Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

No przy tej trzeciej bramce pięknie poszedł, jak pies który nie żarł przez tydzień (przypomniała mi się dobitka w meczu ze Szkocją). Gargantuiczny Robercik dobrze się bawi i niech mu forma służy. Żałuję, że nie będzie okazji zobaczyć, jak ładowałby bramki na boiskach Premier League. 

• Odpowiedzi 13 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Niesamowity pressing Mallorci. Valverde biegnie sobie 80m z piłką i strzela gola. 

Opublikowano

a teraz wyobraźcie sobie, co by odpierdalal z tymi ogromnymi przestrzeniami w premier league :obama:

gość co tydzień by strzelał takiego gola

Opublikowano

No jednak nie, tam byle murzyn tyłem do bramki biegnie szybciej niż przeciętny kopacz z ligi hiszpańskiej.  Poza tym w tej ogórkowej lidze Ronaldo nastrzelał ponad gola na mecz, a  w potężnej PL wygląda jak sparaliżowany dziad. 

Opublikowano

Ostatniego gola w LaLiga CR7 strzelił w 2018 roku (miał wtedy 33 lata). Teraz mamy rok 2022 a on ma 37 lat. Podejrzewam, że ma to wpływ na jego formę.

Opublikowano
26 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

No jednak nie, tam byle murzyn tyłem do bramki biegnie szybciej niż przeciętny kopacz z ligi hiszpańskiej.  Poza tym w tej ogórkowej lidze Ronaldo nastrzelał ponad gola na mecz, a  w potężnej PL wygląda jak sparaliżowany dziad. 

bo ma 56 lat

Opublikowano

oglądałem wszystkie ich mecze w tym sezonie i oczywiście kibicuję drużynie, ale nie widzę aby daleko zaszli w LM. Brakuje tam tego pieprzu.

Opublikowano

Ja jestem optymistą.

Swietnie weszli w sezon, strzelaja mnóstwo goli, pressuja jak głupi i bardzo dużo biegają, a we wtorek z Bayernem, który mimo zadyszki jest nadal jedna z najlepszych drużyn w Europie, zaprezentowali się bardzo obiecująco, a mamy dopiero wrzesień. Ostatnim razem jak wygrywali Ligę Mistrzów, to do stycznia grali jak jakieś lamusy, a później eksplodowali z formą, więc jest jeszcze dużo czasu na poprawe. 

Opublikowano
54 minuty temu, Figaro napisał:

oglądałem wszystkie ich mecze w tym sezonie i oczywiście kibicuję drużynie, ale nie widzę aby daleko zaszli w LM. Brakuje tam tego pieprzu.

Raczej obrośniętych jajek. Te dzieciaki chyba za bardzo się przestraszyły potężnego Munich, a Robert za bardzo chciał strzelić bramkę i zamknąć  mordy pisamków z BILDa. 

Na Camp Nou, Bayern będzie bity, będzie leżał, będzie płakał. 

Opublikowano

ja bym raczej się nie martwił Depay został a to kolejne pole do manewru dla trenera. Granie dwójką z przodu też całkiem realne  

Opublikowano

Pamiętam, jak rozmawialiśmy tyle lat o Griezmannie, i nawet nie spodziewałem się, że to NADAL nie będzie koniec żenady i może być jeszcze zabawniej.

W tym sezonie stało się jasne, że Griezmann ma tylko opcję wykupu, i Atletico nie ma zamiaru z niej skorzystać. Nie musi, jeśli Griezmann nie będzie grać więcej niż 30 minut, dlatego... w dosłownie każdym meczu Griezmann wchodzi na boisko z ławki kilka minut po 60. minucie meczu. Czegoś takiego chyba jeszcze nie było w profesjonalnym futbolu.

Oczywiście Barcelona, jak zawsze, nie zgadza się z tym rozumieniem prawa, zamierza się o to procesować i zmusić Atletico do wykupu piłkarza i tak.

Kurde no, trochę sam się o to prosił, ale trochę smutna sprawa. Koleś był jednym z najlepszych piłkarzy świata, robił wielkie cyrki czy łaskawie zostanie czy odejdzie, a teraz kluby się wykłócają, kombinują z definicjami i procesują, o to, żeby PRZEGRANY w procesie musiał go zatrzymać mdr.

Opublikowano

Przecież to jest oczywiste, że Griezmann do spółki z Atletico zrobili Barcę w bambuko. Transfer z dupy, potem wypożyczenie z dziwnymi zapiskami a u francuza kasa się zgadza, Atletico płaci mu tylko część wynagrodzenia, a Barca... z ręką w nocniku. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po przerwie na męczenie się niemiłosiernie z niejaką Walią, Lewandowski znowu bogoli w Hiszpanii. Właściwie cały mecz dość powolny i Barcelona oddała inicjatywę, no ale mogli to zrobić bo Lewandowski znowu odwalił przegolazo.

Opublikowano

Oglądałem tylko oficjalny skrót i tam to wyglądało, że barca mogła spokojnie stracić 3 lub 4 bramki i że generalnie miała mniej sytuacji bramkowych. No ale gol Lewego - klasa. :fsg:

Opublikowano

Haaland i tak jest mlodszy, wyzszy, gra w mocniejszej lidze i je serca zwierzątek

*post ma charakter wylacznie prowokacyjny

Opublikowano

Prawie zakręcił jak swojego czasu R. Carlos z Francją. :obama:

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Bez przesady, prędzej porównać to można do goli Henryego z dobrych czasów w Arsenale. Carlos zlamal prawa fizyki wtedy.

Opublikowano

Gdyby tylko Robercik miał przy sobie Timo Poochacza :(