Opublikowano wtorek o 15:133 dni Poczekam na recenzje, po świetnym 3H Engage niestety nieco naruszyło moje zaufanie. No i ciągle czekam na Switcha 2 OLED.
Opublikowano wtorek o 15:243 dni Aż sobie chyba zacznę Three Hopes. U mnie druga gra na wrzesień, akurat na HH a na telewizorku ONIMUSHA.
Opublikowano środa o 07:262 dni Szkoda tylko ze na treehouse gameplayu nie pokazali.@Kierownik Chad coś wiadomo o kolekcjonerce?
Opublikowano środa o 07:382 dni Day one, jak u reszty kolegów. Nie mogę się doczekać, tym bardziej, że wygląda to na jakiś BARDZO DALEKI prequel Three Houses. Albo sequel? Kto wie. Zobaczymy. Zapowiada się dobrze. Te "czokobosy z temu" mnie urzekły xd
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Empik z rigczem, bo jebnęli się z ceną, ale zrealizują. 299 zł za kolektorkę
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Empiczek ostatnio ładnie działa z grami, aż dziwne że zrealizują.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 8 minut temu, jimmy napisał(a):Empik z rigczem, bo jebnęli się z ceną, ale zrealizują. 299 zł za kolektorkę O lol, gratulacje za wykminienie oferty :D.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W dniu 28.10.2025 o 10:07, KrYcHu_89 napisał(a):Ktoś inny jeszcze liczy okres prawdziwej premiery Switcha 2 od wydania nowego Fire Emblem lub Xenoblade'a? Mam nadzieję, że to początek 2026 będzie.Three Houses to moja pierwsza gra na S1, tak nie będzie z S2 i nowym FE, ale jednak będzie "na galowo", bo do tej pory lineup exów zupełnie nie dla mnie.HD TownsAle to kozacko wygląda, ktoś wie czy będzie może wersja na ps5?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Raczej nie. Wszystkie gry tego studia wychodziły wyłącznie na konsole Nintendo.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Teraz to nic nie wiadomo. Jak sprzedaż będzie słaba to pewnie puszczą na ps5
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nintendo wolałoby zbankrutować niż iść w multiplatformy. Zresztą, nie raz o włos tak nie skończyli, a przez głowę im nie przeszedł ten pomysł.Temat wałkowany miliony razy jeszcze w czasach Wii U.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Przy takiej sprzedaży ich exow jak mieli przez ostatni rok od premiery s2 to chuj wie co będzie.Na Xboxie też tak człowiek myślał że ex świętość a zaraz pewnie gearsy w plusie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 godzinę temu, KrossOver napisał(a):Nintendo wolałoby zbankrutować niż iść w multiplatformy. Zresztą, nie raz o włos tak nie skończyli, a przez głowę im nie przeszedł ten pomysł.Temat wałkowany miliony razy jeszcze w czasach Wii U.Nie XD, nie było tego nigdy o włos. Nintendo to może najbardziej bogata w gotówkę firma w Japonii, a może i świecie. Mają zero długu, zysk ze wszystkiego, ogromne zapasy papierów. Musieliby mieć słabe lata gdzieś tak przez 100 lat pod rząd, żeby zbankrutować.W czasach Wii U... Wii U było stratne. Firma miała też inne produkty. Jedyne co kiedykolwiek można było myśleć to że nie będą kontynuowali Wii U, a będą kontynuowali robienie niesamowicie zyskownych handheldów. Co faktycznie się stało.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Potężne Big N robi muzeum i jakieś parki rozrywki, teraz ich słabe filmy podbijają kina, switch 2 sprzedaje sie jak głupi a chłopy myślą że to jakieś sony co ledwo wiąże koniec z końcem od lat i już chyba pływają na tej ostatniej desce playstation z zyskami
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Szkoda, że dalej nie mają na tyle pieniędzy, żeby sypnąć większym budżetem na nowe Pokemony. A nie, czekaj, oni po prostu mają to w chuju, bo muchy i tak przykleją się do gówna.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 16 minut temu, Josh napisał(a):Szkoda, że dalej nie mają na tyle pieniędzy, żeby sypnąć większym budżetem na nowe Pokemony. A nie, czekaj, oni po prostu mają to w chuju, bo muchy i tak przykleją się do gówna.Wszystko fajnie, ale mamy 2026, a ludzie dalej myślą, że Pokémony to first party
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ok, dowaliłem się Nintendo, ale przecież prawa do gier mają te spierdoxy z Game Freak. Mimo to szkoda, że Nintendo jako współwłaściciel nie może/nie chce wywrzeć na nich jakiegoś nacisku, żeby zrobili coś na poziomie ciut wyższym niż produkcje sprzed czterech generacji, bo jednak trochę wstyd że jakieś noname'y potrafią klepnąć Palworld wyglądające i ruszające się o wiele lepiej, a wielkie korpo z centylionem yenów wypuszcza na swoim sprzęcie taki chlew, gdzie w 2026 roku ta seria powinna być co najmniej na poziomie ostatnich dwóch Zeld. Widocznie fani serii nie są zbyt wymagający.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 19 minut temu, Josh napisał(a):wypuszcza na swoim sprzęcie taki chlew, gdzie w 2026 roku ta seria powinna być co najmniej na poziomie ostatnich dwóch Zeld.No tylko ze nad tymi Zeldami pracowali dlugimi latami, a jest tam z 10 przeciwnikow na krzyż do zanimowania a nie tysiąc stworków jak w poksach… Pokemony to samonakrecajacy sie biznes, bajki, maskotki, karty, nie mogą sobie pozwolić na przestój wydawniczy. W każdym razie Nintendo nie ma chyba za dużo do powiedzenia w temacie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 20 minut temu, Josh napisał(a):Ok, dowaliłem się Nintendo, ale przecież prawa do gier mają te spierdoxy z Game Freak. Mimo to szkoda, że Nintendo jako współwłaściciel nie może/nie chce wywrzeć na nich jakiegoś nacisku, żeby zrobili coś na poziomie ciut wyższym niż produkcje sprzed czterech generacji, bo jednak trochę wstyd że jakieś noname'y potrafią klepnąć Palworld wyglądające i ruszające się o wiele lepiej, a wielkie korpo z centylionem yenów wypuszcza na swoim sprzęcie taki chlew, gdzie w 2026 roku ta seria powinna być co najmniej na poziomie ostatnich dwóch Zeld. Widocznie fani serii nie są zbyt wymagający.Prawa do marki Pokémon nie posiada w żadnym stopniu GameFreak. Prawa do tej marki należą do Nintendo, Pokémon Company oraz Creature Inc. (odpowiadają za fizyczną karcianke). Po co ma Nintendo naciskać, jeżeli takie barachła za grosze sprzedają się w dziesiątkach milionów co 2 lata?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 17 minut temu, chrno-x napisał(a):Prawa do tej marki należą do Nintendo, Pokémon Company oraz Creature Inc.W ramach sprostowania, prawa do marki należą do Pokemon Company ktorego wlascicielami sa Nintendo, Game Freak i Creatures.Niepotrzebny offtop sie zrobil.Nie trafiłem już na cebula deals w Empiku, ale i tak wzialem od nich juz w pelnej cenie kolekcjonerkę . Mam nadzieję że wszystko zrealizują, ale poczekam tez na inne dyskonta z ich ofertami. Cena nie jest zła, pozytywnie sie zaskoczylem, spodziewałem się że skoro zwykła wersja kosztuje 80$ to za edycje z duperelami zawołają 160. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez voi tekku