Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Extreme Party 2026 - 5 września 2026 roku

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Termin przyklepany, miejsce przyklepane (Mała Warszawa), więc można już ogłosić, że kolejne Extreme Party z okazji 29. urodzin magazynu odbędzie się 5 września 2026 roku.

Wszelkie kolejne informacje w nadchodzących tygodniach, ale jak coś to można już termin do kalendarza wpisać.

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zabierz go ze sobą. Kupimy tort. Będą dziewczyny.

Opublikowano

W przyszłym roku striptiz męski, żeby nie zdenerwować zagrajmerek?

Opublikowano
2 minuty temu, Pix napisał(a):

Najpierw żeński, bo przecież ostatnio był taniec w ubraniubella

Opublikowano
20 minut temu, Pix napisał(a):

Niebinarny striptiz.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jesteś tatą Kosa?

Opublikowano

Nie żebym wylewał kubeł zimnej wody, ale akurat na ten dzień planowane są: Półmaraton Praski i Bieg na 5k na Pradze, więc część ulic będzie srogo zamknięta gsr

Opublikowano
11 minut temu, Rudiok napisał(a):

Nie żebym wylewał kubeł zimnej wody, ale akurat na ten dzień planowane są: Półmaraton Praski i Bieg na 5k na Pradze, więc część ulic będzie srogo zamknięta gsr

Maratony nie są nam straszne - chcieliśmy, żeby nasze wydarzenie nie kolidowało z innymi eventami gamingowymi w Polsce i według naszej wiedzy, raczej uda się tym razem uniknąć sytuacji z tego roku - gdzie w tym samym dniu mieliśmy co najmniej 3 inne wydarzenia, więc osoby zainteresowane musiały wybierać spośród nich.

Opublikowano
10 minut temu, MatekDM napisał(a):

Maratony nie są nam straszne - chcieliśmy, żeby nasze wydarzenie nie kolidowało z innymi eventami gamingowymi w Polsce i według naszej wiedzy, raczej uda się tym razem uniknąć sytuacji z tego roku - gdzie w tym samym dniu mieliśmy co najmniej 3 inne wydarzenia, więc osoby zainteresowane musiały wybierać spośród nich.

Jasne. Po prostu przy planowaniu agendy warto wziąć pod uwagę możliwe solidne obsuwy z uwagi na zmianę organizacji ruchu w mieście (a jest to maraton popołudniowo-wieczorny).

Opublikowano
3 minuty temu, Rudiok napisał(a):

Jasne. Po prostu przy planowaniu agendy warto wziąć pod uwagę możliwe solidne obsuwy z uwagi na zmianę organizacji ruchu w mieście (a jest to maraton popołudniowo-wieczorny).

Dzięki za informacje!
W przyszłym roku będziemy startować wcześniej niż później, z uwagi na inny pomysł na agendę i przebieg EP 2026, ale to jeszcze ustalamy szczegóły. Możliwe, że z tymi maratonami się nie zderzymy.

Opublikowano

Dodane do kalendarza. Co do miejscówki to nigdy tam nie byłem, ale cieszę się, bo ja tam mogę przyjść na piechotę P

Opublikowano
  • Autor
37 minut temu, Manor napisał(a):

Dodane do kalendarza. Co do miejscówki to nigdy tam nie byłem, ale cieszę się, bo ja tam mogę przyjść na piechotę P

Wieki temu to byla Fabryka Trzciny bodaj. Jak tam teraz bylem na rekonesansie to mialem takie „hmm, skad ja to miejsce znam”, no i okazalo sie, ze moglem tam byc z 15 lat temu na jakims koncercie :)

Opublikowano

ale podawajcie miejscowość, już miałem mini zawał, że Mała Warszawa to jakaś wiocha nie wiadomo gdzie pawel