Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Extreme Party 2026:miejsce: Mała Warszawatermin: 5 wrześniagodziny: 14-24dodatkowe informacje: strona eventu w przygotowaniubilety - https://www.kupbilecik.pl/imprezy/206623/Warszawa/Extreme+Party+2026/Dwie opcje biletów: standardowy oraz pakiet fana, w skład którego wchodzi poniższy zestaw:
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru 2 minuty temu, Pix napisał(a):W przyszłym roku striptiz męski, żeby nie zdenerwować zagrajmerek?Najpierw żeński, bo przecież ostatnio był taniec w ubraniu
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru 20 minut temu, Pix napisał(a):W przyszłym roku striptiz męski, żeby nie zdenerwować zagrajmerek?Niebinarny striptiz.
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Nie żebym wylewał kubeł zimnej wody, ale akurat na ten dzień planowane są: Półmaraton Praski i Bieg na 5k na Pradze, więc część ulic będzie srogo zamknięta
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru 11 minut temu, Rudiok napisał(a):Nie żebym wylewał kubeł zimnej wody, ale akurat na ten dzień planowane są: Półmaraton Praski i Bieg na 5k na Pradze, więc część ulic będzie srogo zamknięta Maratony nie są nam straszne - chcieliśmy, żeby nasze wydarzenie nie kolidowało z innymi eventami gamingowymi w Polsce i według naszej wiedzy, raczej uda się tym razem uniknąć sytuacji z tego roku - gdzie w tym samym dniu mieliśmy co najmniej 3 inne wydarzenia, więc osoby zainteresowane musiały wybierać spośród nich.
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru 10 minut temu, MatekDM napisał(a):Maratony nie są nam straszne - chcieliśmy, żeby nasze wydarzenie nie kolidowało z innymi eventami gamingowymi w Polsce i według naszej wiedzy, raczej uda się tym razem uniknąć sytuacji z tego roku - gdzie w tym samym dniu mieliśmy co najmniej 3 inne wydarzenia, więc osoby zainteresowane musiały wybierać spośród nich.Jasne. Po prostu przy planowaniu agendy warto wziąć pod uwagę możliwe solidne obsuwy z uwagi na zmianę organizacji ruchu w mieście (a jest to maraton popołudniowo-wieczorny).
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru 3 minuty temu, Rudiok napisał(a):Jasne. Po prostu przy planowaniu agendy warto wziąć pod uwagę możliwe solidne obsuwy z uwagi na zmianę organizacji ruchu w mieście (a jest to maraton popołudniowo-wieczorny).Dzięki za informacje! W przyszłym roku będziemy startować wcześniej niż później, z uwagi na inny pomysł na agendę i przebieg EP 2026, ale to jeszcze ustalamy szczegóły. Możliwe, że z tymi maratonami się nie zderzymy.
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Dodane do kalendarza. Co do miejscówki to nigdy tam nie byłem, ale cieszę się, bo ja tam mogę przyjść na piechotę
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Autor 37 minut temu, Manor napisał(a):Dodane do kalendarza. Co do miejscówki to nigdy tam nie byłem, ale cieszę się, bo ja tam mogę przyjść na piechotę Wieki temu to byla Fabryka Trzciny bodaj. Jak tam teraz bylem na rekonesansie to mialem takie „hmm, skad ja to miejsce znam”, no i okazalo sie, ze moglem tam byc z 15 lat temu na jakims koncercie :)
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru ale podawajcie miejscowość, już miałem mini zawał, że Mała Warszawa to jakaś wiocha nie wiadomo gdzie
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Ja zapisałem termin w kalendarzu już przy pierwszym wstępnym ogłoszeniu terminu 🤣 Nie mogę się doczekać!
Opublikowano 2 maja2 maj Myślałem, że będzie fajnie, że pozbijam piony z kim tam się da, a się okazało że nieopatrznie zgodziłem się na wyjazd rodzinny w tym samym terminie i 4/5 września w środku nocy będę robił już za kierowcę w stronę krakowskiego lotniska.Aż mi się humor od razu popsuł w majówkę.
Opublikowano 2 maja2 maj Ta, ja też ustawiłem sobie wyjazd do Chin na dwa turnusy we wrześniu, więc nie dam rady wpaść. A nie tylko z EP mi koliduje...Ech, trzeba było jechać w październiku xD
Opublikowano 21 maja21 maj Autor Pany, chcemy turnieje w tym roku zrobić bardziej pro, mamy nawet wstępnie dogadaną ekipę, która by to mogła poprowadzić. Pojawiły się pewne pomysły na gry, które warto wziąć pod uwagę. Na pewno będzie Tekken, ale, no właśnie, który kierunek byście wybrali - Tekken 3 (był rok temu), ekipa turniejowa proponuje Tekkena 5, a przewija się również Tekken 8. Plus oczywiście dorzućcie swoje typy na inne gry turniejowe - planujemy ze 4 turnieje, 2 może jako versusy, a ze 2 typowe high score - zagrać i czekać na to, czy ktoś przeskoczy wynik :)
Opublikowano 21 maja21 maj 4 trochę mało. Ja bym proponował Tekken 5: Dark Resurrection, Crash Team Racing: Nitro Fueled (time trial na jednej losowej trasie i postaci), THPS 1+2 (podobnie jak CTR tylko high score) i EA FC 26. A jeśli dało by wrzucić więcej to też GT7 i Street Fighter 6.
Opublikowano 22 maja22 maj Ja zdecydowanie proszę i piszę się na GT7/Forza (lub alternatywnie WRC dla odmiany) oraz ewentualnie jakieś arcade wyścigi na wzór zeszłorocznego CMR2.0 (alternatywnie PGR albo stary NFS).
Opublikowano 22 maja22 maj Wipeout HD/Omega Collection, tryb Zone, trasa Anulpha Pass i kto dojedzie do dalszego zone'a wygrywa, jak ktoś osiągnie ten sam Zone to kto miał więcej punktów.
Opublikowano 22 maja22 maj Propozycje turniejów: Ultra Street Fighter IV, jakiś Tetris (np. Tetris Effect),może jakiś PESPlus może jakieś stanowiska do pogrania na luzie dla chętnych, jakieś versusy, party game itp. Na przykład:jakiś Bombermanjakieś Mario PartySingstar 😄