Opublikowano 1 września1 wrz Teraz, Resident Debil napisał(a):I jeszcze tak a propos jarania się recenzjami, Meta/OpencriticPrzecież kody dostają też youtuberzy, scenarzyści, rodziny, znani ludzie i testerzy.
Opublikowano 1 września1 wrz Na pewno „recenzenci” to więcej niż 16% grających. I do nich w dużej mierze wliczają się też jutuberzy. Nie czarujmy się, że 95% pismaków jest o kant chuja rozbić. Czasem dla funu obejrzę SkillUpa albo ACG, bo zawsze mają coś ciekawego do powiedzenia fajnie nawijają, choć w kompletnie różnej formie. Tak na chłopski rozum, to po prostu pooglądać trailerki, gameplaye, poczytać opinie graczy i styka. Koniec końców zakup to i tak zawsze „ryzyko”, póki nie złapie się za pada, czy tam myszkę Edytowane 1 września1 wrz przez Resident Debil
Opublikowano 1 września1 wrz Oni to się tam wszyscy gówno znają na grach. Dopiero takie zagrajmery z prawdziwego zdarzenia jak my wejdą do gry 3 września i wtedy będzie można poczytać rzetelne opinie na forum.
Opublikowano 1 września1 wrz Si, mało kto się przejmuje recenzjami kogokolwiek przed premierą gry na forum zagrajmerów, ale już dla samego Rebel Wolves był to bardzo ważny cel do osiągnięcia i widać, że się udało. A, że prawie wszyscy im kibicowaliśmy to inna sprawa.
Opublikowano 1 września1 wrz Tak jest i dokładnie tak napisałem wyżej. Tutaj czy gdziekolwiek. Nawet na ResetErze, chociaż tam spuszczają się nad swoimi review threads Edytowane 1 września1 wrz przez Resident Debil
Opublikowano 1 września1 wrz No, a tu na forum jest wieczne spuszczanie się złymi recenzentami, chociaż chuj wie co z tego ma wynikać i chuj ma każdy do powiedzenia."No zaręczam że więcej niż 16% grających to recenzenci". Skąd to wiem konkretnie? Ano z dupy, wymyśliłem sobie jakąś liczbę i ją napiszę, wow, ale ja jestem mądry, nie to co ci gupi recenzenci (czyli po prostu różni niepowiązani ludzie którzy napisali co jest w gierce, straszne).
Opublikowano 2 września2 wrz Teraz, Rozi napisał(a):Prawdziwe Crimson Desert 2 w 60 fps, ale ten Unreal się pięknie skaluje.
Opublikowano 2 września2 wrz 4 minuty temu, Rozi napisał(a):Ja chyba coś innego pod pojęciem trybu Balanced rozumiem. W takim razie poczekam aż dokończą prace nad swoją grą.
Opublikowano 2 września2 wrz No raczej nie bez powodu przy pierwotnej zapowiedzi nie było performance moda
Opublikowano 2 września2 wrz Z drugiej strony nie rozumiem przypierdolki, bo UV mimo wszystko chwalił tryb dodany na doczepkę, warto grać w 40 fps na premierę i oddalić marzenia o 60 na Pro, analogicznie na PS5 w 30 fps.
Opublikowano 2 września2 wrz Ale w takiej sytuacji nawet balans powinien nazywać się balas. Rozumiem gorsze tekstury, mniej efektów ale tutaj mamy widoczne cięcia w wyglądzie otoczenia.
Opublikowano 2 września2 wrz 4 minuty temu, Bielik napisał(a):Ale w takiej sytuacji nawet balans powinien nazywać się balas. Rozumiem gorsze tekstury, mniej efektów ale tutaj mamy widoczne cięcia w wyglądzie otoczenia.Bez kitu xd myślałem, że tam jakieś cienie się zmienia a to ujebali pare drzew
Opublikowano 2 września2 wrz Ciekawe ile drzew jest na PC, jutro sprawdzę to Wam napiszę2 minuty temu, MichAelis napisał(a):Bez kitu xd myślałem, że tam jakieś cienie się zmienia a to ujebali pare drzewKogucik też zajebisty, zrobił wczoraj w review kilka minut monologu o trybach i nic nie powiedział xD.
Opublikowano 2 września2 wrz 16 minut temu, MichAelis napisał(a):Bez kitu xd myślałem, że tam jakieś cienie się zmienia a to ujebali pare drzewUjebali roślinność i np. krew w cutscenkach.
Opublikowano 2 września2 wrz 27 minut temu, wojtas011 napisał(a):"mati zrób tak żeby było 60fpsów"Mati qrwa to gra o Wampirach, włącz krew na jutro.