Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Blood of Dawnwalker

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Imo przeczytałeś fejkowego tweeta, tam jest modne wsadzanie w cytat wypowiedzi znanych ludzi, którzy niczego takiego nie powiedzieli/napisali

34rergerg.jpg

3refergr.jpg

Nie będę sie kłócił, ale widziałem go już w kilku niszowych podcastach i czasami posty też gdzieś napisze na Linku, gdzie też go mam, więc się nie zdziwię jak grał przed premierą i twoje AI tego nie wie, bo nie każdy film ma transkrypcję, szczególnie Twitch, a pod spodem są zwykli ludzie i forumowicze na Gafie z 5000 postów to ktoś komu też można zaufać powiem szczerze:). Tak czy inaczej gościa zapytali na gafie skąd Wie, może wpadnie link do podcastu.

Screenshot_20260831_211736_LinkedIn.jpg

• Odpowiedzi 800
  • Wyświetleń 48,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czaicie mieć jedno życie, którego każda mijająca minuta nigdy nie wróci, móc z nim zrobić wszystko, i wybrać: spędzę cały ten czas licząc każdą klateczkę i piksel w świecie którego nawet nie ma bo jes

• Ken Adams
    Ken Adams

the Blood of Dawnwalker >>> gta vi

Opublikowano

Wogóle jakoś wcześniej ten aspekt presji czasowej mi umknął.

Ktoś w skrócie może napisać na czym on polega w samej rozgrywce?

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

UV dobrze to tłumaczy i opisuje w swojej recenzji, masz timestampa.

Opublikowano

no i spoko. wiem że to niepopularne, ale szanuję pewną presję czasową w grach.

Opublikowano

Tylko, że koniec końców wychodzi, że ta presja czasowa to taka troszkę sztuczna. Grając normalnie da się zrobić 90% zawartości, a nawet osiągnięcie deadline'a nie kończy gry tylko dzieje się coś ważnego fabularnie po czym można grać dalej. Pewnie jakieś złe zakończenie się odpala a żeby mieć dobre to trzeba zmieścić się w limicie. Na szczęście można tuż przed skończeniem zapisać, przejść, a potem wczytać i dobić 100%.

Ogólnie wydaje się to spoko mechanika ale to, że samo podnoszenie niektórych rzeczy też zabiera czas to głupota.

Opublikowano

Chłopaki z Rebel Wolves chcieli, żeby ich gra chociaż trochę różniła się od Wiedźmina 3, więc wymyślili upływ czasu. Sam w sobie pomysł nie jest zły i dopóki sam nie przetestuję to trudno cokolwiek w tej kwestii osądzać. Jednak, jeśli opieramy się na tym, co powiedział UV to zupełnie nie widzę sensu, aby jakaś tam czynność, czy wybór zabierały, aż 6 takich slotów czasu.

Może się okazać, że cały ten motyw to trochę wydmuszka jak dbanie o obóz w RDR2.

Opublikowano
25 minut temu, suteq napisał(a):

Tylko, że koniec końców wychodzi, że ta presja czasowa to taka troszkę sztuczna. Grając normalnie da się zrobić 90% zawartości, a nawet osiągnięcie deadline'a nie kończy gry tylko dzieje się coś ważnego fabularnie po czym można grać dalej. Pewnie jakieś złe zakończenie się odpala a żeby mieć dobre to trzeba zmieścić się w limicie. Na szczęście można tuż przed skończeniem zapisać, przejść, a potem wczytać i dobić 100%.

Ogólnie wydaje się to spoko mechanika ale to, że samo podnoszenie niektórych rzeczy też zabiera czas to głupota.

To akurat na plus bo bałem się że po 30 dniach jest definitywny koniec rozgrywki.

Opublikowano

To jedno przejście się zrobi na luzaku, a drugie na szybko.

Ten UV chyba uczciwa recka, obejrzałem całą.

