Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Po takim czymś nagle Marathon jakoś tak lepiej zaczyna się zapowiadać
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 godzinę temu, Shen napisał(a):Niezła ekipa, brakuje tylko jakiegos transa i łowcy na wózku. Za darmo bym tego nie ściągnął. Kolejna po Concordzie gra z beznadziejnymi projektami postaci.Aż przypomniał mi się najpotężniejszy mag w świecie Warcrafta gdzie w magicznym świecie gość lata na wózku inwalidzkim. Dzisiejszy gaming to jakaś abstrakcja.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Nie ma to jak zacząć prezentację od "d-dalej będziemy robić gry single player, przysięgamy!" Wiedzą już, że nikt w to nie będzie grał, ale chyba utopili już tyle kasy, że trzeba to dokończyć.Dziwi jedynie, że do rostera wpadły aż dwie w miarę ruchable postacie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Kolejny modern audience slop z generatora, może tym razem się uda! Serio po concordzie nikt się niczego nie nauczył?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Tak się wszyscy śmiali z cosplayu Miss Baltici, a tu Gorylasy zrobili ukłon w jej stronę i wrzucili postać inspirowaną jej tuszą
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Kurde, w Polsce ciężko będzie znaleźć odpowiednią cosplayerkę dla tej grubej Berty, ale w USA bez problemu.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Parę instagramowiczek ciałopozytywności się znajdzie. Uwaga - mocna goleń w spoilerze.Cialopozytywność
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 9 godzin temu, Ins napisał(a):Nie mogę się doczekać kolejnego konsolometru. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Observer
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jakie gowno pierdolone. Niech to zdechnie tak szybko jak Concord i moze ktos postanowi zrobi Horizona 3 i domknac historie jak trzeba.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie dosc ze sie niczego nie nauczyli to jeszcze niszcza wspaniala marke na naszych oczach
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tam w Sony trwa jakiś konkurs kto stworzy najbardziej odpychające postacie w grach wideo?Jak widać odbiór przez graczy jest całkiem niezły, daję max tydzień życia temu hitowi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 58 minut temu, MEVEK napisał(a):Nie dosc ze sie niczego nie nauczyli to jeszcze niszcza wspaniala marke na naszych oczach Mam nadzieję że tak gadaliście również jak zapowiedzieli LEGO Horizon.
Opublikowano 34 minuty temu34 min Tak się kończy podążanie za trendami. Zanim wydadzą grę to koncept zdąży się przejeść. A mogli zrobić nowego/remake/remaster Killzone gdzie głównym daniem była by kampania i celować w fanów singlowych FPSów, tym bardziej że i CoD i Battlefield nie dostarczył od wielu lat kampanii 9/10.
Opublikowano 8 minut temu8 min Najgorsze że to dziadostwo trochę mi zohydziło markę, bohaterowie poboczni, i w większości główni, to nigdy nie była silna strona serii, ale to już jest taka budżetówa, że przykro się robi.Oby ta gruba nie weszła do Horizon 3 jako postać towarzysząca.
Opublikowano 4 minuty temu4 min Wyjaśni mi ktoś na czym w ogóle polega fenomen tej serii i takie uwielbienie z Waszej strony? Bo dla mnie to już od jedynki śmierdziało Ubirakiem z kiepską fabułą, pięknym ale jednocześnie martwym światem, męczącycm farmingo-craftingiem, nudnymi questami i chyba tylko system walki jako-tako się tu bronił. Fajnie się pośmiać z kolejnej gównianej gry-usługi, ale to serio aż taki dramat co zrobili z uniwersum, które nigdy nie było specjalnie wybitne?