Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Po takim czymś nagle Marathon jakoś tak lepiej zaczyna się zapowiadać
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 1 godzinę temu, Shen napisał(a):Niezła ekipa, brakuje tylko jakiegos transa i łowcy na wózku. Za darmo bym tego nie ściągnął. Kolejna po Concordzie gra z beznadziejnymi projektami postaci.Aż przypomniał mi się najpotężniejszy mag w świecie Warcrafta gdzie w magicznym świecie gość lata na wózku inwalidzkim. Dzisiejszy gaming to jakaś abstrakcja.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie ma to jak zacząć prezentację od "d-dalej będziemy robić gry single player, przysięgamy!" Wiedzą już, że nikt w to nie będzie grał, ale chyba utopili już tyle kasy, że trzeba to dokończyć.Dziwi jedynie, że do rostera wpadły aż dwie w miarę ruchable postacie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Kolejny modern audience slop z generatora, może tym razem się uda! Serio po concordzie nikt się niczego nie nauczył?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tak się wszyscy śmiali z cosplayu Miss Baltici, a tu Gorylasy zrobili ukłon w jej stronę i wrzucili postać inspirowaną jej tuszą
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Kurde, w Polsce ciężko będzie znaleźć odpowiednią cosplayerkę dla tej grubej Berty, ale w USA bez problemu.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Parę instagramowiczek ciałopozytywności się znajdzie. Uwaga - mocna goleń w spoilerze.Cialopozytywność
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 9 godzin temu, Ins napisał(a):Nie mogę się doczekać kolejnego konsolometru. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Observer
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jakie gowno pierdolone. Niech to zdechnie tak szybko jak Concord i moze ktos postanowi zrobi Horizona 3 i domknac historie jak trzeba.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie dosc ze sie niczego nie nauczyli to jeszcze niszcza wspaniala marke na naszych oczach
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tam w Sony trwa jakiś konkurs kto stworzy najbardziej odpychające postacie w grach wideo?Jak widać odbiór przez graczy jest całkiem niezły, daję max tydzień życia temu hitowi.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 58 minut temu, MEVEK napisał(a):Nie dosc ze sie niczego nie nauczyli to jeszcze niszcza wspaniala marke na naszych oczach Mam nadzieję że tak gadaliście również jak zapowiedzieli LEGO Horizon.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak się kończy podążanie za trendami. Zanim wydadzą grę to koncept zdąży się przejeść. A mogli zrobić nowego/remake/remaster Killzone gdzie głównym daniem była by kampania i celować w fanów singlowych FPSów, tym bardziej że i CoD i Battlefield nie dostarczył od wielu lat kampanii 9/10.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Najgorsze że to dziadostwo trochę mi zohydziło markę, bohaterowie poboczni, i w większości główni, to nigdy nie była silna strona serii, ale to już jest taka budżetówa, że przykro się robi.Oby ta gruba nie weszła do Horizon 3 jako postać towarzysząca.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wyjaśni mi ktoś na czym w ogóle polega fenomen tej serii i takie uwielbienie z Waszej strony? Bo dla mnie to już od jedynki śmierdziało Ubirakiem z kiepską fabułą, pięknym ale jednocześnie martwym światem, męczącycm farmingo-craftingiem, nudnymi questami i chyba tylko system walki jako-tako się tu bronił. Fajnie się pośmiać z kolejnej gównianej gry-usługi, ale to serio aż taki dramat co zrobili z uniwersum, które nigdy nie było specjalnie wybitne?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja w horizon biorę najwyższy poziom trudności i walki z maszynami są wyjebane - pełne emocji i ciągłego ruchu.Co do online - Od zawsze czułem potencjał na klon MH i moduł pod 30 minutowe walki w 4 osobowym teamie. Wyszło jak wyszło - i może dobrze.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Fajne roboty i walka z nimi, post apo świat i graficzka. Fajnie było odkrywać co do tego doprowadziło no ale dla mnie to i tak była pierwsza gra od sony przy której sie zmęczyłem. Ja nie lubie, ale chyba całkiem okej seria natomiast nie rozumiem jak można z niej robić główną serie konsoli xD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Trzeba szybko zamawiać pudelka, bo zaraz stana się elementem KOLEKCJONERSKIM
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 minut temu, Pupcio napisał(a):Fajne roboty i walka z nimi, post apo świat i graficzka. Fajnie było odkrywać co do tego doprowadziło no ale dla mnie to i tak była pierwsza gra od sony przy której sie zmęczyłem. Ja nie lubie, ale chyba całkiem okej seria natomiast nie rozumiem jak można z niej robić główną serie konsoli xDGdzieś czytałem, że to jedyna aktywna seria Sony, która jest "dla każdego". Stąd ten push.