Opublikowano 31 sierpnia31 sie 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):Imo przeczytałeś fejkowego tweeta, tam jest modne wsadzanie w cytat wypowiedzi znanych ludzi, którzy niczego takiego nie powiedzieli/napisaliNie będę sie kłócił, ale widziałem go już w kilku niszowych podcastach i czasami posty też gdzieś napisze na Linku, gdzie też go mam, więc się nie zdziwię jak grał przed premierą i twoje AI tego nie wie, bo nie każdy film ma transkrypcję, szczególnie Twitch, a pod spodem są zwykli ludzie i forumowicze na Gafie z 5000 postów to ktoś komu też można zaufać powiem szczerze:). Tak czy inaczej gościa zapytali na gafie skąd Wie, może wpadnie link do podcastu.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Wogóle jakoś wcześniej ten aspekt presji czasowej mi umknął.Ktoś w skrócie może napisać na czym on polega w samej rozgrywce?
Opublikowano 31 sierpnia31 sie 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Wogóle jakoś wcześniej ten aspekt presji czasowej mi umknął.Ktoś w skrócie może napisać na czym on polega w samej rozgrywce?UV dobrze to tłumaczy i opisuje w swojej recenzji, masz timestampa.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie no i spoko. wiem że to niepopularne, ale szanuję pewną presję czasową w grach.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Tylko, że koniec końców wychodzi, że ta presja czasowa to taka troszkę sztuczna. Grając normalnie da się zrobić 90% zawartości, a nawet osiągnięcie deadline'a nie kończy gry tylko dzieje się coś ważnego fabularnie po czym można grać dalej. Pewnie jakieś złe zakończenie się odpala a żeby mieć dobre to trzeba zmieścić się w limicie. Na szczęście można tuż przed skończeniem zapisać, przejść, a potem wczytać i dobić 100%. Ogólnie wydaje się to spoko mechanika ale to, że samo podnoszenie niektórych rzeczy też zabiera czas to głupota.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Chłopaki z Rebel Wolves chcieli, żeby ich gra chociaż trochę różniła się od Wiedźmina 3, więc wymyślili upływ czasu. Sam w sobie pomysł nie jest zły i dopóki sam nie przetestuję to trudno cokolwiek w tej kwestii osądzać. Jednak, jeśli opieramy się na tym, co powiedział UV to zupełnie nie widzę sensu, aby jakaś tam czynność, czy wybór zabierały, aż 6 takich slotów czasu. Może się okazać, że cały ten motyw to trochę wydmuszka jak dbanie o obóz w RDR2.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie 25 minut temu, suteq napisał(a):Tylko, że koniec końców wychodzi, że ta presja czasowa to taka troszkę sztuczna. Grając normalnie da się zrobić 90% zawartości, a nawet osiągnięcie deadline'a nie kończy gry tylko dzieje się coś ważnego fabularnie po czym można grać dalej. Pewnie jakieś złe zakończenie się odpala a żeby mieć dobre to trzeba zmieścić się w limicie. Na szczęście można tuż przed skończeniem zapisać, przejść, a potem wczytać i dobić 100%.Ogólnie wydaje się to spoko mechanika ale to, że samo podnoszenie niektórych rzeczy też zabiera czas to głupota.To akurat na plus bo bałem się że po 30 dniach jest definitywny koniec rozgrywki.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie To jedno przejście się zrobi na luzaku, a drugie na szybko. Ten UV chyba uczciwa recka, obejrzałem całą.