Opublikowano

Unlock time!

y7044kqhmilh1.jpeg

Polski oddział IGN stanął na wysokości zadania w promocji tytułu D

image.png

image.png

Opublikowano
17 godzin temu, drozdu7 napisał(a):

Remigiusz zwany Rockiem powiedział, że ta presja czasowa nie jest tak mocno odczuwalna jakby się mogło wydawać. Nastukał ponad 20h i zeszło mu na to 20 dni w grze. Powiedział, że spokojnie można dojść do ostatniego bossa po 15 dniach przy normalnym graniu. On grindował jeszcze postać. Chociaż jest tam kilka głupich momentów, gdzie przez coś kompletnie nielogicznego za jednym zamachem stracił 3 dni i było to jakoś średnio wytłumaczone.

Tak więc wygląda na to, że ten upływ nie bedzie takim dużym ciśnieniem dla gracza.

Edytowane przez addhoc

Opublikowano

Z innej beczki, komuś już PC steelbook edition wysłali?

Archon mocno o trybie 60 fps na Pro (będzie łatka na łatkę)

Działa bardzo płynnie, tylko coś chyba na szybko wypuścili i prezestawia tryby, warto sprawdzić, czy jest 4k 60 fps w opcjach konsoli wymuszone.

Opublikowano

Tyle dobrych gier we wrześniu, że kusi szturm na zamek Brencisa od razu po rozpoczęciu gry, żeby też w inne tytuły pograć.

Opublikowano
6 minut temu, Czokosz napisał(a):

Tyle dobrych gier we wrześniu, że kusi szturm na zamek Brencisa od razu po rozpoczęciu gry, żeby też w inne tytuły pograć.

A co tam jeszcze ciekawego wychodzi i co polecasz? Ja wiem tylko o Wolverinie.

Opublikowano

Lurkuję sobie temat i widzę, że chłopaki nieźle nagrzani na Wiedźmina: Daywalker minus Wesley Snipes. I chyba nie tylko na tutejszym forum tak jest

276c1f0439be604c2972fc6b703d420d54d2b0bf

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano
12 minut temu, Resident Debil napisał(a):

Lukruję sobie temat i widzę, że chłopaki nieźle nagrzani na Wiedźmina: Daywalker minus Wesley Snipes. I chyba nie tylko na tutejszym forum tak jest

276c1f0439be604c2972fc6b703d420d54d2b0bf

Jednak 65 mln x 1000h coś znaczy w branży.

Opublikowano

Tyle, że część wspólnych twórców z Wiedźminem to żaden wyznacznik i tutaj nie sprzedadzą nawet 5% tego. Choć i tak pewnie odniosą sukces

Opublikowano
Teraz, Resident Debil napisał(a):

Tyle, że część wspólnych twórców z Wiedźminem to żaden wyznacznik i tutaj nie sprzedadzą nawet 5% tego. Choć i tak pewnie odniosą sukces

W3 miał na taką sprzedaż 11 lat, w sumie nie znam historii aż tak dokładnie, ale ta gra bardzo dużo kopii sprzedała w tak zwanym międzyczasie, a w roku wydania nie ogrywała jakiejś Fify, czy CoDa, to są gry, co schodzą przez dziesiątki lat.

Fajnie będzie mieć dwie eksportowe serie RPG, bo to już wiadomo, gra dostanie sequel.

Up: doczytałem 1wszy rok to było 10 mln W3

Opublikowano

Oni planują z tego zrobić serię? Myślałem, że to oneshot Witcher x Blade RPG na rozruch nowego studia

Opublikowano
Teraz, Resident Debil napisał(a):

Tzn dobrze czy źle? Pomijając już Androida i konto na Reddicie )

No raczej słabo, ale Capcom pewnie bardziej się sprzeda na Zniczu 2 i PS5.

Opublikowano

Dobry czas sobie wybrali na premiere tej Onimushy, gdy wychodzi rpg od poteżnych Polaków )

Opublikowano

I jeszcze tak a propos jarania się recenzjami, Meta/Opencritic itd

c8f01574703236dfa26b8b4a09ab9bf4e83da9e2

beka

Edytowane przez Resident Debil