie napalił i liczę że kiedyś zrobią druga część.

Opublikowano
Teraz, messer33 napisał(a):

ja biorę dwie gry ale japońska perła od Capcomu będzie lepszym wyborem do grania na premierę, wampira pewnie bedą z 10x paczować w najbliższym okresie

No rozbudowane gry zawsze ciężej dopracować, a Capcom robi proste gry :D. To fakt.

IGN 9/10, może jednak gra jest słaba, nie no fajnie fajnie, że i prasa doceniła, mimo oczywistych problemów technicznych.

Opublikowano

Jak cała ramówka jesienna będzie dowalona takimi bangerami jak na początku września (ofc o GTA już nie wspominając), to trzeba będzie zadbać o odpowiednie zarządzanie czasem nie tylko w Dawnwalkerze obama

Opublikowano
7 minut temu, Kuba0101 napisał(a):

bL98WF.jpg

Trzeba wspierać polskie produkty

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

image.png

Kuszące, ale mam zasadę - jedna gra naraz, kończę i następna. P

Teraz, Shen napisał(a):

Trzeba wspierać polskie produkty

Ale to Capgod.

Opublikowano

No to lypa, trzeba brać, tak coś czułem. Nagle hajpik mnie wziął, więc Rosomak poczeka w takim razie, bo jak dodam do tego Control i GTA to nie ma szans tego wszystkiego ogarnąć… jeszcze ten remastered edition Wieśka, który aż się prosi o kolejne przejście przed dodatkiem.

Opublikowano
4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Najlepsza gra RPG o wampirach w historii ma 80 od krytyków

image.png

tyv6y76bgh7.jpg

sf5e5gfg.jpg

Opublikowano

No strasznie wyjebało na tą jesień. Ja wleciałem teraz w pięknego Stalkera 2. A tu chciałbym Halo, nowy Control, Dawnwalker, Gearsy.

Teraz też jak czytam wasze opinie o nowym Plague Tale to tak samo zagrałbym mocno

Opublikowano
4 minuty temu, Masorz napisał(a):

No to dowieźli

Screenshot_20260831_173944_Samsung Browser.jpg

Z cyklu weź najgorszą reckę z 55, wytnij coś i wrzuć na forum? Fajnie, że nawet oni docenili story, mimo, że nie każdemu spodoba się na pewno zarządzanie czasem w open worldzie.

Chris Avellone( napisał m.in. Planescape Torment, Fallout 2, Fallout New Vegas) dał nawet 10/10, mówiąc, że story weszło mocno i gra jest brutalna i mroczna (jak na wampiry przystało), a mało questów zakończył happy endem, co ostatni raz było możliwe w Baldurze 3 i może rimejczku Gothica, bo niestety mało RPGów daje dzisiaj takie możliwości, a tutaj na to postawili kosztem innych rzeczy i szacun im za wielkie jaja, ave.

Day0

image.png

Opublikowano

Jezu ta walka xd Chłop zadaje 1000+ obrażeń, a przeciwnikom nawet 3 mm pasek nie spadnie.

Opublikowano

Po Crimson Desert żadne sterowanie nie bedzie straszne. Jedyne z minusów co mnie martwi to ten goniący czas.

Screenshot_20260831_180750_Firefox.jpg

Screenshot_20260831_180803_Firefox.jpg

Opublikowano
14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Chris Avellone( napisał m.in. Planescape Torment, Fallout 2, Fallout New Vegas) dał nawet 10/10, mówiąc, że story weszło mocno i gra jest brutalna i mroczna (jak na wampiry przystało), a mało questów zakończył happy endem, co ostatni raz było możliwe w Baldurze 3 i może rimejczku Gothica, bo niestety mało RPGów daje dzisiaj takie możliwości, a tutaj na to postawili kosztem innych rzeczy i szacun im za wielkie jaja, ave.

a gdzie ta jego recka jest?

Opublikowano

No wlasnie oglądam recke nr geja i faktycznie ta walka wydaje się mega żmudna i nuzaca.

Wali jakiegoś niedźwiedzia a tam po mm życie leci.

Nie wyglada to ciekawie i satysfakcjonujaco, typowe gąbki.

Duży plus za klimat i fabułę.

Akurat to dla mnie bardzo ważne aspekty, wiec jak juz popaczuja to można sie zastanowić nad zakupem.

Opublikowano

Grucha z ppe dał 8,5.

Czyli wniosek jest taki, że dobra gra, ale do ideału w postaci Starfielda 10/10 jeszcze trochę brakuje.

Opublikowano
23 minuty temu, Schranz1985 napisał(a):

No wlasnie oglądam recke nr geja i faktycznie ta walka wydaje się mega żmudna i nuzaca.

Nie wiem jak to oglądałeś, bo ja słyszałem, że: "system walki to złoto" D

Opublikowano
7 godzin temu, Resident Debil napisał(a):

Najbardziej przed szereg wyskoczył chyba GI odpuszczając sobie oklepane artworki z gry na okładce

378_reveal_cover.jpg.webp

Co to za baba na okładce? Ciekawe czy tak sobie wymyślili czy w grze pojawia się jakaś wampirza towarzyszka. Bo babom się chyba nie da grać.

Wysoka ocena od IGN to dla mnie flaga ostrzegawcza ;)

Ogólnie jestem zawiedziony ocenami, bo jakby wyszedł z tego jakiś crap, to bym nie miał FOMO, hajpu, itd. ;)

Opublikowano
58 minut temu, GearsUp napisał(a):

a gdzie ta jego recka jest?

On chyba nie pisze recenzji, to jest pisarz, pewnie w jakimś podcaście albo na innym forum, ale nie znam szczegółów, info z gafa. Wszyscy docenili pisarstwo w tym tytule, co jest rzadkością, czuję w kościach sztosiwo. No ale koniec hypowania, bo to zabronione, walka na pewno ssie, a wersji na S2 nie ma, świat mały, a 3 W3 lepszy :D.

RPG Site:

image.png

Opublikowano
38 minut temu, Kuba0101 napisał(a):

Nie wiem jak to oglądałeś, bo ja słyszałem, że: "system walki to złoto" D

co do walki to trzeba poczekać na opinie Kiszczaka

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

pewnie w jakimś podcaście albo na innym forum, ale nie znam szczegółów, info z gafa

Imo przeczytałeś fejkowego tweeta, tam jest modne wsadzanie w cytat wypowiedzi znanych ludzi, którzy niczego takiego nie powiedzieli/napisali

34rergerg.jpg

3refergr.jpg