Opublikowano wtorek o 15:133 dni Poczekam na recenzje, po świetnym 3H Engage niestety nieco naruszyło moje zaufanie. No i ciągle czekam na Switcha 2 OLED.
Opublikowano wtorek o 15:243 dni Aż sobie chyba zacznę Three Hopes. U mnie druga gra na wrzesień, akurat na HH a na telewizorku ONIMUSHA.
Opublikowano środa o 07:262 dni Szkoda tylko ze na treehouse gameplayu nie pokazali.@Kierownik Chad coś wiadomo o kolekcjonerce?
Opublikowano środa o 07:382 dni Day one, jak u reszty kolegów. Nie mogę się doczekać, tym bardziej, że wygląda to na jakiś BARDZO DALEKI prequel Three Houses. Albo sequel? Kto wie. Zobaczymy. Zapowiada się dobrze. Te "czokobosy z temu" mnie urzekły xd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Empik z rigczem, bo jebnęli się z ceną, ale zrealizują. 299 zł za kolektorkę
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 8 minut temu, jimmy napisał(a):Empik z rigczem, bo jebnęli się z ceną, ale zrealizują. 299 zł za kolektorkę O lol, gratulacje za wykminienie oferty :D.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 28.10.2025 o 10:07, KrYcHu_89 napisał(a):Ktoś inny jeszcze liczy okres prawdziwej premiery Switcha 2 od wydania nowego Fire Emblem lub Xenoblade'a? Mam nadzieję, że to początek 2026 będzie.Three Houses to moja pierwsza gra na S1, tak nie będzie z S2 i nowym FE, ale jednak będzie "na galowo", bo do tej pory lineup exów zupełnie nie dla mnie.HD TownsAle to kozacko wygląda, ktoś wie czy będzie może wersja na ps5?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Raczej nie. Wszystkie gry tego studia wychodziły wyłącznie na konsole Nintendo.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz to nic nie wiadomo. Jak sprzedaż będzie słaba to pewnie puszczą na ps5
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nintendo wolałoby zbankrutować niż iść w multiplatformy. Zresztą, nie raz o włos tak nie skończyli, a przez głowę im nie przeszedł ten pomysł.Temat wałkowany miliony razy jeszcze w czasach Wii U.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przy takiej sprzedaży ich exow jak mieli przez ostatni rok od premiery s2 to chuj wie co będzie.Na Xboxie też tak człowiek myślał że ex świętość a zaraz pewnie gearsy w plusie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, KrossOver napisał(a):Nintendo wolałoby zbankrutować niż iść w multiplatformy. Zresztą, nie raz o włos tak nie skończyli, a przez głowę im nie przeszedł ten pomysł.Temat wałkowany miliony razy jeszcze w czasach Wii U.Nie XD, nie było tego nigdy o włos. Nintendo to może najbardziej bogata w gotówkę firma w Japonii, a może i świecie. Mają zero długu, zysk ze wszystkiego, ogromne zapasy papierów. Musieliby mieć słabe lata gdzieś tak przez 100 lat pod rząd, żeby zbankrutować.W czasach Wii U... Wii U było stratne. Firma miała też inne produkty. Jedyne co kiedykolwiek można było myśleć to że nie będą kontynuowali Wii U, a będą kontynuowali robienie niesamowicie zyskownych handheldów. Co faktycznie się stało.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Potężne Big N robi muzeum i jakieś parki rozrywki, teraz ich słabe filmy podbijają kina, switch 2 sprzedaje sie jak głupi a chłopy myślą że to jakieś sony co ledwo wiąże koniec z końcem od lat i już chyba pływają na tej ostatniej desce playstation z zyskami
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Szkoda, że dalej nie mają na tyle pieniędzy, żeby sypnąć większym budżetem na nowe Pokemony. A nie, czekaj, oni po prostu mają to w chuju, bo muchy i tak przykleją się do gówna.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 16 minut temu, Josh napisał(a):Szkoda, że dalej nie mają na tyle pieniędzy, żeby sypnąć większym budżetem na nowe Pokemony. A nie, czekaj, oni po prostu mają to w chuju, bo muchy i tak przykleją się do gówna.Wszystko fajnie, ale mamy 2026, a ludzie dalej myślą, że Pokémony to first party
Opublikowano 1 minutę temu1 min Ok, dowaliłem się Nintendo, ale przecież prawa do gier mają te spierdoxy z Game Freak. Mimo to szkoda, że Nintendo jako współwłaściciel nie może/nie chce wywrzeć na nich jakiegoś nacisku, żeby zrobili coś na poziomie ciut wyższym niż produkcje sprzed czterech generacji, bo jednak trochę wstyd że jakieś noname'y potrafią klepnąć Palworld wyglądające i ruszające się o wiele lepiej, a wielkie korpo z centylionem yenów wypuszcza na swoim sprzęcie taki chlew, gdzie w 2026 roku ta seria powinna być co najmniej na poziomie ostatnich dwóch Zeld. Widocznie fani serii nie są zbyt wymagający.