Opublikowano 1 września1 wrz Unlock time!Polski oddział IGN stanął na wysokości zadania w promocji tytułu
Opublikowano 1 września1 wrz 17 godzin temu, drozdu7 napisał(a):Wogóle jakoś wcześniej ten aspekt presji czasowej mi umknął.Ktoś w skrócie może napisać na czym on polega w samej rozgrywce?Remigiusz zwany Rockiem powiedział, że ta presja czasowa nie jest tak mocno odczuwalna jakby się mogło wydawać. Nastukał ponad 20h i zeszło mu na to 20 dni w grze. Powiedział, że spokojnie można dojść do ostatniego bossa po 15 dniach przy normalnym graniu. On grindował jeszcze postać. Chociaż jest tam kilka głupich momentów, gdzie przez coś kompletnie nielogicznego za jednym zamachem stracił 3 dni i było to jakoś średnio wytłumaczone.Tak więc wygląda na to, że ten upływ nie bedzie takim dużym ciśnieniem dla gracza. Edytowane 1 września1 wrz przez addhoc
Opublikowano 1 września1 wrz Z innej beczki, komuś już PC steelbook edition wysłali?Archon mocno o trybie 60 fps na Pro (będzie łatka na łatkę)Działa bardzo płynnie, tylko coś chyba na szybko wypuścili i prezestawia tryby, warto sprawdzić, czy jest 4k 60 fps w opcjach konsoli wymuszone.
Opublikowano 1 września1 wrz Tyle dobrych gier we wrześniu, że kusi szturm na zamek Brencisa od razu po rozpoczęciu gry, żeby też w inne tytuły pograć.
Opublikowano 1 września1 wrz 6 minut temu, Czokosz napisał(a):Tyle dobrych gier we wrześniu, że kusi szturm na zamek Brencisa od razu po rozpoczęciu gry, żeby też w inne tytuły pograć.A co tam jeszcze ciekawego wychodzi i co polecasz? Ja wiem tylko o Wolverinie.
Opublikowano 1 września1 wrz Lurkuję sobie temat i widzę, że chłopaki nieźle nagrzani na Wiedźmina: Daywalker minus Wesley Snipes. I chyba nie tylko na tutejszym forum tak jest Edytowane 1 września1 wrz przez Resident Debil
Opublikowano 1 września1 wrz 12 minut temu, Resident Debil napisał(a):Lukruję sobie temat i widzę, że chłopaki nieźle nagrzani na Wiedźmina: Daywalker minus Wesley Snipes. I chyba nie tylko na tutejszym forum tak jestJednak 65 mln x 1000h coś znaczy w branży.
Opublikowano 1 września1 wrz Tyle, że część wspólnych twórców z Wiedźminem to żaden wyznacznik i tutaj nie sprzedadzą nawet 5% tego. Choć i tak pewnie odniosą sukces
Opublikowano 1 września1 wrz Teraz, Resident Debil napisał(a):Tyle, że część wspólnych twórców z Wiedźminem to żaden wyznacznik i tutaj nie sprzedadzą nawet 5% tego. Choć i tak pewnie odniosą sukcesW3 miał na taką sprzedaż 11 lat, w sumie nie znam historii aż tak dokładnie, ale ta gra bardzo dużo kopii sprzedała w tak zwanym międzyczasie, a w roku wydania nie ogrywała jakiejś Fify, czy CoDa, to są gry, co schodzą przez dziesiątki lat.Fajnie będzie mieć dwie eksportowe serie RPG, bo to już wiadomo, gra dostanie sequel.Up: doczytałem 1wszy rok to było 10 mln W3
Opublikowano 1 września1 wrz Oni planują z tego zrobić serię? Myślałem, że to oneshot Witcher x Blade RPG na rozruch nowego studia
Opublikowano 1 września1 wrz Teraz, Resident Debil napisał(a):Tzn dobrze czy źle? Pomijając już Androida i konto na Reddicie No raczej słabo, ale Capcom pewnie bardziej się sprzeda na Zniczu 2 i PS5.
Opublikowano 1 września1 wrz Dobry czas sobie wybrali na premiere tej Onimushy, gdy wychodzi rpg od poteżnych Polaków
Opublikowano 1 września1 wrz I jeszcze tak a propos jarania się recenzjami, Meta/Opencritic itd Edytowane 1 września1 wrz przez Resident Debil