Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Blood of Dawnwalker

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Resident Debil napisał(a):

I jeszcze tak a propos jarania się recenzjami, Meta/Opencritic

c8f01574703236dfa26b8b4a09ab9bf4e83da9e2

beka

Przecież kody dostają też youtuberzy, scenarzyści, rodziny, znani ludzie i testerzy.

• Odpowiedzi 800
  • Wyświetleń 48,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czaicie mieć jedno życie, którego każda mijająca minuta nigdy nie wróci, móc z nim zrobić wszystko, i wybrać: spędzę cały ten czas licząc każdą klateczkę i piksel w świecie którego nawet nie ma bo jes

• Ken Adams
    Ken Adams

the Blood of Dawnwalker >>> gta vi

Opublikowano

Na pewno „recenzenci” to więcej niż 16% grających. I do nich w dużej mierze wliczają się też jutuberzy. Nie czarujmy się, że 95% pismaków jest o kant chuja rozbić. Czasem dla funu obejrzę SkillUpa albo ACG, bo zawsze mają coś ciekawego do powiedzenia fajnie nawijają, choć w kompletnie różnej formie. Tak na chłopski rozum, to po prostu pooglądać trailerki, gameplaye, poczytać opinie graczy i styka. Koniec końców zakup to i tak zawsze „ryzyko”, póki nie złapie się za pada, czy tam myszkę

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano

Oni to się tam wszyscy gówno znają na grach. Dopiero takie zagrajmery z prawdziwego zdarzenia jak my wejdą do gry 3 września i wtedy będzie można poczytać rzetelne opinie na forum.

Opublikowano

Si, mało kto się przejmuje recenzjami kogokolwiek przed premierą gry na forum zagrajmerów, ale już dla samego Rebel Wolves był to bardzo ważny cel do osiągnięcia i widać, że się udało. A, że prawie wszyscy im kibicowaliśmy to inna sprawa.

Opublikowano

Tak jest i dokładnie tak napisałem wyżej. Tutaj czy gdziekolwiek. Nawet na ResetErze, chociaż tam spuszczają się nad swoimi review threads pawel

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano

No, a tu na forum jest wieczne spuszczanie się złymi recenzentami, chociaż chuj wie co z tego ma wynikać i chuj ma każdy do powiedzenia.

"No zaręczam że więcej niż 16% grających to recenzenci". Skąd to wiem konkretnie? Ano z dupy, wymyśliłem sobie jakąś liczbę i ją napiszę, wow, ale ja jestem mądry, nie to co ci gupi recenzenci (czyli po prostu różni niepowiązani ludzie którzy napisali co jest w gierce, straszne).

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał(a):

Screenshot_2026-09-02-17-06-41-004_com.google.android.youtube.jpgScreenshot_2026-09-02-17-06-51-382_com.google.android.youtube.jpgScreenshot_2026-09-02-17-07-00-970_com.google.android.youtube.jpg

Prawdziwe Crimson Desert 2 w 60 fps, ale ten Unreal się pięknie skaluje.

Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał(a):

Screenshot_2026-09-02-17-06-41-004_com.google.android.youtube.jpgScreenshot_2026-09-02-17-06-51-382_com.google.android.youtube.jpgScreenshot_2026-09-02-17-07-00-970_com.google.android.youtube.jpg

Ja chyba coś innego pod pojęciem trybu Balanced rozumiem. W takim razie poczekam aż dokończą prace nad swoją grą.

Opublikowano

No raczej nie bez powodu przy pierwotnej zapowiedzi nie było performance moda

Opublikowano

Z drugiej strony nie rozumiem przypierdolki, bo UV mimo wszystko chwalił tryb dodany na doczepkę, warto grać w 40 fps na premierę i oddalić marzenia o 60 na Pro, analogicznie na PS5 w 30 fps.

Opublikowano

Ale w takiej sytuacji nawet balans powinien nazywać się balas. Rozumiem gorsze tekstury, mniej efektów ale tutaj mamy widoczne cięcia w wyglądzie otoczenia.

Opublikowano
4 minuty temu, Bielik napisał(a):

Ale w takiej sytuacji nawet balans powinien nazywać się balas. Rozumiem gorsze tekstury, mniej efektów ale tutaj mamy widoczne cięcia w wyglądzie otoczenia.

Bez kitu xd myślałem, że tam jakieś cienie się zmienia a to ujebali pare drzew

Opublikowano

Ciekawe ile drzew jest na PC, jutro sprawdzę to Wam napiszę

im-sure-coen-will-come-for-us-were-his-f

2 minuty temu, MichAelis napisał(a):

Kogucik też zajebisty, zrobił wczoraj w review kilka minut monologu o trybach i nic nie powiedział xD.

Opublikowano

Zamiast się cieszyć, że łatwiej będzie zbierać grzyby to narzekacie

43rfgtrtg.jpg

Opublikowano
16 minut temu, MichAelis napisał(a):

Ujebali roślinność i np. krew w cutscenkach.

Opublikowano
27 minut temu, wojtas011 napisał(a):

"mati zrób tak żeby było 60fpsów"

Mati qrwa to gra o Wampirach, włącz krew na jutro.